Allah razı olsun hepinizden alintilayamadim tek tek çok sağolun ...
Bizim ilk diş 9.ayda cıktı dün ve bugün üstüste üst 2 diş çıktı:) ama bi arkadasımın 11,5 aylık hala hiç dişi yok:)
Bana dr 1 yasına kadar cıkmayabilir sorun yok demisti.cevrmde 1 yasından sora cıkaran bile var,cok sükür bi sorunları yok... cok sıkıntı yapma ama icin rahat etsin sor tabi:)Valla içime dert olmaya başladı.doktor izindeymiş gelsinde bi soruyum bu dişleri :)
Haklisin.hem de cokarkadaslar allah razi olsun,suan bizim de elimizden duadan baska bir sey gelmiyor.
testlerimiz henuz sonuclanmadi. 19 temmuzda cikacak demislerdi,bekliyoruz.
hala klinikteyiz. evde kullanacagimiz cihazlari istediler. hepsi burda denenecek. butun cihazlarin calisip calismadigina bakilacak.
kartal bebek gibi sagligina kavusan bebeklere seviniyorum ve tabiki umutlanmak istiyorum ama durumlarimiz malesef cok farkli. solunum cihazindan ayrilan cocuklar da var ama iste dedigum gibi sebepleri farkli. keske tedavisi olan bir durum olsa ve bir kalp,bobrek veya baska bir sey beklesek,bir umudumuz olsa ama bizimki oyle degil. umut edecegimiz hicbir cumle kurmuyorlar.
tıp malesef kas,genetik ve metabolik hastaliklar anlaminda hicbir sey yapamiyor. basima gelince anladim ki tıp buyuk ve onemli hicbir hastaliga care bulamamis. televizyonlardaki sma nin tedavisu bulundu yalanlarina da inanmayin. o ilaci alabilmen icin bile o kadar krtiter var ki. ilaci alsan bile iyilesmeden kasıtları elini kaldiramayan cocuk elini kaldiriyor,bu.
bizim isimiz allaha kalmis. bir insan evladina kavusma surecinde ve sonrasinda niye bu kadar sınanır,onun da cevabini bulamadim ya hoş,neyse. cok doluyum da daha fazla yazmak istemiyorum,sinirlerim alt üst durumda.
Bazen bazı sorularımızın maalesef cevabını bulamıyoruz o zaman da kader diyoruz ..inş rabbim sana eşine ve emire güzel bir kader yazmıştır..bazı testler yapılmıştı onlarda sma çıkmamıştı diye hatırlıyorum yanlış anlamadıysam .sonuç kesin mi?.inş bir mucize olur ve bu yeni testlerin sonucu çaresi olan bir hastalık olarak çıkar.allah güç kuvvet versin sizearkadaslar allah razi olsun,suan bizim de elimizden duadan baska bir sey gelmiyor.
hala klinikteyiz. evde kullanacagimiz cihazlari istediler. hepsi burda denenecek. butun cihazlarin calisip calismadigina bakilacak.
kartal bebek gibi sagligina kavusan bebeklere seviniyorum ve tabiki umutlanmak istiyorum ama durumlarimiz malesef cok farkli. solunum cihazindan ayrilan cocuklar da var ama iste dedigum gibi sebepleri farkli. keske tedavisi olan bir durum olsa ve bir kalp,bobrek veya baska bir sey beklesek,bir umudumuz olsa ama bizimki oyle degil. umut edecegimiz hicbir cumle kurmuyorlar.
tıp malesef kas,genetik ve metabolik hastaliklar anlaminda hicbir sey yapamiyor. basima gelince anladim ki tıp buyuk ve onemli hicbir hastaliga care bulamamis. televizyonlardaki sma nin tedavisu bulundu yalanlarina da inanmayin. o ilaci alabilmen icin bile o kadar krtiter var ki. ilaci alsan bile iyilesmeden kasıtları elini kaldiramayan cocuk elini kaldiriyor,bu.
bizim isimiz allaha kalmis. bir insan evladina kavusma surecinde ve sonrasinda niye bu kadar sınanır,onun da cevabini bulamadim ya hoş,neyse. cok doluyum da daha fazla yazmak istemiyorum,sinirlerim alt üst durumda.
arkadaslar allah razi olsun,suan bizim de elimizden duadan baska bir sey gelmiyor.
