2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizimkii de:) bir de kücük masa ve sandalyesi var deyyşşş yapıyormus onda:)
Tabii hep yanındayım pastel boyaları agzına götürdügü de oluyor cunku.
Bir de hamurları cok seviyor beraber hamur yapıyoruz:)

Hamur ve pastel boya zamanı geldi mi? Bizimkinde hala ağzına atma potansiyeli var.su çalışma masa sandalyesi olayına ben de bakayım belki oturur bu zahmet.hep gezenti hep

Sadece tv otizm sebebi deil diye biliyorum sadece tetikleyebilirim.biz de cok uzun süre olmadığı takdir de actıgımız durumlar oluyor,saten bizim kız oturup pek izlemiyor ,hemen sıkılıyor.. arada acıksa göz ucuyla bakıyor o kadar ama bana göre uzun süre acılmadıgı sürece pek bir zararı yok... (kendi fikrim bu tabii ki)

Hamur ve pastel boya zamanı geldi mi? Bizimkinde hala ağzına atma potansiyeli var.su çalışma masa sandalyesi olayına ben de bakayım belki oturur bu zahmet.hep gezenti hep

Tek bırakmıyorum tabi:) hep yanında biri oluyor pastel ve hamurla oynarken yoksa bizde de agzına atma durumu olabilir... ama ilk basta daha sık agzına götürüyordu her defasında söyledim bunlar agza sokulmaz vs die anlattım simdi cok cok nadir,o da agzına götürürken annee diyor gülüyor bilerek yapıyor yanii masasında epey oyalanıyor biizmki,tabii ilk aldıgımızda daha cok oturuyordu zamanla cazibesini kaybediyor:)

Merhaba,
Bence en saglklısı genetik test %99,9 kesin sonuc verebiliyor.bende yaptırmıstım,senden kan alıp yurt dısına gonderiyorlar 1 hafta sonra yanıt geliyor. Bu arada benim doktorum da perinatoloji uzmanıydı.daha once 2 kaybım oldugu icin özelikle riskli gebelikler uzmanı ile devam etmek istedim ,iyi bir dr istersen görüsebilirsin zeki sahinoglu ismi.
Umarım iyi cıkar.sevgiler...

Bende verdim dna için kanı cnm.sonuc bekliyorum şuan.. sanırım bi hafta sonra çıkar.10 gün sonra dediler çarşamba günü verdim..dr belki lazım olabilir aklımda olsun tşk ederim.hangi hastanede acaba

Bende verdim dna için kanı cnm.sonuc bekliyorum şuan.. sanırım bi hafta sonra çıkar.10 gün sonra dediler çarşamba günü verdim..dr belki lazım olabilir aklımda olsun tşk ederim.hangi hastanede acaba
Benim zamanında kadıkoy sifaydı ama sonra hastane isim değiştirdi florence nightingale oldu,cift havuzlar da ozel muayenehanesi de var. Insallah güzel sonuçlar alırsın
İcini ferah tut...

Yerim onlarin bilmis hallerini :) daha 1.5 yasindalar ama her seyi biliyorlar.. Biz oyun hamuruna henüz gecmedik bir de aklımda kinetik kum var bakalim

Hiçbir şey yemiyor sadece anne sütü su çok az meyve püresi çorba içerdi en kotu onu bile istemiyor kahvaltı sifir ona özel kurabiye falan yapıyorum varsa onu yiyiyor yoksa bir kaşık pekmez o kadar öğlen de yok akşam da yok çay çerez en fazla yediği akşam var mı önerisi olan

Bizde de durum aynı.bugun zorla bir kaşık menemen yedirdim zorla ama zorla...ilk kaşığı alınca devamını kendi istedi.ama genel olarak söylediğin gibiyiz biz de

