• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bebeğim hala öksürüyor hafif hırıltılı ventolin kullanıyoruz yarın 1 hafta olacak doktor geçmezse antibiyotik yaZdı ama kullanmak istemiyorum. Ve 1 haftadır günde 1 paket sigara içenlerdeydik. YanımıZda içilmese de etkiledi bence dün evimize geldik geçeceğini düşünüyorum sadece öksürük var çok az da burun akıntısı ? Kullanayım mı bekleyeyim mi?
Geçmiş olsun cnm. antibiyotik konusuna yorum yapamayacağım ver veya verme diye.. ama ventulini daha uzun süre vermek mi yoksa antibiyotik mi diye düşünüp araştırıp karar versen daha sağlıklı olur sanki.. virüs testleri yapıldı mı?

Kızlar bebeğim hala öksürüyor hafif hırıltılı ventolin kullanıyoruz yarın 1 hafta olacak doktor geçmezse antibiyotik yaZdı ama kullanmak istemiyorum. Ve 1 haftadır günde 1 paket sigara içenlerdeydik. YanımıZda içilmese de etkiledi bence dün evimize geldik geçeceğini düşünüyorum sadece öksürük var çok az da burun akıntısı ? Kullanayım mı bekleyeyim mi?
Antibiyotik en son care haklisin ama egr gecmiyirsa sagligini da riske atmamalisin bence yine de senin icine nasil sinecekse ama hep hiriltisini kontrol et cok gecmis olsun canim :(

Kızlar merhabalar yine çok sayfa birikmiş okuyamadım malesef. Maşallah dişler çıkmaya başlamış gördüğüm kadarıyla bizde daha tık Yok . Birçok alerjimiz çıktı süt ve süt ürünleri alerjisi , çoklu besin alerjisi, yiyeceğe bağlı kurdeşen ve egzama o yüzden ek gıda serüvenimiz pek iç açıcı değil ne yedirceğimi şaşırdım :sinirli:
Gecmis olsun Allah kolaylik versin ...

Geçmiş olsun cnm. antibiyotik konusuna yorum yapamayacağım ver veya verme diye.. ama ventulini daha uzun süre vermek mi yoksa antibiyotik mi diye düşünüp araştırıp karar versen daha sağlıklı olur sanki.. virüs testleri yapıldı mı?

Hayır sadece dinledi ciğerlerini :/ çok az balgam var dedi . Ventolini yarın bırakcam birkaç gün daha takip edip geçmezse antibiyotik kullancam :(

Canim benim kizlarda hastalar benden gecti buyuk ihtimal soguk alginligi dedi doktor bricanyl diye balgam sokturucu verdi

Herkese iyi akşamlar kızlar. Ek gıdaya bizde başladık. Çok zorlamadan kah yiyerek kah dökerek gidiyoruz bakalım..Ne olsa ağırlıklı anne şutu olması gerektiği için kasmiyorum kendimi bende.pasamin keyfi bilir.illa doyursun diye bakmıyorum..tatsin. sonra çok zorlamadan sofrada ne varsa yesin gibi düşünüyorum. İllaki ona göre ayarlamalarda olur. Ama hep pure karışım falan vermek daha zor gibi geliyor.
Benim kızımda herşeyi reddediyor tadına bile bakmıyor ben acele etmiyoeum Allahın izniyle hayatu boyunca yemek yiyecekler hiç üzülmeyin kızlar emzirebildiğimiz kar zaten.tadım ayı bu ay ve 7 ay bence sonra alışcaklar alerji vs durumuna bakıyom ben 3 kuralına göre gidiyom blw yapacam zaten dişler gelsin bi az kaldı

amin canim,sagol:)
sen de yapmamis miydin ?
daha guzelleri sizin olsun:KK66:
Sagolasin ins:) kimsemiz yok ankarada.kurbanini kestik geciktirmeden adagim vardi.ama mevlutunu yapamadik.bankadan arkadaslarim da mevlut olsa cagiracagim insanlar degil.musluman olmakla beraber aykirilar:) mersinde yapacagim allah nasip ederse...bizde mevlut icin cok sebep birikti..dogum sunnet gidene kadar disi de patlarsa dis bugdayiyla beraber sıkıstirilmis bir organizasyon istiyorumm:KK70:havlularinizi cok begendim

E Ebruemir geçmiş olsun size de Canım. 1 haftayı geçti bizimki. :( ama azalıyor gibi. Ventolini bırakıyorum yarın. pediatrik şurup var balgam söktürücü onu mu versem 3 gün

Back