anne, baba, dede, babaanne, teyze, teyyareMerhaba cok giremiyorum 2 cocuk tan dolayı ama sizlere sormak istedim. Konusmaları ne durumda acaba evlatlarınız. Anne, baba, dede, mama ablasının ismini soyluyor. Git, gel, al,hadi, gel buraya, kedi kopek sesi taklidi bu kadar bizde durum. Kızınca birseyler homurdanıyo, ablasıyla kendınce kavga edıyor falan
Teyyareanne, baba, dede, babaanne, teyze, teyyare, kedi, karga, pilav, ayran, armut, benim. hayvan sesleri.
sanirim bu kadar. ilk 4 disindakileri benzeterek soyluyor tam yazildigi gibi degil.
haha evet babasi 1 kere gosterdi bak babacim teyyare diye. basit kelimeleri soylemez ugrasip duruyoruz soylesin diye. bunu ilk seferde soyledi, ucak gordu mu tiyyani diye bagiriyorTeyyare
Ay çok tatlılar ya maşallah hepsinehaha evet babasi 1 kere gosterdi bak babacim teyyare diye. basit kelimeleri soylemez ugrasip duruyoruz soylesin diye. bunu ilk seferde soyledi, ucak gordu mu tiyyani diye bagiriyor
Bizim de dün bir ilk oldu ve gece 1:40 gibi uyuduk, sabaha kadar hiç uyanmadan uyuduGece uykusu kısmı aynı sizinle...yrn 1 hafta olacak sanırım gündüz uykusuz:) hala geçici olmasını diliyorum..
Eşim şok içinde bu nasıl bebe ; bebe dediğin uyur diyorBizim de dün bir ilk oldu ve gece 1:40 gibi uyuduk, sabaha kadar hiç uyanmadan uyuduinanamadim gece ben kalkıp 2-3 kez baktım durdum :) sabah 9:30 a kadar hiç uyanmadi bunun arkasından ne gelecek diye bekliyorum bakalım
HahaEşim şok içinde bu nasıl bebe ; bebe dediğin uyur diyorinsallah arkası aynı olmaz arkadaşım dün zorla uyudu gündüz...bugün de dışarı çıkarmak için giydirdim emme emme dedi uyudu...dün akşam da dışarı çıkmak istedi cikartmayinca apartman görevlisine seslendi durdu kapınin dibine gidip monutt geğ geğ diye.mahmut yani...sıkılıyor galiba bizden.
Keşke erken yatıp deliksiz uyusalar.eminim sen de geç uyusa da deliksiz uyumanın tadını almissindir
Valla emdikleri sürece gece kalkma sayıları 2 den az olur mu bilmem.emen çocuğu da gece beslemesinden kesmek mümkün mü onu da bilmem.10.aydan itibaren gece beslenmesini kesmek gerekirmis.yapabilen var mı bilmiyorum
Aynen öyle canım emerken çok zor . Zaten artık 2 yaşına az kaldı sonrasında biraktirma serüveni başlayacak artık :) bizimki de sürekli montunu isteyip alıp giymeye çalışıyor attaaa diye diye :) sıkılıyor evde çok . Top oynamak arada birşeyler karalamak dışında evde zevk aldığı hiçbir şey kalmadıValla emdikleri sürece gece kalkma sayıları 2 den az olur mu bilmem.emen çocuğu da gece beslemesinden kesmek mümkün mü onu da bilmem.10.aydan itibaren gece beslenmesini kesmek gerekirmis.yapabilen var mı bilmiyorum
Bugün 3.gun uyudu gündüz:) erken yatıp erken kalkma disiplinine geçtik.emmeden uyumayı da ogrenirlerse tadından yenmez.uyansin dışarı cikaricam.pencereden pencereye ağba ağaba diye koşuyor.zaten baba ağaba anne önem sırasına göre:)
Hayirdir arkadasim, kimin nesi var? Allah kalbinizdeki acilara derman bulmanizi nasib etsin insallah, tum islerinizi kolaylastirsin, dert verip derman aratmasin. Cok uzuldum yazini okuyunca.. Dualarim Emir’le, sizinle, sifa bekleyenlerle.. Allah’a emanet olun.Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeklerimizi beraber bekledik. Her gelen bebekle sevindik. Minikler büyüyorlar. Emir bebekten son haberleri aldıktan sonra ne diyeceğimi bilemediğim için yazamadım. Ama bizde aile olarak ciddi bir sağlık problemiyle karşı karşıya kaldık. Şu an B bursa83 kalbine düşen acı bende de var. Sadece acısını paylaşmak için yazmak istedim. Tüm bebekleri ve güzel annelerini öpüyorum.
