2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hoşbuldum bebeğim kalp hastası olarak dünyaya geldi ama şuan daha iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı durumumuz var tşk ederim amin tüm bebeklere allahım hastalık vermesin
Sizede büyük geçmiş olsun cnm Rabbim. Yar ve yardımcınız olsun

Evet kötü kokuyor. Ben calpol vermistim ateşi çıktığında canim

Kiyamam size de gecmis olsun

Evet zaten ek gidaya basladigimizdan beri boyle ve bende cok yuklenmiyorum aslinda zaten cok istemiyor az meyve az yogurt ki yemiyor yogurdu cogu zaman bilemedim sanirim ilk gunler radimlar derken cok yordum farketmeden

Sagol insallah ihlamur iciriyorum ben de rezeneye de baslayayim birkac gun arayla verebilirim kefir de probiyotik oldugu icin oyle dusundum nasil verecegimi bilemedim su altinkilic var burda aoc gormedim ama bakarim canim

Sagol canim insallah duzene girer artik Muz kabiz yapar diye dusunmemistim hic ama sutumle karistirip denerim yulaf ununu da arastirayim tesekkur ederim

Yok canım ateşi şu an. Geçen hafta dişe baktu doktor 1 2 ayı bulur dedi. Bilmiyorum hiç anlamıyorum dişsede. Kakasıda su gibi . Genzi dolu öksürüyor sürekli
Canim bu doktorlar da garip buradaki doktor da bugün bakarım sismemistir ama yarın bi bakarız diş çıkmış olabilir böyle dedi

ben de simdi yazacaktim canim.
12.30da cikti,yine hemen yogunbakima aldilar. cerrahlar gelip bilgi vereceklermis. hala bekliyoruz.
Cnm gözün aydın sağasalim çıktı ameliyattan bide güzel haberler aldık mı tamam mucizenin adı olacak emir bu forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…