• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Iyi aksamlar anneler. Gecmis olsun Y yakamozeinstein ins sagligina kavusacak yavrunuz.
Bebeginiz dis cikarma doneminde cok huzursuz oldugunda dis jeli ya da agri kesici surup kullaniyor musunuz anneler.
Ben kullanmadim suan da da dis cikartacak kullanmiyorum cok agrisi oldugunu farkettigimde taze soganla kasittiriyorum hafif suyu degdiginde agrisini hafifletiyor zaten ek gida donemine geldik bir zarari olmaz dogal bir yontem olarak tercih edevilirsiniz..

Ben kullanmadim suan da da dis cikartacak kullanmiyorum cok agrisi oldugunu farkettigimde taze soganla kasittiriyorum hafif suyu degdiginde agrisini hafifletiyor zaten ek gida donemine geldik bir zarari olmaz dogal bir yontem olarak tercih edevilirsiniz..
Gece icin ne yapiyorsunuz yine yatmadan once taze sogan mi

Ya insallah onemli bir sey cikmaz canim hafif bir enfeksiyondur Allah yardimcniz olsun ...

Çokkk geçmiş olsun :dua: insanlık ölmüş malesef,herkes sadece çok bildiğini zannediyor. Kafaya takılacak şeyler değil bunlar boşver. İnşallah tüm tahlilleri temiz çıkar ve bir an önce evinize dönersiniz:dua:

kontrol altinda olsun daha iyi canim. insallah bir sey cikmaz ve evinize dönersiniz hemencecik.

Iyi aksamlar anneler. Gecmis olsun Y yakamozeinstein ins sagligina kavusacak yavrunuz.
Bebeginiz dis cikarma doneminde cok huzursuz oldugunda dis jeli ya da agri kesici surup kullaniyor musunuz anneler.
Hepinize çok teşekkür ederim biraz kafam dağıldı ateşi düştü çok şükür oglenden beri uyudu ilk defa serum 24 saat surecekmis yarın akşamüstü 5 6 gibi bitecek yani :( allah daha büyük dert vermesin kimseleri de düşürmesin :(

Gece icin ne yapiyorsunuz yine yatmadan once taze sogan mi
Aksam huzursuzlugundan ememiyordu da zaten biraz sogan verince hafif acisini da aldigindan hemen emmek isteyip uyuyordu bizim oglan en huzursuz doneminde iki tane patlatti arka arkaya . gece cok sık uyaniyor ama uykusu dagilmiyor

Aksam huzursuzlugundan ememiyordu da zaten biraz sogan verince hafif acisini da aldigindan hemen emmek isteyip uyuyordu bizim oglan en huzursuz doneminde iki tane patlatti arka arkaya . gece cok sık uyaniyor ama uykusu dagilmiyor
Bugun pirasa denemistim pek etkili olmadi. Bir de taze sogan deneyeyim tavsiyeleriniz icin tesekkurler.

Hastane odasından yazıyorum doktor yatış verdi :KK43: çocuğum agla ağla bi hal oldu birinin sırasını istedim kadın nasıl bozuldu bir sürü söylendi doktor tabi bizi aldı ama çok zoruma gitti. Oradan biri diyor ki emZir yahu ben salak miyim bilmiyor muyum denemedim mi? Sonra gel 5 yerden delsinler damar bulamasinlar :KK43: en son bağıran bir türlü susmayan çocuğumu aldım beraber tv izliyoruz:KK43: dokunsaniz aglarim
Çok geçmiş olsun cnm Allah sifa verin ne anlayışsız inasanlar var ya

Ya hanımlar masallah yavrucaklara allah nazardan saklasın ne güzel yiyorlar. Pazartesi günü 6 aylik oldu tam ek gidaya başladık gerçi başlayamadık . Yemiyor çünkü . Ağzına ne verirsem tukurerek çıkarıyor. Yutmuyor hiç . Böyle bir şeyle karsilasan oldumu hiç . Ben çok heyecanlıyım ek gidada ama yemeyeceginj hiç düşünmemiştim . Nasıl asicam bunu
Benim kız da püskürtme üzerine kurdu ilk hafta ek gıdayı, sonraları yavaş yavaş yutmaya başladı hala 1 metre öteden irmik topladığım oluyor püskürtünce. Sabret zamanla yemeyi de yutmayı da öğrenecek.

