• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hastanedeyken yapilan testlerde baska birsey cikmadi dimi canim ? Rahatlasin insallah bir an once dertlerini anlatamiyorlar ki dayanamiyor insan :KK43:
Yok canım çok şükür çıkmadı enfeksiyon değerine de sınırda dedi ateşi yukselirse 38 i geçerse antibiyotige başlayın dedi ateşi de çıkmadı bir daha evet dayanamıyor üzülüyor gözüm de korkuyor her diş te böyle mi olacak diye :(

Yok canım çok şükür çıkmadı enfeksiyon değerine de sınırda dedi ateşi yukselirse 38 i geçerse antibiyotige başlayın dedi ateşi de çıkmadı bir daha evet dayanamıyor üzülüyor gözüm de korkuyor her diş te böyle mi olacak diye :KK43:
Tekrar gecmis olsun yok oyle dusunme canim insallah olmaz artik bu ilk ve son olur ancak alisiyor bunyeleri

Canim daha iyi çok şükür sorma ya doktor diyor ki ateşi yok ama isterseniz bir gece daha dursun kontrol amaçlı bende dedim ki ya doktor bey perişan olduk çıkalım mi tabi tabi çıkın dedi resmen agzimizi yokladi kalirsak para alacaklar :KK43: eve geldik ateş yok ama gece çok ağladı dişi ağrıyor sanırım :KK43:

Yok artık yaa,yazık valla su durumda bile
para derdindeler mi? Neyse siz iyi olun da önemli olan o.
Diştir tabii atesi vs yoksa,kıyamam yaa:( insallah toparlar bi an once cnm.cok gecmis olsun tekrar

Canim daha iyi çok şükür sorma ya doktor diyor ki ateşi yok ama isterseniz bir gece daha dursun kontrol amaçlı bende dedim ki ya doktor bey perişan olduk çıkalım mi tabi tabi çıkın dedi resmen agzimizi yokladi kalirsak para alacaklar :KK43: eve geldik ateş yok ama gece çok ağladı dişi ağrıyor sanırım :KK43:
Gecmis olsun cnm jeller var dis icin kullananlar cok memnun bizde henuz dis emaresi olmadigindan edinmedim

Hastanedeyken yapilan testlerde baska birsey cikmadi dimi canim ? Rahatlasin insallah bir an once dertlerini anlatamiyorlar ki dayanamiyor insan :KK43:
Sorma canın malesef :( İnşallah o da bizde rahatlariz zira pert iz :(
Yok artık yaa,yazık valla su durumda bile
para derdindeler mi? Neyse siz iyi olun da önemli olan o.
Diştir tabii atesi vs yoksa,kıyamam yaa:KK43: insallah toparlar bi an once cnm.cok gecmis olsun tekrar
Sağol canım edindik ama önceden kaşımak için parmagimi isteyen çocuk şimdi ağzını açmıyor bildiğin ağzı kapalı ağlıyor çok zorluyor surdurmemek için bakalım nereye kadar :(

Atlamısım ben kayısıyı nasıl verdin? Suan oyle bi durum yok ama aklımda olsun
Cezveye koydum azcıcık su ekledim pişti sonra cam rendeden geçirdim kayısısını suyuylada azıcık ıslatıp yedirdim. Bugünde tekrarladım. Çok iyi geldi ama ya bugün 3. Günüydü hiç böyle olmamıştı mahvoldu ıkınmaktan :KK43:

Hayırlı akşamlar kızlar yiğitin bugün ilk dişini gördük alt önden çıktı çok huzursuzdu bu ara ağzını açmıyordu heralde diştendi ek gıdaya başladık ama hiç birşey yemiyor ne yapacagımı bilmiyorum yapıp çöpe döküyorum
Biz de cok farkli degiliz ek gida konusunda cok uzerine gitmiyorum ben sevdirmeye calisiyorum simdilik illa ki alisacaklar baska sanslari yok :)

Herkese iyi akşamlar kızlar. Ek gıdaya bizde başladık. Çok zorlamadan kah yiyerek kah dökerek gidiyoruz bakalım..Ne olsa ağırlıklı anne şutu olması gerektiği için kasmiyorum kendimi bende.pasamin keyfi bilir.illa doyursun diye bakmıyorum..tatsin. sonra çok zorlamadan sofrada ne varsa yesin gibi düşünüyorum. İllaki ona göre ayarlamalarda olur. Ama hep pure karışım falan vermek daha zor gibi geliyor.

İnsana cok sıkıntı verıyor ya ne yapacagımı şasrdm
Haklisin oyle ben de stres yapiyorum bunu sevmeyecek mi acaba eyvah ya yeterli besin alamiyorsa vs . bir de kabizlik var simdi hic yemek istemiyor yogurdu hic sevdiremedim ilk gunden beri dire disari puskurtuyor mesela.. Ama sabir arkadasim insallah vakitlice her seyden tadip guzel bol istahli olsun kuzucuklarimiz :dua:

Back