- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Bu arada kilosu az demişsin kaç kilo şuan doktorumu dedi az diye.Bizimkinin de kilosu az akşam versem rahat eder mi onu bilmiyorum o yüzden kararsız kaldım .Gerci şimdi de uyanıp duruyor ne farkedecek sanki:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada kilosu az demişsin kaç kilo şuan doktorumu dedi az diye.Bizimkinin de kilosu az akşam versem rahat eder mi onu bilmiyorum o yüzden kararsız kaldım .Gerci şimdi de uyanıp duruyor ne farkedecek sanki:)
Teşekkür ederim bizde beklerizAaa gerçekten yakınmış yolun düşerse beklerim
Ekmek gerçekten çok lezzetli oldu .Bir tatlı kaşığı yaş maya,3 su bardağı un(kendi koyumuzden tam kepeklide değil orta kepekli bir un),yarım çay bardağı zeytinyağı,bir çay bardağı peynir altı suyu(geçen hafta lor yapmıştım onun suyunu kullandım)birazcıkda ceviz koydum altı pembelesinceye kadar pisirdim.Ekmek tarifini verirmisin canim
Biz saat 5-6 arası yemek yiyoruz, ona da aynı saatte veriyorum genelde 9 a doğru uyuyor şimdilik bizde bir problem olmadı gibi bir dene istersenBizimkinin de kilosu az akşam versem rahat eder mi onu bilmiyorum o yüzden kararsız kaldım .Gerci şimdi de uyanıp duruyor ne farkedecek sanki:)
Lor peyniri nasil yapiyorsun canim ben denedim ama tutturamadimEkmek gerçekten çok lezzetli oldu .Bir tatlı kaşığı yaş maya,3 su bardağı un(kendi koyumuzden tam kepeklide değil orta kepekli bir un),yarım çay bardağı zeytinyağı,bir çay bardağı peynir altı suyu(geçen hafta lor yapmıştım onun suyunu kullandım)birazcıkda ceviz koydum altı pembelesinceye kadar pisirdim.
Canım peynir altı suyunu nasıl muhafaza ediyorsun kaç güne kadar kullanıyorsun bir de başka nelere katiyorsun? Çok faydalı olduğunu okudum ama ne ile verilir bilemedim...Ekmek gerçekten çok lezzetli oldu .Bir tatlı kaşığı yaş maya,3 su bardağı un(kendi koyumuzden tam kepeklide değil orta kepekli bir un),yarım çay bardağı zeytinyağı,bir çay bardağı peynir altı suyu(geçen hafta lor yapmıştım onun suyunu kullandım)birazcıkda ceviz koydum altı pembelesinceye kadar pisirdim.
Ben yeni yaptım paylaşalım canım yoğurt yapmaktan daha basit. Sütü kaynatıyoruz kaynamaya başlayınca yarım lt. Süte 1 buçuk yemek kaşığı kadar yoğurt koydum ve biraz karıştırıp kaynatmaya devam ettim. Su ve lor oluşmaya başlayıp ayrışıyor altını kısıp bir süre daha kaynatıyoruz ayrışma tamamlanınca biraz dinlendirip tel süzgeç ya da tülbentten geciriyoruz. Gayet güzel oldu tazecikLor peyniri nasil yapiyorsun canim ben denedim ama tutturamadim
Süt günlük sütmü normal sütmü kullanıyorsun. Ben yoğurt için günlük süt alıyorum. Açık süt yok etrafımda güvenip alabileceğim.Ben yeni yaptım paylaşalım canım yoğurt yapmaktan daha basit. Sütü kaynatıyoruz kaynamaya başlayınca yarım lt. Süte 1 buçuk yemek kaşığı kadar yoğurt koydum ve biraz karıştırıp kaynatmaya devam ettim. Su ve lor oluşmaya başlayıp ayrışıyor altını kısıp bir süre daha kaynatıyoruz ayrışma tamamlanınca biraz dinlendirip tel süzgeç ya da tülbentten geciriyoruz. Gayet güzel oldu tazecik
Teşekkürler ♡Teşekkür ederim bizde bekleriz
Tesekkurler canimBen yeni yaptım paylaşalım canım yoğurt yapmaktan daha basit. Sütü kaynatıyoruz kaynamaya başlayınca yarım lt. Süte 1 buçuk yemek kaşığı kadar yoğurt koydum ve biraz karıştırıp kaynatmaya devam ettim. Su ve lor oluşmaya başlayıp ayrışıyor altını kısıp bir süre daha kaynatıyoruz ayrışma tamamlanınca biraz dinlendirip tel süzgeç ya da tülbentten geciriyoruz. Gayet güzel oldu tazecik
Günlük süt canım açık ben de bulamiyorumSüt günlük sütmü normal sütmü kullanıyorsun. Ben yoğurt için günlük süt alıyorum. Açık süt yok etrafımda güvenip alabileceğim.