Hastane odasından yazıyorum doktor yatış verdi :KK43: çocuğum agla ağla bi hal oldu birinin sırasını istedim kadın nasıl bozuldu bir sürü söylendi doktor tabi bizi aldı ama çok zoruma gitti. Oradan biri diyor ki emZir yahu ben salak miyim bilmiyor muyum denemedim mi? Sonra gel 5 yerden delsinler damar bulamasinlar :KK43: en son bağıran bir türlü susmayan çocuğumu aldım beraber tv izliyoruz:KK43: dokunsaniz aglarim
Çok geçmiş olsun, inşallah yarın iyi bir şekilde ayrılırsınız hastaneden, bundan sonra hafifler ve biter hastalığı. Senin üzüntün stresin yetmezmiş gibi bir de boş muhabbet çeviriyorlar ya al kafalarını tokuştur birbirine! İnşallah geceyi uyuyarak geçirir bebeğin de hissetmez daha fazla acıyı stresi :(

Çok geçmiş olsun cnm Allah sifa verin ne anlayışsız inasanlar var ya
Sağ ol canım allah razı olsun. Allah denk düşürmesin boylelerine

Benim kız da püskürtme üzerine kurdu ilk hafta ek gıdayı, sonraları yavaş yavaş yutmaya başladı hala 1 metre öteden irmik topladığım oluyor püskürtünce. Sabret zamanla yemeyi de yutmayı da öğrenecek.

Çok geçmiş olsun, inşallah yarın iyi bir şekilde ayrılırsınız hastaneden, bundan sonra hafifler ve biter hastalığı. Senin üzüntün stresin yetmezmiş gibi bir de boş muhabbet çeviriyorlar ya al kafalarını tokuştur birbirine! İnşallah geceyi uyuyarak geçirir bebeğin de hissetmez daha fazla acıyı stresi :KK43:
Teşekkür ederim evet o an içimden çok şeyler geçirdim sorma :( umarım güzel bir gecenin ardından gelen aydınlık bir sabah olur

canim dengesizler icin canini sıkma,lafini soyleyip gecseydin:sinirli:
bi de akil veriyorlar.
neden yatis verdi?
insallah onemli bir sey degildir.

gecen gun de ben oyle anlayissiz birine denk geldim. numaratorde bizim adimiz yazdi ve odaya girmeye gittik. o sirada da kadinin biri doktorla sira tartismasi yapiyor. esim de musade istedi,yanindan gecip odaya girmek icin. kadin doktoru birakti bize döndü. cok aceleniz var galiba dedi. ben de bebegim uyaninca agliyor,aglamadan hemen hallolsun diye dedim normal bir sekilde. kadin demez mi "sizin de bebekleriniz hep buralarda aglar zaten" diye:sinirli:
siz bir kadin ve belki de anne olarak nasil bu kadar anlayissiz olabiliyorsunuz hayret dedim girdim iceri.
kadinin kadina bunu yapmasini hic anlamiyorum,anlamayacagim da!!!
o yuzden kendini uzme. bebisin hemen iyilessin insallah.
Bunu yapanlar genelde kadinlar.bir erkekten rica etsen valla bu kadar tantana etmez.
Clexane icin rapor cikartacaktim hamileligin baslarinda bulantim cktu.evin yakininda ataturk egitim arastirmanin semt polklinigi var.ogle arasi bitiminde uzun bir sira olmustu numara almak icin.halimi goren bir adam allah razi olsun bekletmeyin kizcagizi dedi herkesin onune gecirdi.kadinlar bön bön bakiyor....
Y yakamozeinstein canim su gibi gecsin zaman kuzu cabucak iyilessin.hastane evde bakmaktan daha guvenli

