• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim de gündüz uykulari fena ya uyumuyor ya da uykuya dalmasi cok uzun zaman alıyor. Tek uyku için erken bence, çünkü akşamı zor ediyoruz uyumayinca, hem çok hareketli hem huzursuz oluyor en son beni uyut artık diyen gözlerle memede sızıp kalıyor, bugün olduğu gibi :(

Bizim de gündüz uykulari fena ya uyumuyor ya da uykuya dalmasi cok uzun zaman alıyor. Tek uyku için erken bence, çünkü akşamı zor ediyoruz uyumayinca, hem çok hareketli hem huzursuz oluyor en son beni uyut artık diyen gözlerle memede sızıp kalıyor, bugün olduğu gibi :KK43:
Bizim hiç 2 uykumuz olmadı.ilk 9 ay gündüz hiç uyumadı.9 aydan bu yana tek uykumuz vardı uzun.bugun 4.gun gündüz uyumadı.8 de sızdı ama sabahlar olmuyor zırt pırt uyanıyor.sabah 4 te bir hareket bir eglence

Bizim hiç 2 uykumuz olmadı.ilk 9 ay gündüz hiç uyumadı.9 aydan bu yana tek uykumuz vardı uzun.bugun 4.gun gündüz uyumadı.8 de sızdı ama sabahlar olmuyor zırt pırt uyanıyor.sabah 4 te bir hareket bir eglence
Bizim bir yaşından beri öğlen tek uzun uyku şeklindeydi, simdi onda da zorluk cekiyoruz, sanırım dönemsel baksana hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz.. Çok zor çok haklısın, ne gece ne gündüz dinlenme yok, ins bir an önce siz de düzene girersiniz..

Bizim de gündüz uykulari fena ya uyumuyor ya da uykuya dalmasi cok uzun zaman alıyor. Tek uyku için erken bence, çünkü akşamı zor ediyoruz uyumayinca, hem çok hareketli hem huzursuz oluyor en son beni uyut artık diyen gözlerle memede sızıp kalıyor, bugün olduğu gibi :KK43:
Benim kızım 3 aydır tek uyku uyuyor gündüzleri :emir_bebek: ve evet bazı günler akşamı zor ediyoruz :sus: Ama iki uyku da günü çok bölüyor. Alışınca ve tek uyku yetmeye başlayınca çok tatlı oluyor :) Çocuktan çocuğa değişiyor işte ya.

Ay bu durum çok fenaymış, korktum:KK17:

S SapkaliA ve @_Bayankus_ cok gecmis olsun ikinize de.

baris'in da ayak alcida. 5 gun once dustu ya da ayagini sakatladigi icin oturdu yere basamayip biz dustu zannettik bilmiyorum. ayagin uzerine basamayinca hemen acile gittik. kikirdak zedelenmis. sabit durmasi icin alciya alindi. sali gunu kontrole gidecegiz. umarim iyilesmistir.

analara da bebelere de tekrar gecmis olsun :)
Ay, gecmis olsun Baris’a da. Alci kardesim benim. Insallah cani cok acimiyordur, daha taptaze olmasinin, hizlica iyilesme ve yenilenme zamanlarinda olmasinin avantaji etki eder insallah. Simdi nasil, cikti mi alcisi, basabiliyor mu ustune? Anlatsin bana da ;)
Arkadaşlar sizde uyku durumları nasıl.bundan önceki 3 gün gündüz uyumadı.3 gün üst üste olduğu için artık gündüz uykulari bitti mi acaba diye dusunuyorum.aksam 8 de uyuyor.23.00dan itibaren en iyi ihtimalle 2 saate bir uyanip 5 te ictimaya çıkacak gibi çevik oluyor.uyut uyutabilirsen.zaten geceler dişlerden dolayı bir zordu.simdi daha zor.cani sağolsun ama.tukendim.sizi merak ettim dolunay mi var acep hepsi benim oğlan gibi mi.dun de bir yorduk ki gündüz...eve geldigimizde uyur dedik olmadı.3 saat uydurdu ben de işime gücüme bakardım.simdi pertim
Kiz senin bu oglanin yeme ve uyku islerinden cektigin ne boyle! Hadi yemiyor, emiyor yine neyse de..5’te uyanmak nedir?? Allah yardimcin olsun. Bayiliyor kendiyle ilgilendirmeye demek ki, hicbir firsati kacirmiyor.. Biraz daha zaman ama yine de.. Bahar gelsin, gunler uzasin hepsi duzene girer Allah’in izniyle.