İyiyiz cnm.dun zivanadan çıkma mevzuunda bir iç dökme yaşandı burada.siz nasılsınız minnosla
biz bir iyiyiz bir kotu. uykusuzluk, yorgunluk birikip baris'in gun boyu suren huysuzluklariyla birlesince tahammul sinirlarimi asiyorum bazen. iste tam o noktada karsilikli zivanadan cikiyoruz bir insan evladi herseye ama herseye aglar mi ya
Arkadaşlar kuzuların iştahı nasıl? Tencere yemeği yemiyor.sabah kahvaltı öğlen meyve akşam çorba...kan değeri bakılacak asi olacağı gün yemin ederim korkuyorum nasıl çıkacak Allah bilir
baris'in genelde iyi ama bir kez yalana yalana yedigini bir dahakine agzindan cikarabiliyor
ben onceleri aciyordum cok bunalip artik baris'a bi faydam dokunmadiginda. cunku yalniz bakiyorum. hergun de degil, actigimda da max 10 dk. ama izlediginde korkmaya ve geceleri uyanmaya basladigi icin artik açmıyorum. cunku hala bazi seyleri anlamlandiramiyorlar. suan sadece tirnak keserken ve sacini keserken tv izliyor.

islerin yapabildigim kadarini yapiyorum yapamadigim kaliyor valla. erteleyerek yapabilecegim bi yemekse mesela arada onunla ilgeniyorum sonra devam ediyorum. bazen de birakiyorum agliyor bi sekilde beklemeyi ogrenmesi gerek. eger hic durmuyorsa yemek isini o uyurken yapabilirsin. bulasik makinesini yemek piserken bosaltabilirsin. camasiri birlikte asin, birlikte supurun :) baris supurgeye bayiliyor. buyuyunce bi yapmayacagim desin isten kacsin sorcam ben ona
hangi sehirdesin?
istanbul kartal cevresinde oturan, evde sikintidan patlayan anne ve bebeleriyle bulusabiliriz
Bizim parkeler ve koltuk kenarları renklendi bile biraz daha büyük kağıtlar ya da yazı tahtasi almayı dusunuyorum belki sever...
Gelecegin minik ressamları Benim 35×50 resim defterim ve iki tane duralitim var. Duralitlerin uzerine kağıt koyup dikey olarak kullaniyoruz Defterde yerde. Yine de boyuyor evin farkli yerlerini
biz masa sandalye aldik, boyalarla elinde gezmeyi bıraktı. kalemleri masada birakip kalkiyor. sadece boyama yapabilrcegi bir alan yaratip sinirlari cizerseniz daha kolay ogreniyorlar.
D dstn33 pastel boya ve keceli kalem ben henuz vermiyorum. nasilsa zamani gelince hepsini kullanacak acele etmeye gerek yok. hamura da yavas yavas gecmeyi dusunuyorum. gerci pek ilgi gostermedi ama

Ah ne güzel olurdu ama malesef ikimizde neredeyse iki ayrı ucda yaşıyoruz Erzurumdayız ama sanırım İstanbul içindekilerle buluşmak benle buluşmaktan daha zor. Burdan uçakla 2 saat ama orda trafikte kaç saate bir araya gelinir bilemedim

selam arkadaşlar oğlum hiç konuşmuyor 18 aylık oldu bugün
komutları yerine getiriyor anlıyor fakat tek kelime yok
nasıl bir yol izlemeliyim içinizde yaşayan ve aşan varmı bu durumu

selam arkadaşlar oğlum hiç konuşmuyor 18 aylık oldu bugün
komutları yerine getiriyor anlıyor fakat tek kelime yok
nasıl bir yol izlemeliyim içinizde yaşayan ve aşan varmı bu durumu
Benim oğlum da tam bugün 18 aylık oldu:) tek kelime yok derken anne baba diyor mu? En azindan

All-izz-well dün asilarimizi olduk.kan verdik.cok şükür değerlerimiz iyi çıktı şaşırtıcı derecede.benim asıl korktuğum.bobrek fonksiyonlariyla ilgili olandı hamdolsun herşey normal doy 86 cm kilo 11.boyuna göre biraz daha kilolu olabilir 1 kilo kadar dedi dr.ama boy uzun hareketli dönemde de olunca normal kilosunda sorun var diyemem diş de çıkarıyor bu dönemde diye ekledi.ortaligi yikti kan alınırken ve aşı olurken.hatta muayene olurken daha fazla agladiasil komik olan pediatri katında herkese öpücükler atıp kollarıni açıp ne kadar sevdiğini gösteriyordu gozgoze geldiği ve tanımadığı insanlara hemşirelere...içeri girince karizma yerlerde bir oldu tekmeler bööö diye korkutmalar güya kendinden korkup kaçaklar.zaten yaşları gereği komikler benimki ekstra komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…