- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Evet canım kuru kayısıyı suda pişirdim yedirdim suyundan da içirdim bide 2 çay kaşığı zeytin yağı içirdim. Hangisi etkili oldu bilmiyorum artık :)Gozunuzaydin darisi basimiza Canim kuru kayisi mi kullandin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kuru kayısıyı suda pişirdim yedirdim suyundan da içirdim bide 2 çay kaşığı zeytin yağı içirdim. Hangisi etkili oldu bilmiyorum artık :)Gozunuzaydin darisi basimiza Canim kuru kayisi mi kullandin?
Gözün aydın. Cnm rahatlamiş tır kuzu kayısı etkisini bizde de gösterdi sabahÇok şükür oğlum rahatladı sabah . Kayısının etkisi bence. Tavsiye ederim sende dene canım. Bumdan sonra hergün yediricem garanti olsun.
:)) sagol canim kayisiyi deneyeyim Zeytinyagi icirdim ben de etki etmedi ..Evet canım kuru kayısıyı suda pişirdim yedirdim suyundan da içirdim bide 2 çay kaşığı zeytin yağı içirdim. Hangisi etkili oldu bilmiyorum artık :)
Sağol canım evet kayısı şimdi bidaha kaynattım . İçsin düzelsin.Gözün aydın. Cnm rahatlamiş tır kuzu kayısı etkisini bizde de gösterdi sabah
Yok canım çok şükür çıkmadı enfeksiyon değerine de sınırda dedi ateşi yukselirse 38 i geçerse antibiyotige başlayın dedi ateşi de çıkmadı bir daha evet dayanamıyor üzülüyor gözüm de korkuyor her diş te böyle mi olacak diyeHastanedeyken yapilan testlerde baska birsey cikmadi dimi canim ? Rahatlasin insallah bir an once dertlerini anlatamiyorlar ki dayanamiyor insan
Tekrar gecmis olsun yok oyle dusunme canim insallah olmaz artik bu ilk ve son olur ancak alisiyor bunyeleriYok canım çok şükür çıkmadı enfeksiyon değerine de sınırda dedi ateşi yukselirse 38 i geçerse antibiyotige başlayın dedi ateşi de çıkmadı bir daha evet dayanamıyor üzülüyor gözüm de korkuyor her diş te böyle mi olacak diye
Canim daha iyi çok şükür sorma ya doktor diyor ki ateşi yok ama isterseniz bir gece daha dursun kontrol amaçlı bende dedim ki ya doktor bey perişan olduk çıkalım mi tabi tabi çıkın dedi resmen agzimizi yokladi kalirsak para alacaklar eve geldik ateş yok ama gece çok ağladı dişi ağrıyor sanırım
Atlamısım ben kayısıyı nasıl verdin? Suan oyle bi durum yok ama aklımda olsunÇok şükür oğlum rahatladı sabah . Kayısının etkisi bence. Tavsiye ederim sende dene canım. Bumdan sonra hergün yediricem garanti olsun.
Gun kurusu tadimi yapiliyor tadimlarda oyle vermistir diye dusunuyorumAtlamısım ben kayısıyı nasıl verdin? Suan oyle bi durum yok ama aklımda olsun
Gecmis olsun cnm jeller var dis icin kullananlar cok memnun bizde henuz dis emaresi olmadigindan edinmedimCanim daha iyi çok şükür sorma ya doktor diyor ki ateşi yok ama isterseniz bir gece daha dursun kontrol amaçlı bende dedim ki ya doktor bey perişan olduk çıkalım mi tabi tabi çıkın dedi resmen agzimizi yokladi kalirsak para alacaklar eve geldik ateş yok ama gece çok ağladı dişi ağrıyor sanırım
E maasallah :) ablayla arasi nasil cnm?kızlar merhaba
benim kızın diş kabaran yeri kanıyor ara sıra...ucu gorunuyor...cok agliyor
birde emeklrmeye başladı saga sola giriyo.eliyle her yere uzaniyor artik
Sorma canın malesef İnşallah o da bizde rahatlariz zira pert izHastanedeyken yapilan testlerde baska birsey cikmadi dimi canim ? Rahatlasin insallah bir an once dertlerini anlatamiyorlar ki dayanamiyor insan
Sağol canım edindik ama önceden kaşımak için parmagimi isteyen çocuk şimdi ağzını açmıyor bildiğin ağzı kapalı ağlıyor çok zorluyor surdurmemek için bakalım nereye kadarYok artık yaa,yazık valla su durumda bile
para derdindeler mi? Neyse siz iyi olun da önemli olan o.
Diştir tabii atesi vs yoksa,kıyamam yaa insallah toparlar bi an once cnm.cok gecmis olsun tekrar
Cezveye koydum azcıcık su ekledim pişti sonra cam rendeden geçirdim kayısısını suyuylada azıcık ıslatıp yedirdim. Bugünde tekrarladım. Çok iyi geldi ama ya bugün 3. Günüydü hiç böyle olmamıştı mahvoldu ıkınmaktanAtlamısım ben kayısıyı nasıl verdin? Suan oyle bi durum yok ama aklımda olsun
İnşaallah çıkmaz canım.hep aklımda ve duamdasın.sagol canim. sute alerjisi cikmazsa bakacagim bu dediklerinize.
Biz de cok farkli degiliz ek gida konusunda cok uzerine gitmiyorum ben sevdirmeye calisiyorum simdilik illa ki alisacaklar baska sanslari yok :)Hayırlı akşamlar kızlar yiğitin bugün ilk dişini gördük alt önden çıktı çok huzursuzdu bu ara ağzını açmıyordu heralde diştendi ek gıdaya başladık ama hiç birşey yemiyor ne yapacagımı bilmiyorum yapıp çöpe döküyorum
İnsana cok sıkıntı verıyor ya ne yapacagımı şasrdmBiz de cok farkli degiliz ek gida konusunda cok uzerine gitmiyorum ben sevdirmeye calisiyorum simdilik illa ki alisacaklar baska sanslari yok :)
Haklisin oyle ben de stres yapiyorum bunu sevmeyecek mi acaba eyvah ya yeterli besin alamiyorsa vs . bir de kabizlik var simdi hic yemek istemiyor yogurdu hic sevdiremedim ilk gunden beri dire disari puskurtuyor mesela.. Ama sabir arkadasim insallah vakitlice her seyden tadip guzel bol istahli olsun kuzucuklarimizİnsana cok sıkıntı verıyor ya ne yapacagımı şasrdm