Kızlar tam oğlum uyudu kucagimda biraz dursun dedim. Allahım iyiki öyle tutmusum. Bir kustu ki. çok afedersiniz onun üstü başı benimki gitti. İyi ki kucagimda tutmusum. Neden böyle oldu anlayamadım. Muz yedi banyo yaptırdım. Sonra emzirdim. Usutmemisjmdir oğlumu insallah
Oda sicakliginsaydi ikinci verisim arkadasm. Anlamadım bende. Şu an bomboş midesi söylediklerimin üstüne iki üç defa daha çıkardı. Emmiyor zaten boş midesinden su çıkıyor artık muz kabusum oldu
Oda sicakliginsaydi ikinci verisim arkadasm. Anlamadım bende. Şu an bomboş midesi söylediklerimin üstüne iki üç defa daha çıkardı. Emmiyor zaten boş midesinden su çıkıyor artık muz kabusum oldu
Dişler ek gıda derken çok feci bir süreç oldu bizim içinde. Meğer ne büyük nimetmis tek anne sutu ya. en fazla yapacağı şey fazlasını atmak oluyordu. Sindirimi kolay içeriği ayına uygun . Allahım kolaylastiracaktir inanıyorum
Ayy masallahh sizden iki gun once dogmus oglum bizde henuz dis yok.kaygilanmaya basladim
Karnabahar fena gaz yapti dun kivrandi yavrum bugun vermeyecegim.yrn patatesle devam etmeyi dusunuyorum
Dişler ek gıda derken çok feci bir süreç oldu bizim içinde. Meğer ne büyük nimetmis tek anne sutu ya. en fazla yapacağı şey fazlasını atmak oluyordu. Sindirimi kolay içeriği ayına uygun . Allahım kolaylastiracaktir inanıyorum
Amin insallah.Biz daha dis surecine girmedik sanirim bir mizmizliklar var ama uykuya gecemediginden mi gazdan mi disten mi bilemedim.Insan onlarin caninin yanmasina huzursuz olmasina dayanamiyor.
hakikaten anne sutu her turlu kolaylikmis.hazirlamasi bulasiklari isyuku.gece tatli uykusundan uyanip mama hazirlayan anneleri takdir ediyorum.
iki gun karnibahar yedi yavrum kivrim kivrim kivrandi.totosunda pisik oldu.bugun meyveden baska birsey vermedim.
İyi geceler arkadaşlar yoğunluktan anca fırsat bulup yazıyorum. Ek gıda işi beni çok yoruyor. Kerem sebze hiç sevmedi sadece içine kıyma koyunca seviyor. Anne babası et yemese 1 sene aramaz ot ve sebze düşkünüdur ama nedense Kerem bey et sevecek galiba. Neyse yesin de :) Kızlar yarın bebe bisküvi si ve bebek ekmeği yapacağım. Malesef ilk bisküvi denemem başarısızdi. Hem tadı kötüydü hem de taş gibi sert oldu. Denenmiş bisküvi ve ekmek tarifi olan var mı? biraz yumuşak bisküvi yapmak istiyorum bu sefer inşallah yapan vardır :)
İyi akşamlar anneler. Bir hafta önce oğlum akşam emerken göğsümü ısırdı ve ben o acıyla kızdım biraz ve ağladı, o günden beri beni emmiyor. Gündüz ve gece emiyor ama akşam emmiyor, küstü sanırım. Başınıza hiç böyle birşey geldi mi. Zaten az emiyordu, mama takviyesiyle bu aylara geldik. Bırakmasını istemiyorum.
Benimki de bazen ısırıyor. Hafifçe kafasını geri çekip hiç tepki vermemeye çalışıyor normal emmee devam ediyor. Gülersem daha çok devam ediyor, kızarsam zaten ağlar. O durumda biraz acıya dayanıp tepkisiz kalın. Emmeye geçeceği zaman ses tonu bir an bile yükselmesin. Hep gülümseyin. Göğsünüzü açıp gülümseyerek ona gösterebilirsiniz , ama emmesi için kesinlikle zorlamayın. Çünkü Mama da aldığı için tokluğunu onunla giderip memeyi bırakabilir. Sık sık memeyi teklif edin istemediğinde ısrar etmeyin.
EEbruemir
senin ikizler kaçar kilo doğmuştu? Senin Sürecini bilmiyorum bir fikrin var m? Bir yakınım 7 aylık erken Doğum yaptı 1200 - 1400 gr biri solunum cihazına bağlıymış ne kadar süre toparlar acaba.
EEbruemir
senin ikizler kaçar kilo doğmuştu? Senin Sürecini bilmiyorum bir fikrin var m? Bir yakınım 7 aylık erken Doğum yaptı 1200 - 1400 gr biri solunum cihazına bağlıymış ne kadar süre toparlar acaba.
Ben 36+3 te yaptim canim 2600 2850 dogdular kuvez yada solunum cihazina gerek duyulmadi ikiz grubundan 7 aylik doguran arkadaslar vardi 1 veya 1 bucuk ay kalan oldu 2 kilo olmadan en az cikarmiyorlar kuvezden emme refleksi gelisecek ve solunum cihazina ihtiyac duymamasini bekliyorlar surecin ne kadar surecigi belli olmuyor canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ben 36+3 te yaptim canim 2600 2850 dogdular kuvez yada solunum cihazina gerek duyulmadi ikiz grubundan 7 aylik doguran arkadaslar vardi 1 veya 1 bucuk ay kalan oldu 2 kilo olmadan en az cikarmiyorlar kuvezden emme refleksi gelisecek ve solunum cihazina ihtiyac duymamasini bekliyorlar surecin ne kadar surecigi belli olmuyor canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Iyiydi ama tasimak cok ama cok zordu anlatamam dursam daha durabilirdim kilolu biri degilim normalde karnimi goren korkuyordu resmen zorla kendimi doguma aldirdim
Kullanan varmi bilmiyorum ama ben kaka lekeleri yada cikmayan lekeler icin baby me leke cikarici sprey kullaniyorum cok etkili pisligini akitip sikiyorum kucuk bir kabda bekletiyorum lekeden eser kalmiyor