2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
yoğurdu sevmedi diye pes etmeyin bence. Farklı versiyonlarda verin. İçine lezzetlendirmek için farklı tatlar deneseniz.sebzeleri katsaniz biraz kuru nane falan olabilir mi ki

Bizimde bi ara olmuştu sonra kendiliğinden gecti sorayım dedim,olursa aklımda olsun. Cok sagol. Ve gecmis olsun cnm

Yogurdu meyveli denesen bi,biz muzlu verdik sevdik bi kac kere,sonra muzu cıkarttım sade verdim alıstı yavas yavas...

Anneler oğlum kabız oldu.
2 gün oldu.
Ikınıp ıkınıp ağlıyor. Var mı önerisi olan.?
Kayısı haşladım suyunu içirip kayısıyı ezip yedirdim . Ama hala tık tyok

Bizimki de zor kaka yapıyor ama İkidir meyve filesi ile armut verdiğimde ardından hemen kaka yaptı. sulu sulu bir armuttu bi dene bakalım inşallah geçer.

yoğurdu sevmedi diye pes etmeyin bence. Farklı versiyonlarda verin. İçine lezzetlendirmek için farklı tatlar deneseniz.sebzeleri katsaniz biraz kuru nane falan olabilir mi ki
Evet pes etmek yok hergun israrla mayaliyorum sevdirmeye calisiyorum aynen sebzw ya da meyve katmayi deneyecegim hafif tatlansin diye bugun pekmez koydum cok az koyulur mu onu da bilemedim deneyeyim dedim biraz yedi ama basarili olmadi

Yogurdu meyveli denesen bi,biz muzlu verdik sevdik bi kac kere,sonra muzu cıkarttım sade verdim alıstı yavas yavas...
Aynen daha meyve olarak armut ve elma tattik muz tadim yapalim muzlu yedirmeyi deneyecegim elma armut cok yakistiramadim yogurda insallah sever sevmeli sevecek

Amin cnm inşallah

dogru diyosun canim.duzeltilmis 6 ay dolmadan baslamak istemiyordum aslinda ama icmiyor. mecburen erken baslayacagiz gibi ya da alerji cikmazsa normal mamalardan vermeyi deneyecegiz,alerjik bebekler icin olani kullaniyoruz. ben bile kokusundan tiksiniyorum,kuzum nasil icsin diyorum.

Gunduz etrafi izlemekten emmiyor benim canim sklyor sen aylardir mucadele ediyorsun yoruldun yiprandin ins hicbir sknti cikmaz alerji test sonucunda da tadimlara iskenderle baslarsiniz:)

artik eskisi gibi zorlamiyorum da canim. hakkaten yoruldum. istiyor musun diyorum. agzina veriyorum.zaten kafayi bir kez geri atti mi asla almiyor.

hakiki iskenderciye goturecegim,yarim saat de kuyrukta bekletecegim hatta:))

B bursa_83 mevludunuzu yaptiniz mi? Sanki 22 ya da 24 subat diye soylemistin tarihini

yaptik canim bugün. bunlar da hediyelerimiz. bu da bitti cok sukur.cok guzel oldu. iyi ki de disarida yapmisim. 65 70 kisi falan vardi. o kadar kisi eve hayatta sigmazmis. sagolsunlar herkes gelmis. birkac kisi haric. allahim kabul etsin insallah.

Allah kabul etsin canim.darisi basimiza olsun ins
Hediyeleriniz cok guzelmis:)

Dış huzursuzlugu cok zor cnm buyumek zor bisey onlar da bu zorluklari yasiyorlar anneler de beraberinde...

Hayirli olsun cnm ne cok seveniniz varmis maasallah 70 kisi :) hediyeler cok cici insallah omru de mevludune gelen kisi sayisi gibi bereketli olsun

Arkadasslar oglum 28agustos ta dogdu.181gunluk atak haftasiinda miyiz
)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…