• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim 26. Hafta atağındasiniz allah kolaylik versin metanetini koru lütfen :)
Sagol canim Allah razi olsun:) geceleri yenidogan donemine donduk:)tek farkimiz benm sezeryan yerim agrimiyor :KK70:yatagina birakinca uyaniyor ve terkedilmis gibi agliyor.vakumlanmis gibi eli koluyla yapisiyor bana :anne:bu zamana kadar olmayan gaz skntmz var vs.herhalde tum kriterleri tasiyoruz​

Kızlar biz 7 aylık olduk sayılır ek gıdaya b asladım ama oglum pek ilgilenmedi bile sebze püreleriyle careyi cok az tuz koymakla buldum biliyorum zararlı ama baska turlu midesini bulandırıyordu ne kadar sütümü sagıp bıraksamda ek gıdaya gecmemiz lazım artık ve bende klasık yonteme basvuruyorum özellikle sofrayı kurdugumda oglum resmen çıldırıyo kendiside yemek istiyor çünkü daha önce bikaç defa tattırmıştım yemekleri ve ögrendi sanırım sofra kuruldumu yenecek bişeylerin oldugunu kendinede pay istiyor verdiğimdede durmamı istemiyor surekli ver diye aglıyo mesela dun gece et haslama yaptım oturdugumuzu gorunce basladı mızmızlanmaya bende içinden patatesı birazda haslama suyuyla sulandırdım ve verdim bayıla bayıla yedi benim gibi yapan varmı merak ettim acıkcası ?
Merhabalar ben kendi yediğimiz yemeklerden kesinlikle tattırmadım çünkü şu dönemde tuza alışması malesef iyi bişe değil. Tuzlu alternatifini tatmasa çok yüksek ihtimal onu aramıycak. Bebeğin bir yaşa kadar ki döneminde tuz az bile atsanız henüz gelişmemiş böbreklerine fazladan yük bindiriyor ve bu şekilde bir damak tadı oluşmasını sağlıyor. Ben tuzsuz olarak yedirmenizi tavsiye ederim. Şuan çoğumuzun bebeği hapur hupur ek gıda yeme seviyesinde değil. Bunu tuza bağlamayın bence.

Sagol canim Allah razi olsun:) geceleri yenidogan donemine donduk:)tek farkimiz benm sezeryan yerim agrimiyor :KK70:yatagina birakinca uyaniyor ve terkedilmis gibi agliyor.vakumlanmis gibi eli koluyla yapisiyor bana :anne:bu zamana kadar olmayan gaz skntmz var vs.herhalde tum kriterleri tasiyoruz​
Ah canım bilmez miyim bakalım haftanın sonunda ne sürpriz yapacak sana :)

Anammm Üst diş patlamış ama üst yan diş sanki bu :D

Eklentiler

• C954FB60-B511-465B-A89F-F15BC946283B.jpeg
    C954FB60-B511-465B-A89F-F15BC946283B.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 71
E maasallah :) ablayla arasi nasil cnm?
eskisinden daha iyi canim...artik küçük oyunlar oynamaya başladılar belki ondan dir...yürümeye başlayınca daha cok oyun oynarlar insallah o zaman daha iyi olur...tabi senin önerilerinde ok işe yaradı...kardeşini onun icin yaptığımızı soyluyorum ...
irem nasil ...giremiyorum ne zamandir nasilsiniz ne gelismeler var bilmiyorum

Eki Görüntüle 2115768

yaptik canim bugün. bunlar da hediyelerimiz. bu da bitti cok sukur.cok guzel oldu. iyi ki de disarida yapmisim. 65 70 kisi falan vardi. o kadar kisi eve hayatta sigmazmis. sagolsunlar herkes gelmis. birkac kisi haric. allahim kabul etsin insallah.
Allah kabul etsin cnm,ne derler Allah damatlıgını da göstersin insallah:)

Merhabalar ben kendi yediğimiz yemeklerden kesinlikle tattırmadım çünkü şu dönemde tuza alışması malesef iyi bişe değil. Tuzlu alternatifini tatmasa çok yüksek ihtimal onu aramıycak. Bebeğin bir yaşa kadar ki döneminde tuz az bile atsanız henüz gelişmemiş böbreklerine fazladan yük bindiriyor ve bu şekilde bir damak tadı oluşmasını sağlıyor. Ben tuzsuz olarak yedirmenizi tavsiye ederim. Şuan çoğumuzun bebeği hapur hupur ek gıda yeme seviyesinde değil. Bunu tuza bağlamayın bence.
Söylediklerine katılıyorum teşekkür ederim. Bilgilendiriniz için

PAtates ve kabak haşladım bir iki kaşık anca yedi buna da şükür :D arı mama aldım gece için var mı kullanan bakalım yiyecek mi

Kızlar merhabalar yine çok sayfa birikmiş okuyamadım malesef. Maşallah dişler çıkmaya başlamış gördüğüm kadarıyla bizde daha tık Yok . Birçok alerjimiz çıktı süt ve süt ürünleri alerjisi , çoklu besin alerjisi, yiyeceğe bağlı kurdeşen ve egzama o yüzden ek gıda serüvenimiz pek iç açıcı değil ne yedirceğimi şaşırdım :sinirli:

_Bayankus_ _Bayankus_ gün kurusunu akşamdan ıslattım sıcak suda sabah blendırdan geçirdim pirinç unuyla beraber verdim biz yoğurt falan yiyemediğimiz için hemen yumuşadı bağırsakları bizde çok kabızlık problemi çekiyoruz gün kurusu hemen çözüyo bizim sorunumuzu dene istersen

B bursa_83 canım süt alerjisinden şüphe ediyorsanız bebe bisküvisi falan test sonucu almadan deneme bence biz denedik bilmeden kafamız ceviz büyüklüğünde şişti ve vücudunda kızarıklıklar oldu acile gittik hemen aman dikkat :KK57:

_Bayankus_ _Bayankus_ gün kurusunu akşamdan ıslattım sıcak suda sabah blendırdan geçirdim pirinç unuyla beraber verdim biz yoğurt falan yiyemediğimiz için hemen yumuşadı bağırsakları bizde çok kabızlık problemi çekiyoruz gün kurusu hemen çözüyo bizim sorunumuzu dene istersen
Verdim canım iki gündür iyi şükür hergün vercem artık :) tşk ederim :KK200:

Kızlar bebeğim hala öksürüyor hafif hırıltılı ventolin kullanıyoruz yarın 1 hafta olacak doktor geçmezse antibiyotik yaZdı ama kullanmak istemiyorum. Ve 1 haftadır günde 1 paket sigara içenlerdeydik. YanımıZda içilmese de etkiledi bence dün evimize geldik geçeceğini düşünüyorum sadece öksürük var çok az da burun akıntısı ? Kullanayım mı bekleyeyim mi?

Back