- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
Çok sevindim canım bende 3 buçuk yıllık evliyim birimde tüp bebekle oldu. Bugün tekrar kan vereceğim inşaallah değerim artmıştırKızlar Rabbim izin verirse bende ağustos annesi olcam
3.5 senelik evliyim sebepsiz hamile kalamıyordum 1 sene önce bi düsük yaptım.
Bugün kan testiyle yeniden hamile kaldığımı öğrendim çok şükür
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin aminn.
Bizlerede güzel kolay hamilelik hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin RABBİM
İnşaallah saglikla kucağımıza aĺıŕız mucizelerimizi.
Liste yapıldıysa beni de ekleyin.
Rabbim tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini aminn
Agzimin tadı yok hersey kokuyor ;( bulantilar da cabası... kendim bile kokuyorum gibi geliyorcok keyifsizim sanki hasta gibi benim gibi olan var mi ?
Admin çok geçmiş olsun şimdiden, zor bir süreç ama eminim güzel atlatacaksın :)Benim iki adet 4 aylik kaybim var cnm serklaj islemi yapilacak 12. Haftada erken dogum olmasin diye sonra da yatis...
Rabbim büyük insallah bu sefer saglikls kucagina alirsin cnm Allah yardimcin olsun cok zor herkes farkli birseyden imtihan oluyor bende ilk kizima iki yila yakin süre ugrastim.olmasi icin tüplerin kapali dediler ameliyat oldum kan pıhtılaşma problemim var basit bi laparoskopik ameliyattan 6 saatte cikamadim ölüyordum sonra 4 ay sonra hamile kaldim şükür allaha simdi 3.5 yasinda bi.melegim var diyordum daha doktor doktor gezmem Rabbimin bildigi vardir kizima ömür versin diye yazin korunmayı biraktik supriz bi.sekilde bu ay hamile kaldim her zorluktan sonra bi.kolaylik vardır insallah seninde imtihanin bitmistir. Ve burdaki herkes saglikli hayırlı uzun ömürlü yavrularini kucagina.alir. herkese hayırlı cumalarBenim iki adet 4 aylik kaybim var cnm serklaj islemi yapilacak 12. Haftada erken dogum olmasin diye sonra da yatis...
Inşaallah artmistir canim.Çok sevindim canım bende 3 buçuk yıllık evliyim birimde tüp bebekle oldu. Bugün tekrar kan vereceğim inşaallah değerim artmıştır
Inşaallah artmistir canim.Çok sevindim canım bende 3 buçuk yıllık evliyim birimde tüp bebekle oldu. Bugün tekrar kan vereceğim inşaallah değerim artmıştır
Tebrikler La rosa, bu arada çok geçmiş olsun. Ben henüz gitmedim doktora bu ayın son haftası giderim diyorum, 7+5 gibi giderim diye düşündüm. hala doktor konusunda kararsızım, ama öncelikle sağlık ocağına giderek aile hekiminden gerekli testleri yapırmayı planlıyorum, yoksa özel hastanede gereksiz bir sürü para ödüyor insan.Kızlar selamlar.
Şimdi doktordan geliyorum, çok şükür karından ultrasonla keseyi gördük. İçinde yolk sac da vardı. Doktor kesenin şekli düzgün ve tam olması gerektiği yerde dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı.
Sorun şu ki ben biraz grip olmuşum. Doktor "Gebelikte grip tehlikeli olabilir, bol su içerek dinlen dedi ve rapor yazdı. Kesinlikle grip ilacı alma dedi. Sizin de aklınızda olsun kızlar.
Bu arada bol bol peynir, kendi mayaladığımız ev yoğurdu, ceviz ve kırmızı et tüketmeliymişiz. Haftada 2 gün balık tüket ve satılan işlenmiş sütlerden içme dedi. Onun yerine kefir, peynir gibi süt ürünleri tüketebilirmişiz. Hazır dondurulmuş gıda kesinlikle yasakmış. Ve tabiki folik asite devam.
