2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
anne, baba, dede, babaanne, teyze, teyyare , kedi, karga, pilav, ayran, armut, benim. hayvan sesleri.
sanirim bu kadar. ilk 4 disindakileri benzeterek soyluyor tam yazildigi gibi degil.

Gece uykusu kısmı aynı sizinle...yrn 1 hafta olacak sanırım gündüz uykusuz:) hala geçici olmasını diliyorum..
Bizim de dün bir ilk oldu ve gece 1:40 gibi uyuduk, sabaha kadar hiç uyanmadan uyudu inanamadim gece ben kalkıp 2-3 kez baktım durdum :) sabah 9:30 a kadar hiç uyanmadi bunun arkasından ne gelecek diye bekliyorum bakalım

Bizim de dün bir ilk oldu ve gece 1:40 gibi uyuduk, sabaha kadar hiç uyanmadan uyudu inanamadim gece ben kalkıp 2-3 kez baktım durdum :) sabah 9:30 a kadar hiç uyanmadi bunun arkasından ne gelecek diye bekliyorum bakalım
Eşim şok içinde bu nasıl bebe ; bebe dediğin uyur diyor insallah arkası aynı olmaz arkadaşım dün zorla uyudu gündüz...bugün de dışarı çıkarmak için giydirdim emme emme dedi uyudu...dün akşam da dışarı çıkmak istedi cikartmayinca apartman görevlisine seslendi durdu kapınin dibine gidip monutt geğ geğdiye.mahmut yani...sıkılıyor galiba bizden.
Keşke erken yatıp deliksiz uyusalar.eminim sen de geç uyusa da deliksiz uyumanın tadını almissindir

Haha bunlar tatlı dilli bilmiş yeni nesil bebeler ama böyle ağız burun yediriyorlar kendilerini insanın kizasi gelmiyor inad edişleri bile bir değişik oturup gülüyorum gidip ağzını burnunu minciriyorum seninkini de hayal ettim monutt geğ diye onu da yiyesim geldi çok bilmiş valla bizimki de dışarda yüzümüze bakmıyor canım halası babannesi gelince piknik yapıyoruz küçük çaplı sahilde bizi hiç umursamiyor kim onu parka götürür top oynatır da onun yaninda uyku durumunu yarın yazarım bakalım bu gece napcak ...

D dstn33 bir gunlukmus canım bizim deliksiz uyku masalı dün gece 2kez kalktı :) sizin bıdık uyudu mu öğlen ?
Valla emdikleri sürece gece kalkma sayıları 2 den az olur mu bilmem.emen çocuğu da gece beslemesinden kesmek mümkün mü onu da bilmem.10.aydan itibaren gece beslenmesini kesmek gerekirmis.yapabilen var mı bilmiyorum
Bugün 3.gun uyudu gündüz:) erken yatıp erken kalkma disiplinine geçtik.emmeden uyumayı da ogrenirlerse tadından yenmez.uyansin dışarı cikaricam.pencereden pencereye ağba ağaba diye koşuyor.zaten baba ağaba anne önem sırasına göre:)

Aynen öyle canım emerken çok zor . Zaten artık 2 yaşına az kaldı sonrasında biraktirma serüveni başlayacak artık :) bizimki de sürekli montunu isteyip alıp giymeye çalışıyor attaaa diye diye :) sıkılıyor evde çok . Top oynamak arada birşeyler karalamak dışında evde zevk aldığı hiçbir şey kalmadı

Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeklerimizi beraber bekledik. Her gelen bebekle sevindik. Minikler büyüyorlar. Emir bebekten son haberleri aldıktan sonra ne diyeceğimi bilemediğim için yazamadım. Ama bizde aile olarak ciddi bir sağlık problemiyle karşı karşıya kaldık. Şu an B bursa83 kalbine düşen acı bende de var. Sadece acısını paylaşmak için yazmak istedim. Tüm bebekleri ve güzel annelerini öpüyorum.

Hayirdir arkadasim, kimin nesi var? Allah kalbinizdeki acilara derman bulmanizi nasib etsin insallah, tum islerinizi kolaylastirsin, dert verip derman aratmasin. Cok uzuldum yazini okuyunca.. Dualarim Emir’le, sizinle, sifa bekleyenlerle.. Allah’a emanet olun.

Acil şifalar diliyorum.gecmis olsun.

Geçmiş olsun Rabb'im acil şifalar versin inşallah kimseye dermansız dert vermesin ...

cok gecmis olsin. allah dermansiz dert vermesin. kimseyi evladiyla sinamasin

Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun

Allah dermansiz dert vermesin, hiç bir anneyi evladı yla sinamasin inşallah. Geçmiş olsun...

Cok cok gecmis olsun cnm yaa.. offf bizimkilerin döneminde de ne zor olur,kıyamam ona Tekrar cok gecmis olsun öpüyorum

Cok gecmis olsun,yeni okudum... Allah bi daha göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…