Ben çok düzenli yaglamiyorum faydaları hakkında çok bilgim yok tembellik ettim araştırmadim daBiz kullanmiyoruz canım banyosundan sonra güzelce bebe yağıyla yagliyorum her yerini yeterli geliyor genelde. Ekstra bir durum olursa hafif nemlendirip yüzünü yine yağından sürüyorum az bir şey Dalin avokadolu olanı kullanıyorum bebe yağı olarak da
Ben de arastirmadim aslında zararı var mıdır bakalım hiç düşünmemiştim her banyodan sonra yagliyorum ilk banyosundan bu yanaBen çok düzenli yaglamiyorum faydaları hakkında çok bilgim yok tembellik ettim araştırmadim da
Selam canım biz iyiyiz..polen arı sütü faydalı mı bu yaş grubu için araştıralım bir ..sapır şupur yumurta yerdi menemen omlet vs ..yumurta beyazina geçtiğimizden beri haşlanmış yemiyor...pankek yapıyorum herbiseyli...3 ana öğün 2 araogun asla olamadik.2 ana 2 ara şeklinden 2 ana 1 ara ya düştük ama kavga dövüş bitti en azından:) emiyorlar ya canları isteyince.aclik hisleri yok benceSelam hanımlar nasılsınız?bebeğine polen ya da ari sütü kullanan var mı ? Bizim bıdık yemeklere savaş ilan etti resmen kahvaltı dahil yumurta bile yediremiyorum ek takviye arayışına girdim ...
Bunu bende merak ediyorum inşallah kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazarlarSelam hanımlar nasılsınız?bebeğine polen ya da ari sütü kullanan var mı ? Bizim bıdık yemeklere savaş ilan etti resmen kahvaltı dahil yumurta bile yediremiyorum ek takviye arayışına girdim ...
Bizde malesef emme de yok,ara öğün olarak yoğurt ya da meyve mi yiyor? Ben artık meyveyi sandalyesine oturtup özel bi öğün gibi yediremiyorum eline dilimleyip veriyorum o şekildede çok fazla yemiyor ben de buna çare arıyorumSelam canım biz iyiyiz..polen arı sütü faydalı mı bu yaş grubu için araştıralım bir ..sapır şupur yumurta yerdi menemen omlet vs ..yumurta beyazina geçtiğimizden beri haşlanmış yemiyor...pankek yapıyorum herbiseyli...3 ana öğün 2 araogun asla olamadik.2 ana 2 ara şeklinden 2 ana 1 ara ya düştük ama kavga dövüş bitti en azından:) emiyorlar ya canları isteyince.aclik hisleri yok bence
Yoğurt bir zamanlar ara ogundu bizim için.baktim yemiyor bol yoğurt az suyla ayran yapıyorum içine de pipet yemeğin yanında içiyor...çorba bile icse yanına hazirliyorum ayranı.meyve mama sandalyesinde oturarak yiyor şimdilik yarın ne olur bilemem bu bebekler çok değişken.elma armut cam rendede rendeliyorum hala korkuyorum boğazına kaçar diye.ama portakal muz çilek eline alıp tabaktan kenti yiyor.Bizde malesef emme de yok,ara öğün olarak yoğurt ya da meyve mi yiyor? Ben artık meyveyi sandalyesine oturtup özel bi öğün gibi yediremiyorum eline dilimleyip veriyorum o şekildede çok fazla yemiyor ben de buna çare arıyorum
Ya kızımı mama sandalyesine oturtmak artık işkenceye dönüştü,eskiden öyle değildi şimdi sandalyenin pozisyonunu değişsem odadan kaçıyorYoğurt bir zamanlar ara ogundu bizim için.baktim yemiyor bol yoğurt az suyla ayran yapıyorum içine de pipet yemeğin yanında içiyor...çorba bile icse yanına hazirliyorum ayranı.meyve mama sandalyesinde oturarak yiyor şimdilik yarın ne olur bilemem bu bebekler çok değişken.elma armut cam rendede rendeliyorum hala korkuyorum boğazına kaçar diye.ama portakal muz çilek eline alıp tabaktan kenti yiyor.
Normal sandalyeye oturtup sizin yemek yediğiniz masaya yanastirsan? Çok mutlu oluyor benim oğlan öyle yediği zaman.dusmeyecek kadar büyüdüler.birazda fazla yanastirirsin sandalyeyi masaya altına minder de koyabilirsin.bizim.mutfak masası yüksek mama sandalyesinin en yüksek seviyesine getirip altına minder koyuyorum.babasiyla şerefe yapiyorQUOTE="Lilimam25, post: 59469734, member: 917187"]
Ya kızımı mama sandalyesine oturtmak artık işkenceye dönüştü,eskiden öyle değildi şimdi sandalyenin pozisyonunu değişsem odadan kaçıyorbende sık sık oturtup bıktırmamak için vazgeçmiştim ama bu gidişle yine eski düzene geçip sandalyede yedircem yoksa meyve bizde hayal olacak.