Biz de hastalikla bogusuyoruz haftalardir. 1,5 aydir hastayim. Oyle bir grip oldum ki.. Hangi doktora gitsem bu seneki gibi grip gormediklerini soyluyor. Nasil bir salginsa artik.. Cocuklar da benle hastaydi. Buyuk iyilesti cok sukur, kucugun kulagina vurdu en son. Iki kulakta da ortakulak iltihabi var. Zehir gibi geceler, aglamalar, atesler, acillerin ardindan iki gundur biraz rahatladi. Kulak agrisi ne zormus boyle..
Herkese saglikli, huzurlu, bol neseli gunler-geceler dilerim :)
Yavrulari “Erken 2 yas sendromu” na giren analara da bol sabir dilerim. Erken ergenlik bilmem ne derken 2 yas sendromu da erkene alindi. Bari siz biraz bekleseydiniz minikler..

Ay, gecmis olsun Baris’a da. Alci kardesim benim. Insallah cani cok acimiyordur, daha taptaze olmasinin, hizlica iyilesme ve yenilenme zamanlarinda olmasinin avantaji etki eder insallah. Simdi nasil, cikti mi alcisi, basabiliyor mu ustune? Anlatsin bana da :KK66:
Kiz senin bu oglanin yeme ve uyku islerinden cektigin ne boyle! Hadi yemiyor, emiyor yine neyse de..5’te uyanmak nedir?? Allah yardimcin olsun. Bayiliyor kendiyle ilgilendirmeye demek ki, hicbir firsati kacirmiyor.. Biraz daha zaman ama yine de.. Bahar gelsin, gunler uzasin hepsi duzene girer Allah’in izniyle.
Valla dün ben zombi gibiydim koca evin bir penceresinden diğerine koştu aağaba ağaba diye..evde enerjisini atamıyor.gunduz yatak gördüğü zaman isyanlarda.bir de biz genel olarak pek rahattik oglandan yana...beklentimiz yüksek sanırım konfor biraz bozulunca konduramiyoruz böyle durumlar ekstrem geliyor.
Çok şükür bu gece güzel uyudu..geçici bir durumdur ins yasadigimiz

Biz de hastalikla bogusuyoruz haftalardir. 1,5 aydir hastayim. Oyle bir grip oldum ki.. Hangi doktora gitsem bu seneki gibi grip gormediklerini soyluyor. Nasil bir salginsa artik.. Cocuklar da benle hastaydi. Buyuk iyilesti cok sukur, kucugun kulagina vurdu en son. Iki kulakta da ortakulak iltihabi var. Zehir gibi geceler, aglamalar, atesler, acillerin ardindan iki gundur biraz rahatladi. Kulak agrisi ne zormus boyle..
Yavrulari “Erken 2 yas sendromu” na giren analara da bol sabir dilerim. Erken ergenlik bilmem ne derken 2 yas sendromu da erkene alindi. Bari siz biraz bekleseydiniz minikler..
Geçmiş olsun.1,5 ay grip ne demek..ama Adana Mersin taraflarında çok şahit olduğum birşey bu benim.cunku nemli havada sıcak da soğuk da olduğundan fazla hissediliyor.bana sorsan kışın Mersin Ankara'dan daha soğuk derim.ozellikle bahar aylarında insanlar yanilip daha ince giyinebiliyor
Çok hareket halinde olduğun bir zaman kışın bile terlemek mümkün ki bu da insanı hasta ediyor.evde olan herkese de geçiyor normal olarak.
Allah yardımcın olsun.cocuklarin hasta olması herşeyden zor.bakan insan da hasta olunca daha zor

