• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
eti cicibebe ve sutu karistirip veren var mi kizlar? ya da evde kendi biskuvi yapip veren?

Canım hipp in organik bisküvisi var.denemek için aldım. kahvaltı öğününde veriyorum.içine yumurta sarısı peynir eziyorum.bir kaşıkta mamasından ekliyorum.severek yiyiyor.

Gecede hipp kaşık maması veriyorum haftada 3 4 gün.
İnşaallah emir severek yer canım.

Joker mağazasından Naturpy bebek tarhanası ve sebze çorbası aldım denemek için.tarhanayı sevdi ama sebze çorbasını açmadım daha.içindeki sebzelerin tadımını yapmadım henüz.

Kullanan varmı ? katkı maddesi yok organik diye aldım.dışarda olduğum zamanlarda kullanmak kolay olucak.

Anneler oğlum kabız oldu.
2 gün oldu.
Ikınıp ıkınıp ağlıyor. Var mı önerisi olan.?
Kayısı haşladım suyunu içirip kayısıyı ezip yedirdim . Ama hala tık tyok:KK43:
Patates verdiysen belki o yapmıştır, ya da haşlanmış yumurta olabilir belki ondan emin değilim ama şüphelendiğim bir gıda kendisi. Süt ürünlerine geçtiysen belki bir ihtimal onların etkisi olabilir, bağırsakları alışana kadar.
Gün kurusu ve kuru erik, zeytinyağı ve bebeğin ve senin içeceğiniz sular etki eder diye umuyorum. Bir de kahve içiyorsan onu birkaç gün kesmeyi dene, işe yarayabilir belki. Geçer umarım sıkıntısı :dua:

Patates verdiysen belki o yapmıştır, ya da haşlanmış yumurta olabilir belki ondan emin değilim ama şüphelendiğim bir gıda kendisi. Süt ürünlerine geçtiysen belki bir ihtimal onların etkisi olabilir, bağırsakları alışana kadar.
Gün kurusu ve kuru erik, zeytinyağı ve bebeğin ve senin içeceğiniz sular etki eder diye umuyorum. Bir de kahve içiyorsan onu birkaç gün kesmeyi dene, işe yarayabilir belki. Geçer umarım sıkıntısı :dua:
Evet evet yumurta tadımı bitti peynire geçmiştik, 2.günde kabız oldu. 3.gün vermedim artk. Hala düzelmedi sabaha kadar ağladı uyandı ıkındı :KK43:

Canım hipp in organik bisküvisi var.denemek için aldım. kahvaltı öğününde veriyorum.içine yumurta sarısı peynir eziyorum.bir kaşıkta mamasından ekliyorum.severek yiyiyor.

Gecede hipp kaşık maması veriyorum haftada 3 4 gün.
İnşaallah emir severek yer canım.

sagol canim. sute alerjisi cikmazsa bakacagim bu dediklerinize.

şu alerji testi bir sonuclansin da carsamba gunu,bi caresine bakacagiz. esim de ben de cok uzuluyoruz.
Tahlil sonuçlarında alerji çıkmazsa, ek gıdaya başlasanız nasıl olur acaba. Belki damak tadına uygun olmadığı için yemiyordur. Tabi doktor sizi yönlendirir ama, meyveleri mesela çoğu çocuk sever. Aaaa meyveden başlanmaz sebze yemesi lazım yerine, Emirin kilo alması lazım demek gerekiyor.Elma,armut,muz,bebe bisküvi,pekmez vb sevebileceği şeyleri püre yaparak,verip veremiyeceğini sorabilirsin diye düşünüyorum.:işsiz:

şu alerji testi bir sonuclansin da carsamba gunu,bi caresine bakacagiz. esim de ben de cok uzuluyoruz.
Gunduz etrafi izlemekten emmiyor benim canim sklyor sen aylardir mucadele ediyorsun yoruldun yiprandin ins hicbir sknti cikmaz alerji test sonucunda da tadimlara iskenderle baslarsiniz:)

Canim surup zamanı gerçekten anladım ne çektiğini hep seni düşündüm o durumda iInşallah geçsin bu zor günlerin gerçekten senin kadar istiyorum. Keşke elimden bir şey gelse ama gerçekten ek gıda mucize değil ben ne hayaller kurdum yiyecekti doyacakti uyuyacakti falan hayaller hayatlar.
Ne yaptınz cnm? Cıktınız mı hastaneden,daha iyidir insallah??

Ne yaptınz cnm? Cıktınız mı hastaneden,daha iyidir insallah??
Canim daha iyi çok şükür sorma ya doktor diyor ki ateşi yok ama isterseniz bir gece daha dursun kontrol amaçlı bende dedim ki ya doktor bey perişan olduk çıkalım mi tabi tabi çıkın dedi resmen agzimizi yokladi kalirsak para alacaklar :( eve geldik ateş yok ama gece çok ağladı dişi ağrıyor sanırım :(

kızlar merhaba
benim kızın diş kabaran yeri kanıyor ara sıra...ucu gorunuyor...cok agliyor
birde emeklrmeye başladı saga sola giriyo.eliyle her yere uzaniyor artik

Canim daha iyi çok şükür sorma ya doktor diyor ki ateşi yok ama isterseniz bir gece daha dursun kontrol amaçlı bende dedim ki ya doktor bey perişan olduk çıkalım mi tabi tabi çıkın dedi resmen agzimizi yokladi kalirsak para alacaklar :KK43: eve geldik ateş yok ama gece çok ağladı dişi ağrıyor sanırım :KK43:
Hastanedeyken yapilan testlerde baska birsey cikmadi dimi canim ? Rahatlasin insallah bir an once dertlerini anlatamiyorlar ki dayanamiyor insan :(

Back