• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bebegini sünnet edenlere bi sorum olacak bizde sünnet olduk ama pipisi kayboldu gibi yaa dr kilolu oldugu için oyle dedi acaba bizim gibi olan var mı
Bizim sünnetimizi doktor bu yüzden yapmadı. Hareketlendikten sonra kilo verirse götüreceğiz. Kilo her yaşta başa bela:KK12: Ama tombik tombik tam ısırmalık:kk77:

Bizim sünnetimizi doktor bu yüzden yapmadı. Hareketlendikten sonra kilo verirse götüreceğiz. Kilo her yaşta başa bela:KK12: Ama tombik tombik tam ısırmalık:kk77:
Aynen çok tatlı oluyorlar bizim Dr da önermesi biraz zayıflayın öyle ama kireçlenme çıkınca. Mecbur sünnet olduk iyi ki de olmuşuz kurtulduktan bi nevi

Ya bizimki cok komik pipisinin ucu sola cekiyor.evde bez degisirken ya da muayenelerde bezi acikken cis yaptiginda sol arkaya gidiyor cisi ne ustu islaniyor ne saci kupkuru atlatiyoruz kazayi:) ama bezden kurtuldugunda normal zamanda bile ustu kirlenebilirmis.kendi kendine gecmezse kucuk bir mudahale gerekecek:KK70::KK70:
Ne gibi bi müdahele canımo_O

Anneler oğlum kabız oldu.
2 gün oldu.
Ikınıp ıkınıp ağlıyor. Var mı önerisi olan.?
Kayısı haşladım suyunu içirip kayısıyı ezip yedirdim . Ama hala tık tyok:KK43:

Hanımlar merhaba bende ınsallah ağustos 'da doğum yapicam ama size sorum olacak gebeliğin de yoğun kanama geçiren var mi?
Ben kanama geçirmiştim ama aşırı yoğun bi kanama değildi. 7 yada 8. Haftada falandı yanlış hatırlamıyorsam.sonrasında düşük riski sebebiylr 2 ay yattım.

Ay hadi inşallah sabaha yapsa iyi olacak zeytinyağı da içirdim 2 çay kaşığı kadar.
Bende zeytinyağı vermiştim Dr muz debridat diye sindirim düzenleyici. Bi ilaç verdi kullandım pek iyi geldi diyemem kullanma demesine rağmen fitil de kullandım .anında etki etki en iyisi kayısı ve zeytinyağı

Bu arada kabızlık yapan ne olabilir acaba zaten az az yiyor .
Ek gıda neden oluyor ne kadarda az y eseler mide sütü daha kolay s indiriyor ek gıdaya. göre bağırsak da öyle öncesine sıvı kolay s indirilen süte göre ek gıda daha zor sığdırılıyor vücut bu değişikliğe karşı kabızlık olarak tıpkı veriyor bence

Ek gıda neden oluyor ne kadarda az y eseler mide sütü daha kolay s indiriyor ek gıdaya. göre bağırsak da öyle öncesine sıvı kolay s indirilen süte göre ek gıda daha zor sığdırılıyor vücut bu değişikliğe karşı kabızlık olarak tıpkı veriyor bence
1ay oldu ekgıdaya geçeli bi anda böyle olunc çok şaşırdım. Yediği bişeymi kabız yaptı acaba diye.

Back