Merhaba cok giremiyorum 2 cocuk tan dolayı ama sizlere sormak istedim. Konusmaları ne durumda acaba evlatlarınız. Anne, baba, dede, mama ablasının ismini soyluyor. Git, gel, al,hadi, gel buraya, kedi kopek sesi taklidi bu kadar bizde durum. Kızınca birseyler homurdanıyo, ablasıyla kendınce kavga edıyor falan 🤗

Çok geçmiş olsun şimdiki gripler de geçmiyor bir türlü tam geciyor diyorsun başka bir yere vuruyor..

Merhaba, geçmiş olsun. Kan değeri iyi ama depolar boşalmış ne demek ben anlayamadım? Bende baktırdım değerleri normal çıktı ama kan deposu gibi bişeyden hiç bahsetmedi doktorumuz,vitamin depolarıyla aynı şey mi aceba ?
Valla bende anlamadım, esim tahlil sonuçlarını almaya goturdu o da sorgulamaamıs, cıktı da orda kalmıs. Bir haftadır hastaydı oglum duzenlı kullanamadım ama kan ilacı vermeye calısıyorum. Azı ve kopek disleri gelıyor. Uyku anlamında cok fena gunler gecırıyoruz. Kan ılacı da olunca duble oluyor. Hepsı gecıyor ama uyku cok onemlı tum güne yansıyor.

Geçmiş olsun canım biz 2 yaş ataklarindayiz sanirim...suyunu kendi içiyor ama içeceği miktar bitince bardağı ters çeviriyor yere atıyor...birgün yediğini ertesi gün tukuruyor..tabaklar desen öyle parmak sallıyor bana hiiiii diyor yatırmaya calisirsam:KK70::KK70:azarlar gibi değil ama yapmamalısın der gibi parmak sallıyor.cunku biz hayır kelimesi kullanmak yerine parmak sallayıp yapmamalisin dedik hep birşeyi engellerken...kendi bacağımiza sıkmisiz:KK70:
Aynen sendrom belirtıleri, bizimkide 2 hafta once ictiginin kalanını hop dıye dpkuyordu. Su an sukur al dıye ısrarla uzatıyor. İstemediği durumda hemen git diye ittşriyor. Veya bır isim oldugunda onu alana kadar gittt diye ısrarla itiyor. Cabuk gecıyor bu donemler 💖

Arkadaşlar sizde uyku durumları nasıl.bundan önceki 3 gün gündüz uyumadı.3 gün üst üste olduğu için artık gündüz uykulari bitti mi acaba diye dusunuyorum.aksam 8 de uyuyor.23.00dan itibaren en iyi ihtimalle 2 saate bir uyanip 5 te ictimaya çıkacak gibi çevik oluyor.uyut uyutabilirsen.zaten geceler dişlerden dolayı bir zordu.simdi daha zor.cani sağolsun ama.tukendim.sizi merak ettim dolunay mi var acep hepsi benim oğlan gibi mi.dun de bir yorduk ki gündüz...eve geldigimizde uyur dedik olmadı.3 saat uydurdu ben de işime gücüme bakardım.simdi pertim
Geçicidir canım gündüz uykusunu kesmek için daha çok erken geçenlerde bizim bıdık da uyumadı öğlen iki gün sonra yine döndü rutine sen aynı ortamı sağlamaktan vazgeçme geçicidir . Gecelere gelince bazen 4 saat deliksiz yatıp sonra 2 saatte bire düşerek kalkıyor bazen yatıp kalkıp duruyor :) yani çok tutarsız bazen gece 3-4 bir uyanıyor sabah 6-7 ye kadar taklalar atıp oynuyor gerçekten tutarsız yani :)

