2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Büyük geçmiş olsun ilk defa duydum bu hastalığı bilmediğimiz ne hastalıklar rabbim herkesi korusun bu hastalıklardan .

Masallah ek gıda da zorlanmayan nadir analarımızdansın:)
Cok cok gecmis olsun,insanın bebegi hasta olunca dünyası değişiyor onu anladım... Allah dermansız dert vermesin. Düzelmesine sevindim... bende evde bisküvi yapacagım bi kac tarif aldım ama sen nasıl yaptın acaab?

Tuz olayı evet zararlı ama insan caresiz kalınca onu bile deniyor ama tuzlu verdigin icin alısıp tuzsuz gıdaları hiç almamazlık yapmasın sonra... ona ayrı yediriyorsan eger sofrayı kurdugunuzda ona da aynı anda yedirsen daha ii olur belki,hosuna gider heveslenir...

Nasıl geçti şu zamana kadar hastane? Çok huzursuzlandı mı?
Çok uyandı gece geniz akıntısı ve serumdan dolayi.Sabah ateşi cikti.Aksam 6 ya kadar burdayız.Doktor çıkaramam daha dedi.Salyasi aşırı arttı yine 3. Diş geliyor sanırım.
Geçmiş olsun bizde şu an hastayiz seni çok iyi anlıyorum. Bizim o kadar yukselmedigi halde perişan olduk sizi tahmin edebiliyorum.

Canım çok geçmiş olsun şifa versin allah bebeğine.
Amin Canım çok sağ ol teşekkür ederim

Cok gecmis olsun...

Büyük geçmiş olsun ilk defa duydum bu hastalığı bilmediğimiz ne hastalıklar rabbim herkesi korusun bu hastalıklardan .
TEŞEKKÜR EDİYORUM KIZLAR.

• 1 yumurta sarısı (köy yumurtası tavsiye ederim)
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 kaşığı pirinç unu
  • 3 kaşığı irmik
  • Aldığı kadar tam buğday unu
  • çok az tereyağı
Tatlandırmak için;

• 1 yemek kaşığı pekmez (medine hurması ya da kuru kaysı da kullanabilirsiniz)
çok teşekkürler kızlar şimdi iyiyiz çok şükür
haa birde ben il keçi sütü aldım ondan yoğurt yaptım ama beizim totosa alerji yaptı ağır geldi inek sütünden bişey olmadı ama.
hemen anladık verdiğimin ilk saatinde hemen pişik oldu.

Benim arkadaşın dr.u kaya tuzu konulabiliceğini söylemiş.bütün yemeklerine kaya tuzu koymuş.onuda bi araştır istersen.
azar azar koy.sonra tuz miktarını yavaş yavaş azalt.farkına varmadan tuzsuz yemeye alışır belki.

Çok sagol tarif icin

Aaaa evet evet kayatuzu esim faydasini soylemisti hatta biz buyukler icin diledigin kadar kullan bisey olmaz demisti

Denedik ama tuzsuz sevmiyor
[QUOTE="Simge member: 8198sQUOTE
Oda bi ihtimal sevmemesiesofra esnasında denedim ama yemediyine

Kesinlikle denicem mantıklı geldi bana

Ah canım sorma bizde şurup icirirken ne eziyet çektik nasıl oynatiyorlar bizi hatta aklıma sen geldin şey diyecektim iburamin zero nun içinde ml li büyük bir damlalik var acaba işine yarar mı diye düşündüm

zinco surubun icinde bir siringa vardi onunla vermeye calisiyoruz ama yok yok yok. almiyor istemiyor. agzini acmiyor. kasikla deniyorum.ama tek basima da ellerini mi tutayim,sutun icinde oldugu kabi mi tutayim kasigi mi tutayim bilemedim.
bezdim yemin ederim ya. gunde 400 500 cc yi nasil iciriyoruz zorla anlatamam. e 400 500 cc ile de nasil kiloalacak ben cozemedim. ek gidaya baslayim diyorum ama o da mucize olmayacak yani. sonucta tadim yaptiriyoruz,yine %80 90 anne sutu veya mama. bilmiyorum ya,allah yardimcimiz olsun. sagol canim tavsiye icin.

Canim surup zamanı gerçekten anladım ne çektiğini hep seni düşündüm o durumda iInşallah geçsin bu zor günlerin gerçekten senin kadar istiyorum. Keşke elimden bir şey gelse ama gerçekten ek gıda mucize değil ben ne hayaller kurdum yiyecekti doyacakti uyuyacakti falan hayaller hayatlar.

Çok zorlu bi süreç yaa bazen ac oldugu halde emzirmeye calısıyorum reddediyor pes eden ben oluyoru tabii kısa süreliğine birax daha acıkmasını beklıyorum o zaman alıyor tabi her bebek aynı degıl

cok sagol canim,insallah gecer. carsamba deri testimiz var. suan tek umudumuz o. eger alerji cikmazsa normal mamalardan veririz de belki severek icer. onu da almazsa,gunde 5 10 dk emmeyle ve 400 500 cc lerle nasil kilo alir allah biliyor.

ah o hayaller aahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…