Bizde geçen hafta oyleydik hala diş yok bu hafta yiyor dedim sabah yine yemedi bir şey :)Ya bizimki en azından sabah yumurtasını öğlen meyvesini akşam da az da olsa sebzesini yiyiyordu, dış kaşıntısı had safhada 3-4 gündür hiçbir şey yemiyor us dışı patladı patlicak çılgın gibi eline geçirdiği her şeyi ısırmaya çalışıyor kuzum
Kesinlikle ya Hayır memede değil yatağında uyutmaya çalışıyorum yine de kalkıyor yaşam tarzım oldu artık. :)Bence o artık efsane…
Ne yerse yesin hep aynı uykusuzlukla devam.
Bazen 4 kez uyanıyor canım oğlum öyle sürprizlerde yapıyor
Doktora gitmiyorum artık inşallah gitmek gerekmez tabi.8.6 kilo persentil de %25 %50 arasında çıkıyor o yüzden öyle düşündüm çok düşük değil yoksa .Bu arada kilosu az demişsin kaç kilo şuan doktorumu dedi az diye.
Benimk8 sabah çok erken kalktığı için akşam 7 7.30 arası uyuyor o yuzden de zorlanıyorum aralar çok az kalıyor.Biz saat 5-6 arası yemek yiyoruz, ona da aynı saatte veriyorum genelde 9 a doğru uyuyor şimdilik bizde bir problem olmadı gibi bir dene istersen
Canim dolapta 3 4 gün buzlukta 1 ay kalıyor atlamış gibi oldum ama cevaplamak istedim.Ben buz posetlerine koyuyorum çorba, pure ne yaparsam koyuyorum fazla fazla oluyor zatenCanım peynir altı suyunu nasıl muhafaza ediyorsun kaç güne kadar kullanıyorsun bir de başka nelere katiyorsun? Çok faydalı olduğunu okudum ama ne ile verilir bilemedim...
Teşekkürler canımBizde geçen hafta oyleydik hala diş yok bu hafta yiyor dedim sabah yine yemedi bir şey :)
Kesinlikle ya Hayır memede değil yatağında uyutmaya çalışıyorum yine de kalkıyor yaşam tarzım oldu artık. :)
Doktora gitmiyorum artık inşallah gitmek gerekmez tabi.8.6 kilo persentil de %25 %50 arasında çıkıyor o yüzden öyle düşündüm çok düşük değil yoksa .
Benimk8 sabah çok erken kalktığı için akşam 7 7.30 arası uyuyor o yuzden de zorlanıyorum aralar çok az kalıyor.
Canim dolapta 3 4 gün buzlukta 1 ay kalıyor atlamış gibi oldum ama cevaplamak istedim.Ben buz posetlerine koyuyorum çorba, pure ne yaparsam koyuyorum fazla fazla oluyor zaten
Sutu kaynatiyorum bir litre kaynarken içine 3 yemek kaşığı yoğurt,ve biraz limon sıkı yorum hemen katilaciyor zaten.suzcecin üzerinde biraz bekletip saklama kabına koyuyorumLor peyniri nasil yapiyorsun canim ben denedim ama tutturamadim
Adana candir.mersinliyim ve mersindeyim simdi.aksama da adana uzerinden antep e gidecegiz allah nasip ederse:)Bende adanadayım birkaç kişi vardı sanki adanadan :)
Aynı canım oğlumda öyle valla koyar koymaz ağlıyor. Her gün dışarı çıkarmam lazım hava alsım diye seviyor bide. Mecbur kanguruyla çıkıyoruz . Babası varken ona şutluyorum tabi belim ağrımaya başlıyor.Bu aydaki yabancı korkusu yüzünden bebek arabasına hiç binmiyor, çığlık cigliga agliyor kanguru mu alsam diyorum havalar çok güzel evde durmak istemiyorum
Hangi kanguruyu kullanıyorsun birde bebeğin kaç kilo canım ? Ne zamana kadar kullanabilirimAynı canım oğlumda öyle valla koyar koymaz ağlıyor. Her gün dışarı çıkarmam lazım hava alsım diye seviyor bide. Mecbur kanguruyla çıkıyoruz . Babası varken ona şutluyorum tabi belim ağrımaya başlıyor.
Sürekli kucak isteyenn bi bebekse kesin durur kanguruda . Tecrübeyle sabit
Geçerken İskenderun a bir selam cakarsin olur mu :)Adana candir.mersinliyim ve mersindeyim simdi.aksama da adana uzerinden antep e gidecegiz allah nasip ederse:)