Uyumadi :) Zayiflama topigindeyken sürekli uykusuzluktan şikayetçi olunca bir de kilo vermemi engelleyince arkadaş bu olaya bi dur diyelim dedi sagolsunnn... Şimdiye kadar hep meme de uyuyordu oğlum. Biz de şöyle bir durum var gece uykusunda ortam sessiz olmali yatak odasina gidip ışığı kapatıp uyumaliyiz.. ben uyutmadan 2 saat önce falan iyice yemeğini yedirip karnini doyuruyorum.. 9 9 buçuk gibi de cok uykusu geliyor mizmizlaniyor anliyorum artik öyle olunca oturduğumuz odada ışık açıkken iyi ce süt iciriyorum iki meme yi de bitiriyor nerdeyse iyi ce doyduktan sonra odaya götürüp ışığı kapatip yatağına koyuyorum salliyorum cok uykusi gelince karni da tok olunca sorun çıkarmıyor başlarda biraz zorladi tabi ama her istediğinde aldim kucağıma öptüm tekrar koydum yada ayağımda sallayip iyi ce uyku moduna girince yatagina koydum ama şu an direk yatagina koyuyorum artik alıştı sanirim.. Ya ben o kadar cok rahatladim ki anlatamam o yüzden sizlerin de rahatlamasini cok isterim gerçekten ne buyuk rahatlikmis.. bir de meme de uyuyunca tık sesine uyanirdi e agzinda memeyle uyumuştu onun olmadığını da görünce aglardi bi dha meme koy yine Allah imm ne fenaydii.. Şu an uykusu da daha derin kendi kendine daldigi için..
Bizim ki de çay delisi sütü zaten hiç sevmedi, şuan demir takviyesi veriyorum demir eksikliği var. O yüzden çay pek vermiyorum.Ya bugün suyla karıştırıp verdim benim oğlan da sevmedi.sekersiz çok ama çok açık çayı tiryaki gibi içiyor .
Kilosu boyu nasilBizim ki de çay delisi sütü zaten hiç sevmedi, şuan demir takviyesi veriyorum demir eksikliği var. O yüzden çay pek vermiyorum.
Biz de de vardi kansizlik ve demir eksikliği ilaç la yukseltemedik maalesef bol bol dalak ciğer yedirdim cok kısa zamanda yükseldiBizim ki de çay delisi sütü zaten hiç sevmedi, şuan demir takviyesi veriyorum demir eksikliği var. O yüzden çay pek vermiyorum.
Çay niyetine de pekmezi sulandiriyorum henüz çayın tadini bilmiyorBizim ki de çay delisi sütü zaten hiç sevmedi, şuan demir takviyesi veriyorum demir eksikliği var. O yüzden çay pek vermiyorum.
Çay niyetine de pekmezi sulandiriyorum henüz çayın tadini bilmiyor
Öyle normal benim içtiğim gibi icirmem çayı.sapsari su...bir damla dem şeklindeBizim ki de çay delisi sütü zaten hiç sevmedi, şuan demir takviyesi veriyorum demir eksikliği var. O yüzden çay pek vermiyorum.
Teşekkür ederim dediklerini uygulayacam İnş bizde kolay adepde oluruzBen önce memesiz uyutmaya çalıştım öyle uyumaya basladiktan sonra gece tamamen kestim şu an ona alışmaya çalışıyoruz. Gece uyanip istiyor bir kere su veriyorum sallayinca uyuyor tekrar.. Ben bi ara inek sütü icirdim ama hiç sevmemisti 1 hafta kadar olacak yeniden vermeye başladım şu an içiyor uyumadan bir biberon süt te iciriyorum 1 haftadir.. Çünkü hamile kaldim yeniden o yuzden sütten kesicem ramazandan sonra inek sütüne alışsın dedim.. biberon da veriyorum sütü suyu 1 yaşından sonra pipetli suluk aldik ondan içiyor sanirim biberona bağımlı olmaz..
