Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eti cicibebe ve sutu karistirip veren var mi kizlar? ya da evde kendi biskuvi yapip veren?
Patates verdiysen belki o yapmıştır, ya da haşlanmış yumurta olabilir belki ondan emin değilim ama şüphelendiğim bir gıda kendisi. Süt ürünlerine geçtiysen belki bir ihtimal onların etkisi olabilir, bağırsakları alışana kadar.Anneler oğlum kabız oldu.
2 gün oldu.
Ikınıp ıkınıp ağlıyor. Var mı önerisi olan.?
Kayısı haşladım suyunu içirip kayısıyı ezip yedirdim . Ama hala tık tyok
Evet evet yumurta tadımı bitti peynire geçmiştik, 2.günde kabız oldu. 3.gün vermedim artk. Hala düzelmedi sabaha kadar ağladı uyandı ıkındıPatates verdiysen belki o yapmıştır, ya da haşlanmış yumurta olabilir belki ondan emin değilim ama şüphelendiğim bir gıda kendisi. Süt ürünlerine geçtiysen belki bir ihtimal onların etkisi olabilir, bağırsakları alışana kadar.
Gün kurusu ve kuru erik, zeytinyağı ve bebeğin ve senin içeceğiniz sular etki eder diye umuyorum. Bir de kahve içiyorsan onu birkaç gün kesmeyi dene, işe yarayabilir belki. Geçer umarım sıkıntısı
Bi ara doktor vermişti bibac tı sanırım ismi aşırı karın ağrısı yaptı bıraktık . Geçmezse doktora artık yapacak bişey yok@bayankus bagirsak duzenleyici probiyotik damlada iyi geliyor bakso kullanmistim kabizlik icin
Emir yaaa gurme olacak bu kuzu demedi deme:) tadimlara iskenderle basla sen bak nasil yiyor:) sunum bekliyor guzel oglan:)
Daha erken aylarda verenler var bence artik bsir alternatif olabilir bebe biskuvisi sut ya da muhallebi
Canım hipp in organik bisküvisi var.denemek için aldım. kahvaltı öğününde veriyorum.içine yumurta sarısı peynir eziyorum.bir kaşıkta mamasından ekliyorum.severek yiyiyor.
Gecede hipp kaşık maması veriyorum haftada 3 4 gün.
İnşaallah emir severek yer canım.
Tahlil sonuçlarında alerji çıkmazsa, ek gıdaya başlasanız nasıl olur acaba. Belki damak tadına uygun olmadığı için yemiyordur. Tabi doktor sizi yönlendirir ama, meyveleri mesela çoğu çocuk sever. Aaaa meyveden başlanmaz sebze yemesi lazım yerine, Emirin kilo alması lazım demek gerekiyor.Elma,armut,muz,bebe bisküvi,pekmez vb sevebileceği şeyleri püre yaparak,verip veremiyeceğini sorabilirsin diye düşünüyorum.şu alerji testi bir sonuclansin da carsamba gunu,bi caresine bakacagiz. esim de ben de cok uzuluyoruz.
Gunduz etrafi izlemekten emmiyor benim canim sklyor sen aylardir mucadele ediyorsun yoruldun yiprandin ins hicbir sknti cikmaz alerji test sonucunda da tadimlara iskenderle baslarsiniz:)şu alerji testi bir sonuclansin da carsamba gunu,bi caresine bakacagiz. esim de ben de cok uzuluyoruz.
Bana dr bol su içmesi gerek dedi,bi de sebze çorbasına halis zeytinyağı koy 1 cay kaşıgı dedi cnmAnneler oğlum kabız oldu.
2 gün oldu.
Ikınıp ıkınıp ağlıyor. Var mı önerisi olan.?
Kayısı haşladım suyunu içirip kayısıyı ezip yedirdim . Ama hala tık tyok
şu alerji testi bir sonuclansin da carsamba gunu,bi caresine bakacagiz. esim de ben de cok uzuluyoruz.[/QUOTE
Insallah Çarşamba iyi haberler alırsın cnm,şu üzüntün gecer... emir imizde bol bol yer içer insallaaaahhh
Ne yaptınz cnm? Cıktınız mı hastaneden,daha iyidir insallah??Canim surup zamanı gerçekten anladım ne çektiğini hep seni düşündüm o durumda iInşallah geçsin bu zor günlerin gerçekten senin kadar istiyorum. Keşke elimden bir şey gelse ama gerçekten ek gıda mucize değil ben ne hayaller kurdum yiyecekti doyacakti uyuyacakti falan hayaller hayatlar.
Biz de yasiyoruz aynisini 5 gunde bir yapiyor bu ikinci besinci gun daha yok bakalimEvet olabilir daha çok içmeye çalışıcam. Tşk ederim bu arada
Canim daha iyi çok şükür sorma ya doktor diyor ki ateşi yok ama isterseniz bir gece daha dursun kontrol amaçlı bende dedim ki ya doktor bey perişan olduk çıkalım mi tabi tabi çıkın dedi resmen agzimizi yokladi kalirsak para alacaklar eve geldik ateş yok ama gece çok ağladı dişi ağrıyor sanırımNe yaptınz cnm? Cıktınız mı hastaneden,daha iyidir insallah??
Çok şükür oğlum rahatladı sabah . Kayısının etkisi bence. Tavsiye ederim sende dene canım. Bumdan sonra hergün yediricem garanti olsun.Biz de yasiyoruz aynisini 5 gunde bir yapiyor bu ikinci besinci gun daha yok bakalim
Gozunuzaydin darisi basimiza Canim kuru kayisi mi kullandin?Çok şükür oğlum rahatladı sabah . Kayısının etkisi bence. Tavsiye ederim sende dene canım. Bumdan sonra hergün yediricem garanti olsun.
Hastanedeyken yapilan testlerde baska birsey cikmadi dimi canim ? Rahatlasin insallah bir an once dertlerini anlatamiyorlar ki dayanamiyor insanCanim daha iyi çok şükür sorma ya doktor diyor ki ateşi yok ama isterseniz bir gece daha dursun kontrol amaçlı bende dedim ki ya doktor bey perişan olduk çıkalım mi tabi tabi çıkın dedi resmen agzimizi yokladi kalirsak para alacaklar eve geldik ateş yok ama gece çok ağladı dişi ağrıyor sanırım