Ah yavrum. Allah yardimcisi olsun, yardimciniz olsun. Ne kusuru canim olur mu oyle sey.. keske bir sey gelse elimizden de yapabilsek. Asil ben kotu hissediyorum, elim kolum bagli hissediyorum boyle yavrular icin bir sey yapamadigim icin. Adana’da mi yasiyorsun? Ben de Adana’dayim. Doktorunuz kim, ne gibu belirtiler vardi ki bu teshis konuldu Ada’ya? Ablamin bir ogrencisi vardi epilepsi hastasi. Dedigin gibi bebekken konulmus teshis. Ilk zamanlar ilaclar uyutsa sersemletse de sonrasinda oyle belirtiler kaybolmus. Ilkokul 1’deydi. Gayet saglikli ve aktifti derslerinde. Sadece saatli ilaclari vardi. Onu da ablam iciriyordu kiza. Insallah zamanla bununla yasamayi, basetmeyi ogrenecek Ada. Allah sifa versin. Bu geceyi, yarinki mr cekimini Allah’in izniyle sorunsuz bur sekilde gecirmeniz icin dua edecegim. Hayirli sonuclarla gelin insaallah. Bizleri de haberdar et olur mu her zaman..Kızlar öncelikle iyi akşamlar.. bu foruma pek katılamadım ama bende bir 2017 ağustos annesiyim kızım var Ada.3 hafta önce epilepsi teşhisi kondu eeg çekildi her Türlü tetkik yapıldı maalesef sonuç bu ilaca başladık ..iştahı kesildi kilo almıyor..yarın da mr çekilecek anestezi alacak uyutulacak ve ben bunu düşünmekten uyuyamıyorum aklıma kötü şeylerden başka bişe gelmiyor sürekli internetten araştırma halindeyim..neden bizim başımıza geldi bu diyorum bi yandan allah beterinden saklasın diyorum..içim o kadar acıyor ki o ilaçları içtiği zaman ağır geliyor midesi bulanıyor kusuyor canım yanıyor kızlar evlat bambaşka bişeymiş..şimdi 6 saat aç kalması lazım nasıl kalacak nasıl dayanacak belki de daha fazla kalacak ya hastanede hemen almazlarsa.. Allah’ım sen yardım et hepimizin evlatlarımızı koru.. sadece buraya yazmak istedim kızlar tutamadım kendimi kusura bakmayın
Kızlar öncelikle iyi akşamlar.. bu foruma pek katılamadım ama bende bir 2017 ağustos annesiyim kızım var Ada.3 hafta önce epilepsi teşhisi kondu eeg çekildi her Türlü tetkik yapıldı maalesef sonuç bu ilaca başladık ..iştahı kesildi kilo almıyor..yarın da mr çekilecek anestezi alacak uyutulacak ve ben bunu düşünmekten uyuyamıyorum aklıma kötü şeylerden başka bişe gelmiyor sürekli internetten araştırma halindeyim..neden bizim başımıza geldi bu diyorum bi yandan allah beterinden saklasın diyorum..içim o kadar acıyor ki o ilaçları içtiği zaman ağır geliyor midesi bulanıyor kusuyor canım yanıyor kızlar evlat bambaşka bişeymiş..şimdi 6 saat aç kalması lazım nasıl kalacak nasıl dayanacak belki de daha fazla kalacak ya hastanede hemen almazlarsa.. Allah’ım sen yardım et hepimizin evlatlarımızı koru.. sadece buraya yazmak istedim kızlar tutamadım kendimi kusura bakmayın
Gecmis olsun.yrn su gibi akip gecsin iyi haberlerle gelin insallah.disarida hareketli ortamda acligina cok odaklanmayacaktir bence :) oglum etrafi izlemekten saatlerce beslenmeden durabilir ben emzirmesem ya da yogurdumu meyvesini vermesem.ins sizin icin ee oyle olur en azindan yarin.yegenim 3 ayliktan epileptik nobet suphesiyle doktora gitti genetik yatkinlik oldugundan 2 sene ilac kullandi.6 ayda bir yanima ankaraya kontrole gelirler.prof dr ayse serdaroglu takibindeler.sehir disindan akin akin hastasi gelir.aklinizda bulunsun siz de arastirin derim ayse hanimi.dogru tedavi ve takiple epilepsi ysam standardini etkileyecek zararlar vermiyor uzulmeyin.yegenim simdi 6 yasinda super bir kiz cocugu masallah.kolaylik ferahlik ve sifa diliyorumKızlar öncelikle iyi akşamlar.. bu foruma pek katılamadım ama bende bir 2017 ağustos annesiyim kızım var Ada.3 hafta önce epilepsi teşhisi kondu eeg çekildi her Türlü tetkik yapıldı maalesef sonuç bu ilaca başladık ..iştahı kesildi kilo almıyor..yarın da mr çekilecek anestezi alacak uyutulacak ve ben bunu düşünmekten uyuyamıyorum aklıma kötü şeylerden başka bişe gelmiyor sürekli internetten araştırma halindeyim..neden bizim başımıza geldi bu diyorum bi yandan allah beterinden saklasın diyorum..içim o kadar acıyor ki o ilaçları içtiği zaman ağır geliyor midesi bulanıyor kusuyor canım yanıyor kızlar evlat bambaşka bişeymiş..şimdi 6 saat aç kalması lazım nasıl kalacak nasıl dayanacak belki de daha fazla kalacak ya hastanede hemen almazlarsa.. Allah’ım sen yardım et hepimizin evlatlarımızı koru.. sadece buraya yazmak istedim kızlar tutamadım kendimi kusura bakmayın
Bnde hep alacam alacam kaldı ya,kullanan varsa fikir alabilirim bndeAdım adım setlerini kullanan varmı arkadaşlar ?