Çok şükür ii cnmKilosu boyu nasil
Maşallah.benim oğlanın boyu uzun.kilo vermedi de almadı da 18.aydan beri.zayid gorunuyor.d vitaminine devam ediyoruz.demir 18.ay iyi çıktı kestik demir ilacını.Çok şükür ii cnm
Ben bebekken verilen takviye vitaminlerin vermedi sütüm karşılar diye bide 9aylıkken yaptığımız tahlilde ii çıkınca hepten vermedim ama şimdi d vitamini ve demiri eksik çıktı cnm
Maşallah cnm inan vermediğim o kadar pişmanım ki keşke verseydim şuan böyle zorlanmadımMaşallah.benim oğlanın boyu uzun.kilo vermedi de almadı da 18.aydan beri.zayid gorunuyor.d vitaminine devam ediyoruz.demir 18.ay iyi çıktı kestik demir ilacını.
Kullandığı halde düşük çıkan da var kullanmadan iyi çıkan da kendini üzme.Maşallah cnm inan vermediğim o kadar pişmanım ki keşke verseydim şuan böyle zorlanmadım
Öyle tabii sağol desteğin içinKullandığı halde düşük çıkan da var kullanmadan iyi çıkan da kendini üzme.
Hadi inşallah her anne bebeğini daha iyi tanır tabi benim oğlum uykuya ayakta sallayınca daha çabuk daliyor du o yüzden başlarda ayağımda sallayıp tam uyumadan yatağına koyuyordum bi süre sonra kendi istiyordu yatağa girmeyi.. senin oğlunda nasil daha kolay dalacak sa ona göre hareket et.. ama pes etme 1 hafta dayan ve gör nasil güzel oluyor yaa uykusuzlukkk beni bitirdi keşke daha önce yapsaymışım..Teşekkür ederim dediklerini uygulayacam İnş bizde kolay adepde oluruz
Biz d vitaminini kestik hemşire fazlasi böbreklere zarar verdiği için kullanmayin dedi.. biz şimdi erken mi kesmiş oldukMaşallah.benim oğlanın boyu uzun.kilo vermedi de almadı da 18.aydan beri.zayid gorunuyor.d vitaminine devam ediyoruz.demir 18.ay iyi çıktı kestik demir ilacını.
Bende vermedim sonra düşük olduğunu görünce 2 ayri ilaç kullandik ikiside fayda etmeyince dalaga ciğere yuklendik hemen yükseldi sonra..Maşallah cnm inan vermediğim o kadar pişmanım ki keşke verseydim şuan böyle zorlanmadım
Canm merhaba. Benim oğlumda öyleydi. Dalana kadar memede duruyordu.Selam canım yoktun ne zamandır. Bizim bıdık da öyle ama ben de hiç kıyamıyorum hiç biberon kullanmadık biz sevmemisti ben şimdi biberona alıştırmaya çalışıyorum. En azından gece uyandığında su ya da süt verebilmek için uyandırmadan. Bir de memesiz uyuyamıyor önce buna çare bulmam lazım yaşına kadar anca gibi duruyor bakalım .. yani siz başlayın arkanizdayim :))
Bu gece uygulayacam artık gece emmesını bıraktıracam cnm bakalım ilk gece nasıl olacakHadi inşallah her anne bebeğini daha iyi tanır tabi benim oğlum uykuya ayakta sallayınca daha çabuk daliyor du o yüzden başlarda ayağımda sallayıp tam uyumadan yatağına koyuyordum bi süre sonra kendi istiyordu yatağa girmeyi.. senin oğlunda nasil daha kolay dalacak sa ona göre hareket et.. ama pes etme 1 hafta dayan ve gör nasil güzel oluyor yaa uykusuzlukkk beni bitirdi keşke daha önce yapsaymışım..
Benim oğlum bi yetip bi yemediği için o düzenini tutturamıyorum cnm ama farketti bizde ilaçler yerden ne bulsa ağzına alıyordu şimdi almıyor şükürBende vermedim sonra düşük olduğunu görünce 2 ayri ilaç kullandik ikiside fayda etmeyince dalaga ciğere yuklendik hemen yükseldi sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?