2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben çok düzenli yaglamiyorum faydaları hakkında çok bilgim yok tembellik ettim araştırmadim da

Selam hanımlar nasılsınız? bebeğine polen ya da ari sütü kullanan var mı ? Bizim bıdık yemeklere savaş ilan etti resmen kahvaltı dahil yumurta bile yediremiyorum ek takviye arayışına girdim ...

Selam hanımlar nasılsınız? bebeğine polen ya da ari sütü kullanan var mı ? Bizim bıdık yemeklere savaş ilan etti resmen kahvaltı dahil yumurta bile yediremiyorum ek takviye arayışına girdim ...
Selam canım biz iyiyiz..polen arı sütü faydalı mı bu yaş grubu için araştıralım bir ..sapır şupur yumurta yerdi menemen omlet vs ..yumurta beyazina geçtiğimizden beri haşlanmış yemiyor...pankek yapıyorum herbiseyli...3 ana öğün 2 araogun asla olamadik.2 ana 2 ara şeklinden 2 ana 1 ara ya düştük ama kavga dövüş bitti en azından:) emiyorlar ya canları isteyince.aclik hisleri yok bence

Bizde malesef emme de yok,ara öğün olarak yoğurt ya da meyve mi yiyor? Ben artık meyveyi sandalyesine oturtup özel bi öğün gibi yediremiyorum eline dilimleyip veriyorum o şekildede çok fazla yemiyor ben de buna çare arıyorum

Yoğurt bir zamanlar ara ogundu bizim için.baktim yemiyor bol yoğurt az suyla ayran yapıyorum içine de pipet yemeğin yanında içiyor...çorba bile icse yanına hazirliyorum ayranı.meyve mama sandalyesinde oturarak yiyor şimdilik yarın ne olur bilemem bu bebekler çok değişken.elma armut cam rendede rendeliyorum hala korkuyorum boğazına kaçar diye.ama portakal muz çilek eline alıp tabaktan kenti yiyor.

Ya kızımı mama sandalyesine oturtmak artık işkenceye dönüştü,eskiden öyle değildi şimdi sandalyenin pozisyonunu değişsem odadan kaçıyor bende sık sık oturtup bıktırmamak için vazgeçmiştim ama bu gidişle yine eski düzene geçip sandalyede yedircem yoksa meyve bizde hayal olacak.

QUOTE="Lilimam25, post: 59469734, member: 917187"]
Ya kızımı mama sandalyesine oturtmak artık işkenceye dönüştü,eskiden öyle değildi şimdi sandalyenin pozisyonunu değişsem odadan kaçıyor bende sık sık oturtup bıktırmamak için vazgeçmiştim ama bu gidişle yine eski düzene geçip sandalyede yedircem yoksa meyve bizde hayal olacak.
[/QUOTE]
Normal sandalyeye oturtup sizin yemek yediğiniz masaya yanastirsan? Çok mutlu oluyor benim oğlan öyle yediği zaman.dusmeyecek kadar büyüdüler.birazda fazla yanastirirsin sandalyeyi masaya altına minder de koyabilirsin.bizim.mutfak masası yüksek mama sandalyesinin en yüksek seviyesine getirip altına minder koyuyorum.babasiyla şerefe yapiyor çatal tokusturuyor.disarida yiyeceğimiz zaman artik bizim yanımızda oturuyor.bir dene belki senin minnoş da.sever

Normal sandalyeye oturtup sizin yemek yediğiniz masaya yanastirsan? Çok mutlu oluyor benim oğlan öyle yediği zaman.dusmeyecek kadar büyüdüler.birazda fazla yanastirirsin sandalyeyi masaya altına minder de koyabilirsin.bizim.mutfak masası yüksek mama sandalyesinin en yüksek seviyesine getirip altına minder koyuyorum.babasiyla şerefe yapiyor çatal tokusturuyor.disarida yiyeceğimiz zaman artik bizim yanımızda oturuyor.bir dene belki senin minnoş da.sever
[/QUOTE]
Evet normal sandalye farklı geliyor nasıl mutlu oluyor anlatamam ama asla uzun uzun oturmaz bir dakika içinde hop inmek istiyor ben ancak mama sandalyesinde tutabiliyorum normaldede koltukta bile beş dakika oturmaz o yüzden dışarda mama sandalyeli restoran arıyorum,cafe tarzı yerlerde bazen olmuyor mama sandalyesi bizimki de masa masa geziyor

Evet normal sandalye farklı geliyor nasıl mutlu oluyor anlatamam ama asla uzun uzun oturmaz bir dakika içinde hop inmek istiyor ben ancak mama sandalyesinde tutabiliyorum normaldede koltukta bile beş dakika oturmaz o yüzden dışarda mama sandalyeli restoran arıyorum,cafe tarzı yerlerde bazen olmuyor mama sandalyesi bizimki de masa masa geziyor
[/QUOTE]
Oyy minnoş Yemeğini yiyecek kadar oturuyor Allah'tan bizimki

Ya bizimki iştahla meyve bile yemiyor ucundan ısırıp bırakıyor her şeyi bazen çorba icirebiliyorum akşam yemeklerinden önce dışarı çıkartıyoruz ki yorulup aciksin diye bazen ise yarıyor bazen yaramıyor kuş gibi oldu kuzum ama çekirdek mısır ceviz fıstık vb. Görmesin tok olsa bile yer ara öğün ana öğün diye bir şeyimiz kalmadı anlayacağınız bir gün bir öğün bir gün iki öğün bir gün hiç yok sadece atıştırmalık geçiyor ...

Selam arkadaslar.. Bebegine külot bez kullanan var mi acaba? Ben hic kullanmadim cocuklara, simdi indirimde gordum de kullanisli mi, degil mi bilemiyorum.

Selam arkadaslar.. Bebegine külot bez kullanan var mi acaba? Ben hic kullanmadim cocuklara, simdi indirimde gordum de kullanisli mi, degil mi bilemiyorum.
Ben kullaniyorum.memnunum.baska türlü bez bağlamak mümkün değil.yerinde durmuyor

Ben kullaniyorum.memnunum.baska türlü bez bağlamak mümkün değil.yerinde durmuyor
Hadi ya, daha kolay mi normal beze gore degistirmesi? Hangi marka kullaniyorsunuz? Benim gordugum kampanya Sleepy’de. Ilgilenen varsa haberi olsun. Biz 5 numara kullaniyoruz. Tanesi 83 kurusa geliyor bu kampanyada.
Bir zamanlar buyuk oglum bebekken bez siparis ederdik. Cok da eski zamanlardan bahsetmiyorum. 2-3 sene oncesi.. hesaba gore tanesi 50 kurusun altinda olunca uyguna geliyor diye alirdik bezi.. Simdi piyuvvvv..

Ş
col seker:) aynısını dun bizimki de yaptıı...amiin Allah saglık versin

Valla hiiç takılma...bizimki de ,2 kelimeye gecmedi 27/07 dogumluyuz... söyledigi kelime sayısı az da deil cokta deil ama mesela bazen bi kelimeye takılıyor söylüyor sonrasında unutuyor bi daha demiyor :)) ama daha cok kücükler bence, ben 2,5yasında ikili kelime kurmaya başlamışım:) bana cekmisse biizm kızda gec konusabilir..saglık olsun

Prima aktif Bebek kullanıyoruz cnm.bez değiştirmek için yatmak istemediği zamanlar için kesinlikle daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…