Acil şifalar diliyorum.gecmis olsun.Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeklerimizi beraber bekledik. Her gelen bebekle sevindik. Minikler büyüyorlar. Emir bebekten son haberleri aldıktan sonra ne diyeceğimi bilemediğim için yazamadım. Ama bizde aile olarak ciddi bir sağlık problemiyle karşı karşıya kaldık. Şu an B bursa83 kalbine düşen acı bende de var. Sadece acısını paylaşmak için yazmak istedim. Tüm bebekleri ve güzel annelerini öpüyorum.
Geçmiş olsun Rabb'im acil şifalar versin inşallah kimseye dermansız dert vermesin ...Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeklerimizi beraber bekledik. Her gelen bebekle sevindik. Minikler büyüyorlar. Emir bebekten son haberleri aldıktan sonra ne diyeceğimi bilemediğim için yazamadım. Ama bizde aile olarak ciddi bir sağlık problemiyle karşı karşıya kaldık. Şu an B bursa83 kalbine düşen acı bende de var. Sadece acısını paylaşmak için yazmak istedim. Tüm bebekleri ve güzel annelerini öpüyorum.
cok gecmis olsin. allah dermansiz dert vermesin. kimseyi evladiyla sinamasinMerhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeklerimizi beraber bekledik. Her gelen bebekle sevindik. Minikler büyüyorlar. Emir bebekten son haberleri aldıktan sonra ne diyeceğimi bilemediğim için yazamadım. Ama bizde aile olarak ciddi bir sağlık problemiyle karşı karşıya kaldık. Şu an B bursa83 kalbine düşen acı bende de var. Sadece acısını paylaşmak için yazmak istedim. Tüm bebekleri ve güzel annelerini öpüyorum.
Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeklerimizi beraber bekledik. Her gelen bebekle sevindik. Minikler büyüyorlar. Emir bebekten son haberleri aldıktan sonra ne diyeceğimi bilemediğim için yazamadım. Ama bizde aile olarak ciddi bir sağlık problemiyle karşı karşıya kaldık. Şu an B bursa83 kalbine düşen acı bende de var. Sadece acısını paylaşmak için yazmak istedim. Tüm bebekleri ve güzel annelerini öpüyorum.
Allah dermansiz dert vermesin, hiç bir anneyi evladı yla sinamasin inşallah. Geçmiş olsun...Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeklerimizi beraber bekledik. Her gelen bebekle sevindik. Minikler büyüyorlar. Emir bebekten son haberleri aldıktan sonra ne diyeceğimi bilemediğim için yazamadım. Ama bizde aile olarak ciddi bir sağlık problemiyle karşı karşıya kaldık. Şu an B bursa83 kalbine düşen acı bende de var. Sadece acısını paylaşmak için yazmak istedim. Tüm bebekleri ve güzel annelerini öpüyorum.
Cok cok gecmis olsun cnm yaa.. offf bizimkilerin döneminde de ne zor olur,kıyamam onaS SapkaliA ve @_Bayankus_ cok gecmis olsun ikinize de.
baris'in da ayak alcida. 5 gun once dustu ya da ayagini sakatladigi icin oturdu yere basamayip biz dustu zannettik bilmiyorum. ayagin uzerine basamayinca hemen acile gittik. kikirdak zedelenmis. sabit durmasi icin alciya alindi. sali gunu kontrole gidecegiz. umarim iyilesmistir.
analara da bebelere de tekrar gecmis olsun :)
Cok gecmis olsun,yeni okudum... Allah bi daha göstermesinSagolun arkadaslar. Basiyorum artik ustune cok sukur. Insallah haftaya kiriklar kaynamis olur da cikarirlar alciyi. Fena kasiniyor. Hergun cikarma girisiminde bulunuyorum sonra vazgeciyorum. Gun icinde cocuklardan biri mutlaka ayagima basiyor. Buna sukur, Allah anneleri de evlatlari da korusun. Herbirinin hastaligi, sakatligi hem kendine hem digerine zor. Allah’a emanet olun.
sagol canim tesekkur ederiz. allah dermansiz dert vermesin. artik tamamen iyileşti gibi.Cok cok gecmis olsun cnm yaa.. offf bizimkilerin döneminde de ne zor olur,kıyamam onaTekrar cok gecmis olsun öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?