• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hangi kanguruyu kullanıyorsun birde bebeğin kaç kilo canım ? Ne zamana kadar kullanabilirim
Solomom baby kullanıyoruz canım. 20kg olana kadar kullanabilirsin. Ben büyüyüncede arkada kullanırız diye düşünüyorum. Şuan 9.5 kilo benim oğlan gayet rahat içinde.

Bu aydaki yabancı korkusu yüzünden bebek arabasına hiç binmiyor, çığlık cigliga agliyor:KK43: kanguru mu alsam diyorum havalar çok güzel evde durmak istemiyorum :KK43:
Kanguru tavsiye ederim genelde hiç sorunsuz duruyor sağa sola bakıyor bazen kendini geriye atıp bana bakıyor sıkılınca yine etrafı izliyor. Tam ayarlayınca ağrı da pek olmuyor. Ben 1 saate kadar rahatça taşıyorum.

Solomom baby kullanıyoruz canım. 20kg olana kadar kullanabilirsin. Ben büyüyüncede arkada kullanırız diye düşünüyorum. Şuan 9.5 kilo benim oğlan gayet rahat içinde.

Kanguru tavsiye ederim genelde hiç sorunsuz duruyor sağa sola bakıyor bazen kendini geriye atıp bana bakıyor sıkılınca yine etrafı izliyor. Tam ayarlayınca ağrı da pek olmuyor. Ben 1 saate kadar rahatça taşıyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim alacağım sanırım az bile kullanacak olsam rahatlamam için bu gerekli inşallah içinde durur

Arkadaşlar bilen var mı öğretmenlerde 1 yıl sonra nöbet başlıyor ya ama 1,5 saat de süt iznimiz var onu nasıl yapacaklar?

Kızlar kanguru konusu konusulmus erkek bebeği olup da kullanan veya kullanmayı düşünen var mı? Eşim aldırmiyor erkeklere zararlı diye. Bi de Kerem küçükken sling almıştım hiç durmadı onda hiç kullanamadım kanguruya da aynı tepkiyi mi verir acaba?

Arkadaşlar bilen var mı öğretmenlerde 1 yıl sonra nöbet başlıyor ya ama 1,5 saat de süt iznimiz var onu nasıl yapacaklar?
Cnm bi bilgim yok ama bizim okulda gün boşaltma olarak kullanıyordu öğretmenler sut izinlerini o yüzden sorun olmuyordu nöbet

Kızlar kanguru konusu konusulmus erkek bebeği olup da kullanan veya kullanmayı düşünen var mı? Eşim aldırmiyor erkeklere zararlı diye. Bi de Kerem küçükken sling almıştım hiç durmadı onda hiç kullanamadım kanguruya da aynı tepkiyi mi verir acaba?
Slingde durmadıysa kanguruyuda sevmez gibi geldi bana bizim kızda kanguru hiç sevmiyor en fazla 5 kere kullanmışızdır

Ergonomik kangurularda sıkıntı olmuyor diye araştırdım ama tam bilmiyorum bizim Kerem de aynı durumda sling denemedim şimdi de alacağım zaten belli eder kendini o gün deneyeceğim eğer durmazsa iade edeceğim.

Yarım gun ise okulun birde sınıf ogretmeniysen çok zor.Genelde hep sorun çıkarıyorlar.
Sınıf öğretmeni değilim canım yatım gün yapacaklar derslerimi okul tam gün ama nöbet günü tam gün oluyor okul eve uzak öğle arası gidip gelemem acaba 1,5 saat süt iznimi nasıl yapıcam o gün? Yine yarım gün mü olacak yine?

Tebrikler sizde mamamı veriyorsunuz hangi mamayı kullanıyorsun

Milupa almıştım önce onu sevmemişti.
Bebelac aldım devam sütü 2 onu biraz daha sever gibi oldu ama iştahı pek yok ki. Ek gıda gıdım gıdım gidiyor sütüm yetiyor gibi ama biraz daha takviye olsun istiyorum.

Sınıf öğretmeni değilim canım yatım gün yapacaklar derslerimi okul tam gün ama nöbet günü tam gün oluyor okul eve uzak öğle arası gidip gelemem acaba 1,5 saat süt iznimi nasıl yapıcam o gün? Yine yarım gün mü olacak yine?
Canim yarım gün yapacaklarsa süt izni vermezler sanırım aslında nöbet olmaması lazım sana sen kendin mi istedin ?

Evet canım benim ki erkek kullanıyoruz. Ergonomik olması önemli. Bi kaç tane çpcuk doktorunun videosunu izledim hepsi bi zararının olmadığı kanaatinde.

Back