Ben 2 aydır kullanıyorum 2 yıllık abone oldum.güzel aktiviteleri oluyor ama şuan çabuk sıkılıyor pek yaptıramıyorum youtube da her ayın vidoesu var neler geliyor hangi aktiviteler istersen bakabilirsin
Cok sukur, cok sevindim sorunsuz atlatmaniza. Guzel haberler bunlar. Daha da guzellerini almak nasib olsun insallah. Masallah cabucak farketmen, suphelenmen, sorusturman insallah erken tedavi yontemleriyle kaybedip goturecek bu rahatsizligi ya da ilerlemesine engel olacak.Evet adanadayım.Başkent hastanesine gidiyoruz Semra saygı doktorumuz.kasılma hareketleri yaptı arka arkaya bende hemen videoya aldım bide ilk başta nasıl gülüyorduk tuhaf hareketler yapıyor bebek işte komiklik felan devamı gelince Kardeşim doktor ona gönderdim , abla çocuk nöbet geçiriyor galiba dedi ertesi gün hemen nörolojiden randevu yatış eeg çekilmesi ve teşhis kondu ..bizim doktorumuz da 2 yıl ilaç kullanacaz sonra geçer yüzde 80 geçiyor dedi inşallah öyle olur . Doktor gelişimine etkisi olmaz zekasına vs hiçbişe olmaz dedi iyi olsun başka bişe istemiyorum..
Çok sevindim sorunsuz gecmesine... ınsallah cok daha iyi olur... DEdigin gibi o hatırlamadan biter gider umarım.Hepinize teşekkür ederim.Mr çekildik bir sorun çıkmadı açlık vs hissetmedi sorunsuz geçti Allah’a çok şükür.cuma 11 de çıkacak sonuçlar eğer temiz çıkarsa genetik demekmiş 2 yıl ilaç kullanır sonra geçer yüzde 80 bebeklerde geçiyor dedi doktorumuz.inşallah Ada bilmez bile böyle bir hastalığı olduğunu bu da geçer gider..allah tüm bebeklerimize şifa versin
Valla bizde aynı durumdayız. Ben birde tam gün çalışmaya başladım özlüyodur diye düşünüyodum hep ama sen deyince farkettim en şiddetli zamanındayız bizde. Normalde 7.30 gibi uyuyan kızım 11 12 yi buluyor uyuması ve aynen dediğin gibi kucağımda uyuyo bırakınca sanki ateşe atmışsın gibi ağlıyo. Allah yardımcımız olsunArkadaslar bir baktim da tabloya benim oglan atak donemindeymis.biz de ataklar emip uykuya daldiktan sonra yataga birakilma safhasinda kendini gosteriyor.derin uykularda ama yataga biraktigim zaman terkedilmis gibi icli icli agliyor.her gun aksam saat 8 9 gibi uyuyan
Cocuk dun 23 30 akadar kucagimdaydi.ve her sabah 6.bucuk en gec 7 de uyaniyor.sizler atlattiniz mi bu atagin neresindeyiz imdat
Biz kullanıyoruz. Memnunuz :)Adım adım setlerini kullanan varmı arkadaşlar ?
Zaten kuzularimizin dogum tarihi ayni:) en gec dokuzda uyurdu o da cok nadir disaridaysak yuruyus yaptiysak vs.8 dedin mi emer uyurdu.simdi emiyor ama tur atiyor gogsumde bir o gogsum bir bu...Ne guzel baslamissin isine.Allah yardimcin olsun kuvvetini artirsin.Hayirli bir iş de bana nssip olsun indValla bizde aynı durumdayız. Ben birde tam gün çalışmaya başladım özlüyodur diye düşünüyodum hep ama sen deyince farkettim en şiddetli zamanındayız bizde. Normalde 7.30 gibi uyuyan kızım 11 12 yi buluyor uyuması ve aynen dediğin gibi kucağımda uyuyo bırakınca sanki ateşe atmışsın gibi ağlıyo. Allah yardımcımız olsun
Zaten kuzularimizin dogum tarihi ayni:) en gec dokuzda uyurdu o da cok nadir disaridaysak yuruyus yaptiysak vs.8 dedin mi emer uyurdu.simdi emiyor ama tur atiyor gogsumde bir o gogsum bir bu...Ne guzel baslamissin isine.Allah yardimcin olsun kuvvetini artirsin.Hayirli bir iş de bana nssip olsun ins0Valla bizde aynı durumdayız. Ben birde tam gün çalışmaya başladım özlüyodur diye düşünüyodum hep ama sen deyince farkettim en şiddetli zamanındayız bizde. Normalde 7.30 gibi uyuyan kızım 11 12 yi buluyor uyuması ve aynen dediğin gibi kucağımda uyuyo bırakınca sanki ateşe atmışsın gibi ağlıyo. Allah yardımcımız olsun
