Fena sessizleşti demiHerkes iyi mi
İyiyiz canım çok şükür...Fena sessizleşti demiben kendi adıma iyiyim canım kızımda iyi şükür agresif halleri de geçti sizde iyisinizdir inşallah
Bizde iyiyiz cnmHerkes iyi mi
Biz de agresiflik hat safhada cnmFena sessizleşti demiben kendi adıma iyiyim canım kızımda iyi şükür agresif halleri de geçti sizde iyisinizdir inşallah
Birkaç gün felaketti korktum huy edinecek diye ama şimdi normale döndü dönemsel bişeymiş demekkiBiz de agresiflik hat safhada cnm
İyi diyelim iyi olalım :) siz nasılsınz?Herkes iyi mi
Biz bizz bizzz....emme emmeİyi diyelim iyi olalım :) siz nasılsınz?
Bu arada bebeği aşırı memeye düşkün olmaya başlayan var mı? Sabaha kadar belim kopuyor artık çok zorlanıyorum süreklş meme meme meme. Geçen hastanede oynadı oynadı herkesin içinde memeeeee diye bağırarak ağladı
Duygu sömürüsü çok bizde..dudak buzmeyle başlıyor ağlamaya başlayıp sonra gelsin feryat figan..ama etkilenmemeye çalışıyoruz.benden istediğini alamazsa babaya dudak buzerek gidiyor .babadan istediğini alamazsa bana dudak buzerek geliyor.bir de ispiyoncu ki Allah...aynı benim kucuklugumBiz de agresiflik hat safhada cnm
Belim kollarım ağrıyor ama beni uykusuzluk vuruyor daha çok ..acayip gergin oluyorum.yİyi diyelim iyi olalım :) siz nasılsınz?
Bu arada bebeği aşırı memeye düşkün olmaya başlayan var mı? Sabaha kadar belim kopuyor artık çok zorlanıyorum süreklş meme meme meme. Geçen hastanede oynadı oynadı herkesin içinde memeeeee diye bağırarak ağladı
Valla bende öyleyim gegece kaç yüz kere kalktığını hatırlamıyorum. Ve her seferinde meme istiyor. Çok yoruldum artıkBelim kollarım ağrıyor ama beni uykusuzluk vuruyor daha çok ..acayip gergin oluyorum.y
Bizim de öyle yapıyor. Hırçın hırçın aglamalatı dediğini yapmaya çalışması tam bi bireyler artıkDuygu sömürüsü çok bizde..dudak buzmeyle başlıyor ağlamaya başlayıp sonra gelsin feryat figan..ama etkilenmemeye çalışıyoruz.benden istediğini alamazsa babaya dudak buzerek gidiyor .babadan istediğini alamazsa bana dudak buzerek geliyor.bir de ispiyoncu ki Allah...aynı benim kucuklugum
Bizim de iştah hiç yok birgün yediğini diğer gün yemiyor yemek seçme desen o da var, kızınca kendini yerlere atıyor bize kızıyor resmen şuanlık dileğim kendini yerlere atma huyundan vazgeçmesi.D dstn33 biz de iyiyiz çok şükür canım giriyorum arada bakıyorum çok sessizlesmisiz yine arada duruluyoruz hepimiz telaşa dalıp gidiyoruz işte ... Biz de minik ergen haller tüm hızıyla devam ediyor hele ağlayarak duygu sömürüsü kısmı beni benden alıyorkendini yerlere atmayi biraz azalttı uykusuzluk vurgununu ben de yaşıyorum her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum artı mevsim değişikliğinin etkisi de eklenince daha da zorluyor... Bizim en büyük problemimiz iştahsızlık . Memeye güveniyor yemek seçiyor resmen bir yiyiyor bir yemiyor artık iştahla bir şey yediğini gördüğümde sevinçten ağlayacak gibi oluyorum gibi şeyler çok uzun yazdım sanırım birikmiş :)
Ben sanırım fazla rahatım bu konuda hiç takilmiyorum her çocuğun gelişimi bir değil . Bizde de cümle hiç yok en uzun söylediği "ordaydiii " onun haricinde 50 kelimenin yanindan gecmiyoruz henüz... Çok takilmayin derim kontrolleri normal gidiyorsa bu tür becerilerin kazanılması her cocukda farklılık gösterebilir çevremde yeğenlerim dahil çok örnek var o yüzden ben takilmiyorum şimdilik diyelim ...Merhaba ara ara okuyorum.herkese saglıklı gunler. Oglum 1. 5 kızım 4 yasında. İkisiyle zamann coook hızlı. Oglum konusma konusunda endiselerim var. Cok genis bir kelime haznesı yok sanki. Kızımda hatırlayamadım aslında ama kıyas niyetinde de degilim. Ama İnternete bu donem ozdllşklerinşnyazınca 50 kelıme soyler ve 3 kelımeli cumle kurar diypr.basit tekrarlayan kelimeler Dısında kendince nerde,eyvah, dustu, bitti, ac, al tarzı kelımelrr soyler. 2 kelımeli bile cumle yok gibi. Endiselenmelı mıyım.
Sanırım her şey daha yeni başlıyorBizim de iştah hiç yok birgün yediğini diğer gün yemiyor yemek seçme desen o da var, kızınca kendini yerlere atıyor bize kızıyor resmen şuanlık dileğim kendini yerlere atma huyundan vazgeçmesi.
Gel gel...anne gel..baba gel ..başka yok.50 kelimenin yakınından gecmiyoruz.al diyor ama ver demiyor :) son iki üç günde merhaba ve çilek ekledi kelimelerine.cilek: dileğ. Kadının biri AVM de merhaba dedi oğlana bizimki de meğba dedi sok olduk.birden çozulecekler sanirimBen sanırım fazla rahatım bu konuda hiç takilmiyorum her çocuğun gelişimi bir değil . Bizde de cümle hiç yok en uzun söylediği "ordaydiii " onun haricinde 50 kelimenin yanindan gecmiyoruz henüz... Çok takilmayin derim kontrolleri normal gidiyorsa bu tür becerilerin kazanılması her cocukda farklılık gösterebilir çevremde yeğenlerim dahil çok örnek var o yüzden ben takilmiyorum şimdilik diyelim ...
Bu arada cümle kurabilen var mı ??
Bende rahatım aslında kızımdan da biliyorum. Hepsı ayrı donemler de gelısıyor. Gel buraya yarısı yapıyorlar ablasıyla orda gel buraya tarzı bırsey soylemeye calsııyor esasen simdi dusununce o aklıma geldi. Gelisimi sukur normal ama annelik iste vesvese haliBen sanırım fazla rahatım bu konuda hiç takilmiyorum her çocuğun gelişimi bir değil . Bizde de cümle hiç yok en uzun söylediği "ordaydiii " onun haricinde 50 kelimenin yanindan gecmiyoruz henüz... Çok takilmayin derim kontrolleri normal gidiyorsa bu tür becerilerin kazanılması her cocukda farklılık gösterebilir çevremde yeğenlerim dahil çok örnek var o yüzden ben takilmiyorum şimdilik diyelim ...
Bu arada cümle kurabilen var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?