Böyle seyin kusuru mu olur? allah sifa versin insallah bugünü en kolay sekilde atlatırsınız ,inan bebekler çok güçlü... Allahın izniyle insallah hayatına diger bebeklerden farksız devam edersiniz...Kızlar öncelikle iyi akşamlar.. bu foruma pek katılamadım ama bende bir 2017 ağustos annesiyim kızım var Ada.3 hafta önce epilepsi teşhisi kondu eeg çekildi her Türlü tetkik yapıldı maalesef sonuç bu ilaca başladık ..iştahı kesildi kilo almıyor..yarın da mr çekilecek anestezi alacak uyutulacak ve ben bunu düşünmekten uyuyamıyorum aklıma kötü şeylerden başka bişe gelmiyor sürekli internetten araştırma halindeyim..neden bizim başımıza geldi bu diyorum bi yandan allah beterinden saklasın diyorum..içim o kadar acıyor ki o ilaçları içtiği zaman ağır geliyor midesi bulanıyor kusuyor canım yanıyor kızlar evlat bambaşka bişeymiş..şimdi 6 saat aç kalması lazım nasıl kalacak nasıl dayanacak belki de daha fazla kalacak ya hastanede hemen almazlarsa.. Allah’ım sen yardım et hepimizin evlatlarımızı koru.. sadece buraya yazmak istedim kızlar tutamadım kendimi kusura bakmayın
arkadaslar allah razi olsun,suan bizim de elimizden duadan baska bir sey gelmiyor.
Bnde hep alacam alacam kaldı ya,kullanan varsa fikir alabilirim bnde
Evet adanadayım.Başkent hastanesine gidiyoruz Semra saygı doktorumuz.kasılma hareketleri yaptı arka arkaya bende hemen videoya aldım bide ilk başta nasıl gülüyorduk tuhaf hareketler yapıyor bebek işte komiklik felan devamı gelince Kardeşim doktor ona gönderdim , abla çocuk nöbet geçiriyor galiba dedi ertesi gün hemen nörolojiden randevu yatış eeg çekilmesi ve teşhis kondu ..bizim doktorumuz da 2 yıl ilaç kullanacaz sonra geçer yüzde 80 geçiyor dedi inşallah öyle olur . Doktor gelişimine etkisi olmaz zekasına vs hiçbişe olmaz dedi iyi olsun başka bişe istemiyorum..Ah yavrum. Allah yardimcisi olsun, yardimciniz olsun. Ne kusuru canim olur mu oyle sey.. keske bir sey gelse elimizden de yapabilsek. Asil ben kotu hissediyorum, elim kolum bagli hissediyorum boyle yavrular icin bir sey yapamadigim icin. Adana’da mi yasiyorsun? Ben de Adana’dayim. Doktorunuz kim, ne gibu belirtiler vardi ki bu teshis konuldu Ada’ya? Ablamin bir ogrencisi vardi epilepsi hastasi. Dedigin gibi bebekken konulmus teshis. Ilk zamanlar ilaclar uyutsa sersemletse de sonrasinda oyle belirtiler kaybolmus. Ilkokul 1’deydi. Gayet saglikli ve aktifti derslerinde. Sadece saatli ilaclari vardi. Onu da ablam iciriyordu kiza. Insallah zamanla bununla yasamayi, basetmeyi ogrenecek Ada. Allah sifa versin. Bu geceyi, yarinki mr cekimini Allah’in izniyle sorunsuz bur sekilde gecirmeniz icin dua edecegim. Hayirli sonuclarla gelin insaallah. Bizleri de haberdar et olur mu her zaman..
Allah’a emanet olun.
Ben 2 aydır kullanıyorum 2 yıllık abone oldum.güzel aktiviteleri oluyor ama şuan çabuk sıkılıyor pek yaptıramıyorum youtube da her ayın vidoesu var neler geliyor hangi aktiviteler istersen bakabilirsinAdım adım setlerini kullanan varmı arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?