Canım hipp in organik bisküvisi var.denemek için aldım. kahvaltı öğününde veriyorum.içine yumurta sarısı peynir eziyorum.bir kaşıkta mamasından ekliyorum.severek yiyiyor.
Anneler oğlum kabız oldu.
2 gün oldu.
Ikınıp ıkınıp ağlıyor. Var mı önerisi olan.?
Kayısı haşladım suyunu içirip kayısıyı ezip yedirdim . Ama hala tık tyok
Patates verdiysen belki o yapmıştır, ya da haşlanmış yumurta olabilir belki ondan emin değilim ama şüphelendiğim bir gıda kendisi. Süt ürünlerine geçtiysen belki bir ihtimal onların etkisi olabilir, bağırsakları alışana kadar.
Gün kurusu ve kuru erik, zeytinyağı ve bebeğin ve senin içeceğiniz sular etki eder diye umuyorum. Bir de kahve içiyorsan onu birkaç gün kesmeyi dene, işe yarayabilir belki. Geçer umarım sıkıntısı
Patates verdiysen belki o yapmıştır, ya da haşlanmış yumurta olabilir belki ondan emin değilim ama şüphelendiğim bir gıda kendisi. Süt ürünlerine geçtiysen belki bir ihtimal onların etkisi olabilir, bağırsakları alışana kadar.
Gün kurusu ve kuru erik, zeytinyağı ve bebeğin ve senin içeceğiniz sular etki eder diye umuyorum. Bir de kahve içiyorsan onu birkaç gün kesmeyi dene, işe yarayabilir belki. Geçer umarım sıkıntısı
Canım hipp in organik bisküvisi var.denemek için aldım. kahvaltı öğününde veriyorum.içine yumurta sarısı peynir eziyorum.bir kaşıkta mamasından ekliyorum.severek yiyiyor.
Tahlil sonuçlarında alerji çıkmazsa, ek gıdaya başlasanız nasıl olur acaba. Belki damak tadına uygun olmadığı için yemiyordur. Tabi doktor sizi yönlendirir ama, meyveleri mesela çoğu çocuk sever. Aaaa meyveden başlanmaz sebze yemesi lazım yerine, Emirin kilo alması lazım demek gerekiyor.Elma,armut,muz,bebe bisküvi,pekmez vb sevebileceği şeyleri püre yaparak,verip veremiyeceğini sorabilirsin diye düşünüyorum.
Gunduz etrafi izlemekten emmiyor benim canim sklyor sen aylardir mucadele ediyorsun yoruldun yiprandin ins hicbir sknti cikmaz alerji test sonucunda da tadimlara iskenderle baslarsiniz:)
Anneler oğlum kabız oldu.
2 gün oldu.
Ikınıp ıkınıp ağlıyor. Var mı önerisi olan.?
Kayısı haşladım suyunu içirip kayısıyı ezip yedirdim . Ama hala tık tyok
şu alerji testi bir sonuclansin da carsamba gunu,bi caresine bakacagiz. esim de ben de cok uzuluyoruz.[/QUOTE
Insallah Çarşamba iyi haberler alırsın cnm,şu üzüntün gecer... emir imizde bol bol yer içer insallaaaahhh
Canim surup zamanı gerçekten anladım ne çektiğini hep seni düşündüm o durumda iInşallah geçsin bu zor günlerin gerçekten senin kadar istiyorum. Keşke elimden bir şey gelse ama gerçekten ek gıda mucize değil ben ne hayaller kurdum yiyecekti doyacakti uyuyacakti falan hayaller hayatlar.
Canim daha iyi çok şükür sorma ya doktor diyor ki ateşi yok ama isterseniz bir gece daha dursun kontrol amaçlı bende dedim ki ya doktor bey perişan olduk çıkalım mi tabi tabi çıkın dedi resmen agzimizi yokladi kalirsak para alacaklar eve geldik ateş yok ama gece çok ağladı dişi ağrıyor sanırım
kızlar merhaba
benim kızın diş kabaran yeri kanıyor ara sıra...ucu gorunuyor...cok agliyor
birde emeklrmeye başladı saga sola giriyo.eliyle her yere uzaniyor artik
Canim daha iyi çok şükür sorma ya doktor diyor ki ateşi yok ama isterseniz bir gece daha dursun kontrol amaçlı bende dedim ki ya doktor bey perişan olduk çıkalım mi tabi tabi çıkın dedi resmen agzimizi yokladi kalirsak para alacaklar eve geldik ateş yok ama gece çok ağladı dişi ağrıyor sanırım