Evet normal sandalye farklı geliyor nasıl mutlu oluyor anlatamam ama asla uzun uzun oturmaz bir dakika içinde hop inmek istiyor ben ancak mama sandalyesinde tutabiliyorumNormal sandalyeye oturtup sizin yemek yediğiniz masaya yanastirsan? Çok mutlu oluyor benim oğlan öyle yediği zaman.dusmeyecek kadar büyüdüler.birazda fazla yanastirirsin sandalyeyi masaya altına minder de koyabilirsin.bizim.mutfak masası yüksek mama sandalyesinin en yüksek seviyesine getirip altına minder koyuyorum.babasiyla şerefe yapiyorçatal tokusturuyor.disarida yiyeceğimiz zaman artik bizim yanımızda oturuyor.bir dene belki senin minnoş da.sever
Ya bizimki iştahla meyve bile yemiyor ucundan ısırıp bırakıyor her şeyi bazen çorba icirebiliyorum akşam yemeklerinden önce dışarı çıkartıyoruz ki yorulup aciksin diye bazen ise yarıyor bazen yaramıyor kuş gibi oldu kuzum ama çekirdek mısır ceviz fıstık vb. Görmesin tok olsa bile yerYoğurt bir zamanlar ara ogundu bizim için.baktim yemiyor bol yoğurt az suyla ayran yapıyorum içine de pipet yemeğin yanında içiyor...çorba bile icse yanına hazirliyorum ayranı.meyve mama sandalyesinde oturarak yiyor şimdilik yarın ne olur bilemem bu bebekler çok değişken.elma armut cam rendede rendeliyorum hala korkuyorum boğazına kaçar diye.ama portakal muz çilek eline alıp tabaktan kenti yiyor.
Ben kullaniyorum.memnunum.baska türlü bez bağlamak mümkün değil.yerinde durmuyorSelam arkadaslar.. Bebegine külot bez kullanan var mi acaba? Ben hic kullanmadim cocuklara, simdi indirimde gordum de kullanisli mi, degil mi bilemiyorum.
Hadi ya, daha kolay mi normal beze gore degistirmesi? Hangi marka kullaniyorsunuz? Benim gordugum kampanya Sleepy’de. Ilgilenen varsa haberi olsun. Biz 5 numara kullaniyoruz. Tanesi 83 kurusa geliyor bu kampanyada.Ben kullaniyorum.memnunum.baska türlü bez bağlamak mümkün değil.yerinde durmuyor
col seker:) aynısını dun bizimki de yaptıı...amiin Allah saglık versinAynen cnm
Dün gece dolaptan yazlık ayakkabıyı çıkartıp yanıma geldi ayagımı işaret edip "bu, bu" dedi. Yanı giy bunu diyor giydim bi mutlu oldu bi mutlu oldu anlatamam. Büyüdüğünü farkına bir kez daha farkına vardım . Allahım onlarla sınamasın her daim mutlu sağlıklı olsunlar.
Merhaba ara ara okuyorum.herkese saglıklı gunler. Oglum 1. 5 kızım 4 yasında. İkisiyle zamann coook hızlı. Oglum konusma konusunda endiselerim var. Cok genis bir kelime haznesı yok sanki. Kızımda hatırlayamadım aslında ama kıyas niyetinde de degilim. Ama İnternete bu donem ozdllşklerinşnyazınca 50 kelıme soyler ve 3 kelımeli cumle kurar diypr.basit tekrarlayan kelimeler Dısında kendince nerde,eyvah, dustu, bitti, ac, al tarzı kelımelrr soyler. 2 kelımeli bile cumle yok gibi. Endiselenmelı mıyım.
Prima aktif Bebek kullanıyoruz cnm.bez değiştirmek için yatmak istemediği zamanlar için kesinlikle daha kolay.Hadi ya, daha kolay mi normal beze gore degistirmesi? Hangi marka kullaniyorsunuz? Benim gordugum kampanya Sleepy’de. Ilgilenen varsa haberi olsun. Biz 5 numara kullaniyoruz. Tanesi 83 kurusa geliyor bu kampanyada.
Bir zamanlar buyuk oglum bebekken bez siparis ederdik. Cok da eski zamanlardan bahsetmiyorum. 2-3 sene oncesi.. hesaba gore tanesi 50 kurusun altinda olunca uyguna geliyor diye alirdik bezi.. Simdi piyuvvvv..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?