Bez değişirken aynı homurdanmalar...
Ay hepsi aynı bunların minik ergenler bizimki de tabak sevmiyor mama sandalyesinin masasına döküyor ne varsa kaşık çatal kullanmayı severdi şimdi herşeyi o minik parmaklarıyla yemeye çalışıyor (ki yemek yediği zamanlar ve yedi yemekler çok kısıtlı) ha bir de sofradayken onun önüne koyduklarını haricinde masada ki büyük tabakları istiyor parmağını uzatıp , sırayla uzatiyorum begenirse ya onuna koyuyor ya avuclayip ağzına tıkıyor :KK70:

Çok geçmiş olsun aynen bu sene bir değişik yeğenlerim ve yengem de aynı durumda orta kulak iltihabı hepsi 2 aydır çekiyorlar Allah acil şifalar versin

Geçicidir canım gündüz uykusunu kesmek için daha çok erken geçenlerde bizim bıdık da uyumadı öğlen iki gün sonra yine döndü rutine sen aynı ortamı sağlamaktan vazgeçme geçicidir . Gecelere gelince bazen 4 saat deliksiz yatıp sonra 2 saatte bire düşerek kalkıyor bazen yatıp kalkıp duruyor :) yani çok tutarsız bazen gece 3-4 bir uyanıyor sabah 6-7 ye kadar taklalar atıp oynuyor gerçekten tutarsız yani :)
Gece uykusu kısmı aynı sizinle...yrn 1 hafta olacak sanırım gündüz uykusuz:) hala geçici olmasını diliyorum..

Ay hepsi aynı bunların minik ergenler bizimki de tabak sevmiyor mama sandalyesinin masasına döküyor ne varsa kaşık çatal kullanmayı severdi şimdi herşeyi o minik parmaklarıyla yemeye çalışıyor (ki yemek yediği zamanlar ve yedi yemekler çok kısıtlı) ha bir de sofradayken onun önüne koyduklarını haricinde masada ki büyük tabakları istiyor parmağını uzatıp , sırayla uzatiyorum begenirse ya onuna koyuyor ya avuclayip ağzına tıkıyor :KK70:
Aynisindan bizde de var:KK70:her bakımdan hem de çatal bırakıp elle yemek..tabak bosaltip mama masasından yemek

Ay, gecmis olsun Baris’a da. Alci kardesim benim. Insallah cani cok acimiyordur, daha taptaze olmasinin, hizlica iyilesme ve yenilenme zamanlarinda olmasinin avantaji etki eder insallah. Simdi nasil, cikti mi alcisi, basabiliyor mu ustune? Anlatsin bana da ;)

alci gecen hafta pazartesi cikti ama doktor 7-10 gun daha dikkat edin dedi basmasin. ama tabi 4 gun dikkat edebildik, yurumeye basladi. aciyor mu diye sorunca iih diyor. agrisi falan yok. ama alcidan mi korkudan mi ilk 3 gun bi garip yurudu. morluklar da epey azaldi ama tam gecmedi. ara sira hala buz koyuyoruz.
Gece uykusu kısmı aynı sizinle...yrn 1 hafta olacak sanırım gündüz uykusuz:) hala geçici olmasını diliyorum..
henuz cok erken ya gunduz uykusunu birakmak icin. uyku saatleri nasil, sabah uyandiktan kac saat sonra yatiyor oglen uykusuna?

alci gecen hafta pazartesi cikti ama doktor 7-10 gun daha dikkat edin dedi basmasin. ama tabi 4 gun dikkat edebildik, yurumeye basladi. aciyor mu diye sorunca iih diyor. agrisi falan yok. ama alcidan mi korkudan mi ilk 3 gun bi garip yurudu. morluklar da epey azaldi ama tam gecmedi. ara sira hala buz koyuyoruz.

henuz cok erken ya gunduz uykusunu birakmak icin. uyku saatleri nasil, sabah uyandiktan kac saat sonra yatiyor oglen uykusuna?
Dün saat 15.00 gibi uyudu inanamadim.zor uykuya geçti.saat 9 da uyansa 14-15.00 gibi emerek uyur normalde.ama uykuya dalmasi uzun sürmedi bu kadar.neyse buna şükür.parka çıkarayım birazdan koşturdum dursun

Back