Artık darısı kalp atışlarına ve merakla bekleyen bütün hamişlerin başına.
Sagol canim insallah iyi dileklerin icin sagolAdmin çok geçmiş olsun şimdiden, zor bir süreç ama eminim güzel atlatacaksın :)
Amin canim insallahRabbim büyük insallah bu sefer saglikls kucagina alirsin cnm Allah yardimcin olsun cok zor herkes farkli birseyden imtihan oluyor bende ilk kizima iki yila yakin süre ugrastim.olmasi icin tüplerin kapali dediler ameliyat oldum kan pıhtılaşma problemim var basit bi laparoskopik ameliyattan 6 saatte cikamadim ölüyordum sonra 4 ay sonra hamile kaldim şükür allaha simdi 3.5 yasinda bi.melegim var diyordum daha doktor doktor gezmem Rabbimin bildigi vardir kizima ömür versin diye yazin korunmayı biraktik supriz bi.sekilde bu ay hamile kaldim her zorluktan sonra bi.kolaylik vardır insallah seninde imtihanin bitmistir. Ve burdaki herkes saglikli hayırlı uzun ömürlü yavrularini kucagina.alir. herkese hayırlı cumalar
Aynen ya arkadaşımın zoruyla bir simit yedim o hiçbir şey canım istemiyor ya belki komik gelecek ama eşim yanıma geldiğinde o bile kokuyor bana tabi adama bir şey demiyorumgünaydın kızlar 6+5 olduk bugün sabah hiçbişey yemeden kustum çok kötüydü ağzımda çok kötü tat var sürekli birşeyler yemezsem çok kötü hissediyorum iştahım hiç yok ama ağzıma bişey atmazsam hep kusacam
Rahim agzi yetmezliginin 2 cesidi oluyor canim bir tanesi rahim agzinin kisalmasi ile dogumun erken baslamasi bir digeri ve biraz da sinsi olarak ilerleyeni hicbir kisalma belirtisi vermeden bebegin kesesinin asagi sarkmasi itibariyle kesenin bir anda patlayarak bebegin suyunun gelmesi... bu türunde rahim agzinin dokusu yumusak oluyor... bu rahatsizliga sahip aslinda sanildigindanda fazla insan var ama bir farkindalik yok maalesef eskiden 100 hamilenin 1 2 sinde cikan durum artik hamileliklerin yuzde 20 sinde ortaya cikiyorMrb adminmiz :) yanlış anlamadıysanız rahim kısalığı falan diyorlar öyle bi problem sanırım. Cok yakın bir arkadaşım da ağustos 2016 da bebeğini kucağına aldı. O da sizin gbi problemi vardı ve 1 6aylik erken doğumu oldu bebeği 5saat yaşadı maalesef melek oldu.36 kiloya kadar düştü üzüntüden sonra yine hamile kaldı .hamdolsun ağustos 2016 da 38 hafyfada ece'si dünyaya geldi sağlıklı.hep yattı ayda 1kere 3dk.yi geçmeyen duş alıyordu ve sadece doktora aylık kontroller için evden çıkıyordu.surekli yatis pozisyonundaydi a ben inanıyorum ki Allah ka sizn hamileleiginizin sevabı daha büyük.. dua ile 9 ayda sağlıkla geçer inşallah hayırlı cumalar
Hersey kokuyor ben bileAynen ya arkadaşımın zoruyla bir simit yedim o hiçbir şey canım istemiyor ya belki komik gelecek ama eşim yanıma geldiğinde o bile kokuyor bana tabi adama bir şey demiyorum
Çok geçmiş olsun. Umarım düşündüğün gibi değildir.Merhaba arkadaşlar bahsetmiştim kahverengi lekelenmelerim var diye . Dün geceden itibaren de kırmızıya dönüşte . Muhtemelen düşük oluyor. Tekrar kan verdim . Doktorum dua edelim dış gebelik olmasın dedi. İnşallah sorunsuz şekilde atlatırım bu durumu. Şimdiden sizlere sağlıklı bir gebelik diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?