- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
Ayy evet canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin inseallah :)S
seninle aynıyız
Çok şiddetli göğüs ağrısı yok bende arada sizliyorlar okadar gün gün değişiyor belirtiler dün kaldıklarında sızlama var dı bugün yok mesela
benimde belirtilerim bugün başladı tek göğüste sızlama iğne batar gibi kasık ve bel ağrısı ..... tabi birde sersemlik ...
ilk gebeliğimde kızımı 6,5 ay boyunca düşük tehlikesiyle taşıdım en nihayetinde de erken doğum yaparak 21 gün erken aldım kucağıma çok şükür çok sağlıklı .... o zayıf cılız bebeğin yerinde tosuncuk bir kızım var :) lafı uzattım şunu diyecektim düşük tehlikesiyle geçirdiğim için hiç belirti yaşamamıştım ilk haftadan itibaren bu belirti yaşama kısmı benim için ilk heyecan yani :) rabbim güç kuvvet versin ben belirtilerin sıkıntısına da razıyım buda ayrı bir güzellikmiş
Aaaa aynı ben bütün kısımlar i doğru özellikle de çirkin kısmı aynaya bakmak istemiyorum birde faranjit var öksürüp duruyorum hamile değil hasta gibiyim:)Benim koku problemi yok ama mide ekşimesi ve yanması var. Birde hasta gibiyim dediğin gibi. Yorgun halsiz umutsuz çirkin ve de :) geçse de şu zamanlar doğum tarihlerini hastaneleri falan konuşmaya başlasak :))
Saglik olsun da belirtiler gelir gecer..tontisler icin deger :)benimde belirtilerim bugün başladı tek göğüste sızlama iğne batar gibi kasık ve bel ağrısı ..... tabi birde sersemlik ...
ilk gebeliğimde kızımı 6,5 ay boyunca düşük tehlikesiyle taşıdım en nihayetinde de erken doğum yaparak 21 gün erken aldım kucağıma çok şükür çok sağlıklı .... o zayıf cılız bebeğin yerinde tosuncuk bir kızım var :) lafı uzattım şunu diyecektim düşük tehlikesiyle geçirdiğim için hiç belirti yaşamamıştım ilk haftadan itibaren bu belirti yaşama kısmı benim için ilk heyecan yani :) rabbim güç kuvvet versin ben belirtilerin sıkıntısına da razıyım buda ayrı bir güzellikmiş
Yaa neden cnm düşük tehliken mi var Allah büyük insallah cok rahat bi hamilelik olurSagol cnm cevap icin...Benim gebelik hep yatarakgececeginden o aylar da pek rahat olmayacak benim icin... onceki iki gebeligimde boyle olmamistim ondan bu sefer bir tuhaf....
Selam canım bende 2013 haziran anneleri topiğindeydim ilkin kız mı erkekmiMerhaba herkese. Ben de kısmetse 2. Cocugumu ağustos ayında doğuracağım. Ilk cocugumda da 2013 mayıs anneleri gurubundaydım. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada hamilelik takvimini bir türlü ekleyemedim nasıl ekliyorduk.
Benim iki adet 4 aylik kaybim var cnm serklaj islemi yapilacak 12. Haftada erken dogum olmasin diye sonra da yatis...Yaa neden cnm düşük tehliken mi var Allah büyük insallah cok rahat bi hamilelik olur
Evt cnm insallahBenim koku problemi yok ama mide ekşimesi ve yanması var. Birde hasta gibiyim dediğin gibi. Yorgun halsiz umutsuz çirkin ve de :) geçse de şu zamanlar doğum tarihlerini hastaneleri falan konuşmaya başlasak :))
kızıma hamileyken 2009 şubat topğindede sizin durumunuzda bir arkadaş vardı yatarak geçirdi hamileliğini sağlıklı birşekildealdı oğlunu kucağına büyüdüler şimdi 2. sınıf öğrencisi oldular :) inşallah sizde sağsaglim alırsınız bebeğinizi kucağınızaBenim iki adet 4 aylik kaybim var cnm serklaj islemi yapilacak 12. Haftada erken dogum olmasin diye sonra da yatis...
Ben 2012 mayos anneler grubundaydım. Senin gibi iki atkadaşımız vardı. Açıkçası bizde tereddüt ediyorduk onlar için ama ikisi de aldılae bebeklerini kucaklarına hatta birisi 4 kiloya yakın bebeği olduğu için sezeryan olmak zorunda kalmıştı. Sana tek düşen iyi olacağına inanıp doktorunun önerilerini dinlemek. Sağlıkla alalım kıçucaklarımıza inşallah hepimizBenim iki adet 4 aylik kaybim var cnm serklaj islemi yapilacak 12. Haftada erken dogum olmasin diye sonra da yatis...
kızıma hamileyken 2009 şubat topğindede sizin durumunuzda bir arkadaş vardı yatarak geçirdi hamileliğini sağlıklı birşekildealdı oğlunu kucağına büyüdüler şimdi 2. sınıf öğrencisi oldular :) inşallah sizde sağsaglim alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Ben 2012 mayos anneler grubundaydım. Senin gibi iki atkadaşımız vardı. Açıkçası bizde tereddüt ediyorduk onlar için ama ikisi de aldılae bebeklerini kucaklarına hatta birisi 4 kiloya yakın bebeği olduğu için sezeryan olmak zorunda kalmıştı. Sana tek düşen iyi olacağına inanıp doktorunun önerilerini dinlemek. Sağlıkla alalım kıçucaklarımıza inşallah hepimiz
canım listeyi ocak ayına doğru yapmaya başlayalım diye düşünüyorum tüm hamişler belli olsun kalp atışları duyulsun fln...Kızlar Rabbim izin verirse bende ağustos annesi olcam
3.5 senelik evliyim sebepsiz hamile kalamıyordum 1 sene önce bi düsük yaptım.
Bugün kan testiyle yeniden hamile kaldığımı öğrendim çok şükür
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin aminn.
Bizlerede güzel kolay hamilelik hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin RABBİM
İnşaallah saglikla kucağımıza aĺıŕız mucizelerimizi.
Liste yapıldıysa beni de ekleyin.
Rabbim tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini aminn
Ayni donemde de kismetse ikinci al7caz kucagimiza desene ilk cocugum kız. Seninki?Selam canım bende 2013 haziran anneleri topiğindeydim ilkin kız mı erkekmi
Mrb adminmiz :) yanlış anlamadıysanız rahim kısalığı falan diyorlar öyle bi problem sanırım. Cok yakın bir arkadaşım da ağustos 2016 da bebeğini kucağına aldı. O da sizin gbi problemi vardı ve 1 6aylik erken doğumu oldu bebeği 5saat yaşadı maalesef melek oldu.36 kiloya kadar düştü üzüntüden sonra yine hamile kaldı .hamdolsun ağustos 2016 da 38 hafyfada ece'si dünyaya geldi sağlıklı.hep yattı ayda 1kere 3dk.yi geçmeyen duş alıyordu ve sadece doktora aylık kontroller için evden çıkıyordu.surekli yatis pozisyonundaydi a ben inanıyorum ki Allah ka sizn hamileleiginizin sevabı daha büyük.. dua ile 9 ayda sağlıkla geçer inşallah hayırlı cumalarBenim iki adet 4 aylik kaybim var cnm serklaj islemi yapilacak 12. Haftada erken dogum olmasin diye sonra da yatis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?