2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bizim ki çok sinirli oldu yaa ağlama krizleri, agresifliği hat safhada 2yaş sendromu gerçek yüzünü şimdi gösteriyor galiba
Aglama krizi değil de dediğim dedik şeklinde bizde simdilik 2 yaş sendromu.isiriyor küçük kucuk.Yuzume vuruyor durmaksızın tirnaklar dudagimi acitiyor.sanki sabrimi olcuyor.kizmiyorum sinirlenmemeye çalışıyorum hiç tepki vermiyorum ama artık canım yanınca bir ah desem kizmisim gibi korkup agliyor.ne yapacağımı şaşırdım.gunduz uyumadi bugun.gogsum sundu resmen emip de uyuyacak diye bana mısın demedi.9 a geliyordu uyudu.gogsumun birini emiyor diğerinin ucunu oynuyor ama tırmaliyor resmen.bir dokundun bin ah isittin.

Bizimki de öyle valla ergenlik halini düşünemiyorum bile

Kızlar bizim ki çok sinirli oldu yaa ağlama krizleri, agresifliği hat safhada 2yaş sendromu gerçek yüzünü şimdi gösteriyor galiba
Bende de durum aynı. Ablasıyla krizler sureklı. İstedigi olmayınca parkta bas bas agllıyo yere atıyor. Ne yapacağımı sasırıyorum. Bazı anneler de tuhaf bakıyor. Sanki bir tek benim cocuk boyle hissine kapılıyorum artık

Parkta orda burda kendini yere atınca bırakayım mı ne yapayım. 2.cocuk olmasına ragmen bilemiyorum.sizlrr nasıl basa cıkıyorsunz kızlar. Bazen ilgisini dagıtmayı beceriyorum da bazen yok

Sıkıntının ne olduğunu merak ettim ama paylaşmak istemiyorsan tabi ki saygı duyarım. Umarım bu zor süreci en kolay ve güzel şekilde atlatırsınız.
Su içiçem ve baba geldi gibi iki kelimeli cümleler kuruyor bazen, bazen de cümle kuruyor ama ben ne olduğunu anlamıyorum, göstererek anlatmasını istiyorum. Ama çok nadir cümle kurması, kelimelerle arası daha iyi. Ama bazen güzel söylediği kelimeleri de bozabiliyor. Galem diyebiliyorken artık kaleme kablo diyor, ilgisini kuramadım

Benim kızım kesinlikle öğle yemeği yemiyordu, öğlen yerse akşam yemiyordu, ara öğünlerde kuruyemişi kestim ve bu sıkıntıdan kurtuldum, kuruyemiş uzun süre tok tutuyor, artık öğünle birlikte veriyorum sadece.

Ben de bir deneyeyim canım kuriyemisi akşam yemekten sonra atıştırmalık vermeye çalışıyorum ama haklısın tokluk hissi veriyor olabilir ben de keseyim zaten mecbur kestik bu ara bir haftadır hastalıkla bogusuyoruz kızlar aman dikkat edin önce ben şimdi kuzum kusma ishal karın ağrısı dir gidiyor. Ben iki kez serum aldım şu an antibiyotik kullaniyorum. Allah'tan çocuğumda antibiyotik lik bir durum yok ama geçmeyen inatçı bir ishal var ateş de yaptı iki gün fitille dusurebildik... Dikkatli olun çok topluluk içine girmemeye calisin salgın varmış.

Geçmiş olsun canim

Çok geçmiş olsun canım..

Çok geçmiş olsun ikinize de. Çabuk toparlarsınız umarım.

Amin canım çok sağol kuzum daha toparlayamadi geçecek inşallah probiyotige başladık çok inatçı bir virüs aman dikkat edin hanımlar
Çok geçmiş olsun canım. 1 ay önce oğlumda aynıydı. Düşman başına vermesin baya zor geçmişti. Çok iyi anlıyorum seni.

Kızlar nasılsınız? Yardımınıza ihtiyacım var...

Geçen hafta bugün kızım ateşlendi.soğuk algınlığı sandım ama ne öksürük ne burun akıntısı ne ishal hiç bi şikayeti olmadı.
Bi baktım ki dört tane köpek dişleri geliyor.azıları çıktı bu arada.

Bugüne kadar diş çıkarırken hiç ateş iştahsızlık gibi sıkıntıları olmamıştı.ilk defa böyle bi durum yaşıyorum.

Sormak istediğim şey, dişler kendini göstermiş fakat bütün diş etleri şişmiş ve kızarmış durumda...

Dilinin ucundada aft çıktı.onun için ilaç kullanıyorum ama daha geçmedi.
Hiç bir şey yemiyo içmiyo.zorlayarak veriyorum bünyesi zayıflamasın diye.

Bu diş etlerinin şişmesi normal mi? Doktora götürsem ilaç verirmi?

Eşim eczaneye anlatmış durumu calgel jel vermiş.doktor calpol verir jel verir başka bişey vermez demiş.

Siz böyle bi durum yaşadınız mı? Tavsiyelerimizi bekliyorum..

Cnm nasil başladı belirter nelerdi?
Biraz keyifsiz di başlayacağı gün öğlen uykusuna yattı kalktı birşeyler yedi ve kusmaya başladı . Pek bir belirtisi yok yani canım bir anda başlıyor . Gecesine ishal de seyretti ve ateş yaptı 5 gün ishal sürdü bugün durdu gibi probiyotik çok iyi geliyor. Eğer sindiriminde bir değişiklik farkederseniz doktora da sorup enterogermina ya da reflor kullanın derim ancak düzene sokuyor... İnşallah hicbiriniz yakalanmazsiniz kalabalıklar özellikle hastanelere girmemeye calisin

İştahsızlık ve huysuzluk yaptı bizde her defa ama hiç şişlik olmadı sen yine de doktora sor canım başka bir şey var mı yok mu daha net cevap alırsın geçmiş olsun

Sağol canım tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Diş etlerinin şişmesi normal diş çıkartırken, normalde rahat geçse de hepsi bir arada olduğu için bu sefer daha ağır geçebilir. Ben her ihtimale karşı doktora sorardım sanırım şişliklerden emin değilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…