Yapıyor. Akşam uyku saati geldiğinde babasına iyi geceler diyoruz hemen by by yapıyor. Oyuncak kule yaparken her bi tanesinş koyduğunda alkışkıyorum oda kendini alkışlıyor. İlk önce ellerini siz birbirine vurarak alkışşşşş derseniz öğrenirr yavaş yavaşKızlar bebekleriniz alkış bye bye yapıyor mu yapıyorsa nasıl öğrettiniz benim bebeğim 1 hafta sonra 10. Ayına girecek öğrenemiyoruz sıkılıp emekleyip gidiyor tutunup sıralıyor oyuncaklarını inceliyor atıyor sallıyor bşrbirine vuruyor . geç mi kaldık ki acaba. ilk bebeğim biraz tecrübesizim
erkek mi :)Kızlar bebekleriniz alkış bye bye yapıyor mu yapıyorsa nasıl öğrettiniz benim bebeğim 1 hafta sonra 10. Ayına girecek öğrenemiyoruz sıkılıp emekleyip gidiyor tutunup sıralıyor oyuncaklarını inceliyor atıyor sallıyor bşrbirine vuruyor . geç mi kaldık ki acaba. ilk bebeğim biraz tecrübesizim
Nerden bildiniz :)erkek mi :)
İnşallah hayırlısıyla sende gönlüne göre bi iş bulursun. Ama çalışan anne olmak çok zor. Ne eve yetebiliyosun ne kendine nede çocuğunaZaten kuzularimizin dogum tarihi ayni:) en gec dokuzda uyurdu o da cok nadir disaridaysak yuruyus yaptiysak vs.8 dedin mi emer uyurdu.simdi emiyor ama tur atiyor gogsumde bir o gogsum bir bu...Ne guzel baslamissin isine.Allah yardimcin olsun kuvvetini artirsin.Hayirli bir iş de bana nssip olsun ind
erkek ve kiz bebeklerin gelisimleri farkli ilerliyor genelde. erkekler biraz daha geriden geliyor gibi gorunur ama aslinda hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyordur merak etmeyin :) benim oglum da ayni sekilde 11. ay doldu :)Nerden bildiniz :)
canim ben 6 ayliktan bu yana alkis yapiyorum. daha yeni ogrendi ki onu da bikac kez yapti. cani ne zaman isterse o zaman yapiyor bu veletler bazi seyler ogretme ile olmuyorYapıyor. Akşam uyku saati geldiğinde babasına iyi geceler diyoruz hemen by by yapıyor. Oyuncak kule yaparken her bi tanesinş koyduğunda alkışkıyorum oda kendini alkışlıyor. İlk önce ellerini siz birbirine vurarak alkışşşşş derseniz öğrenirr yavaş yavaş
İçim rahatladı yaaa Allah razı olsun sizden korkuyodum bende acaba geç mi kaldım niye öğrenemiyor falan diye daha vaktimiz var yanierkek ve kiz bebeklerin gelisimleri farkli ilerliyor genelde. erkekler biraz daha geriden geliyor gibi gorunur ama aslinda hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyordur merak etmeyin :) benim oglum da ayni sekilde 11. ay doldu :)
Haklısım yoksa şimdiye 4649484646794946 kere ANNE demesi gerekiyorducanim ben 6 ayliktan bu yana alkis yapiyorum. daha yeni ogrendi ki onu da bikac kez yapti. cani ne zaman isterse o zaman yapiyor bu veletler bazi seyler ogretme ile olmuyor
Kızlar bebekleriniz alkış bye bye yapıyor mu yapıyorsa nasıl öğrettiniz benim bebeğim 1 hafta sonra 10. Ayına girecek öğrenemiyoruz sıkılıp emekleyip gidiyor tutunup sıralıyor oyuncaklarını inceliyor atıyor sallıyor bşrbirine vuruyor . geç mi kaldık ki acaba. ilk bebeğim biraz tecrübesizim
Valla ben cok hesaplamadım,biberona yarım dolduruyorum iciyor biraz kalanını bosaltıyorum bekletmiyorum icinde hiç ,o yüzden hiç kac cc ictigini bilmiyorum acıkcası:/ ama iyi iciyor yani. Su kadr cc icmesi gerekiyor gibi bişey var mı acaba?Herkese merhabalar mutlu haftasonlarıbebekleriniz günde ortalama ne kadar su tüketiyor hanımlar. 200 cc lik pipetli biberonu muz var ve ortalama 3 kezkez dolduruyoruz+emiyor. Buna rağmen su için ağladığı oluyor. Çok mu acaba fazlasının zararı olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?