Cok gecmiş olsun :( tez vakitte iyilesin cnm

Y yoph yasadigin cok normal biz anneler sanki kaselerce yemek yiyecekler saniyoruz oysa o kadar yabancilar ki ek gidaya... zaten ilk basta sadece tadim yani disari cikartsa bile diline degmis oluo bu da zaten yeterli onlarin agizlarina degen yemegin karinlarini doyurdugunu kesfetmesi haftalar bazense aylar alabiliyor bu sebeple ilk bir yil zaten yuzde 90 anne sutu yoklugunda formul mama

Bunu yapanlar genelde kadinlar.bir erkekten rica etsen valla bu kadar tantana etmez.
Clexane icin rapor cikartacaktim hamileligin baslarinda bulantim cktu.evin yakininda ataturk egitim arastirmanin semt polklinigi var.ogle arasi bitiminde uzun bir sira olmustu numara almak icin.halimi goren bir adam allah razi olsun bekletmeyin kizcagizi dedi herkesin onune gecirdi.kadinlar bön bön bakiyor....
Y yakamozeinstein canim su gibi gecsin zaman kuzu cabucak iyilessin.hastane evde bakmaktan daha guvenli
Aynen canım şükür burada ateşi çıkmadı bir daha çok sağ ol iyi dileklerin için
Cok gecmiş olsun :KK43: tez vakitte iyilesin cnm
Cok tesekkurler canım inşallah iyilesir

Emziremeyen, sütü biten arkadaşlar sizi inşallah kirmam.Bir şey söylemek istiyorum.Uzulmenizi hiç istemem.Bugün bir kez daha çok şükür ki emiyor dedim.Dememin en önemli sebebi bu yorgunlukla birde ona Mama hazırlamak öyle zor gelirdi ki nefsime. Su an bunu yapmak zorunda olan annelere saygım bir kat daha arttı. Bilmem belki bir yerlerde hala red le ugrasan bir anne okur yazdıklarımı demek istiyorum ki "Pes etme güzel anne ben tam 3 ay çektim hala da ara ara çekiyorum sütün biter de emmezse üzülme şükür onun çözümü var hem de sağlıklı bir çözüm.Ama sütün varsa savaş lütfen.Geçecek! İnşallah daha da emzirebilirim Rabbim nasip eder " Sadece bir iç dokmeydi Teşekkürler.

Ya hanımlar masallah yavrucaklara allah nazardan saklasın ne güzel yiyorlar. Pazartesi günü 6 aylik oldu tam ek gidaya başladık gerçi başlayamadık . Yemiyor çünkü . Ağzına ne verirsem tukurerek çıkarıyor. Yutmuyor hiç . Böyle bir şeyle karsilasan oldumu hiç . Ben çok heyecanlıyım ek gidada ama yemeyeceginj hiç düşünmemiştim . Nasıl asicam bunu
Ilk verdiginde oyle yapiyorlar genellikle canim cok ustlerine gitme bence ufak ufak tattir sadece bende ilk verdigim gunler oyle yapti ara verdim sadece cay kasigi ucuyla tattirdim simdi yeni vermeye basliyorum daha rahat yiyorlar

Emziremeyen, sütü biten arkadaşlar sizi inşallah kirmam.Bir şey söylemek istiyorum.Uzulmenizi hiç istemem.Bugün bir kez daha çok şükür ki emiyor dedim.Dememin en önemli sebebi bu yorgunlukla birde ona Mama hazırlamak öyle zor gelirdi ki nefsime. Su an bunu yapmak zorunda olan annelere saygım bir kat daha arttı. Bilmem belki bir yerlerde hala red le ugrasan bir anne okur yazdıklarımı demek istiyorum ki "Pes etme güzel anne ben tam 3 ay çektim hala da ara ara çekiyorum sütün biter de emmezse üzülme şükür onun çözümü var hem de sağlıklı bir çözüm.Ama sütün varsa savaş lütfen.Geçecek! İnşallah daha da emzirebilirim Rabbim nasip eder " Sadece bir iç dokmeydi Teşekkürler.
Gercekten emzirmek buyuk nimet benim ikizler sut yetmiyor diye mamada verdi doktor memeyi meme olarak gormuyorlar cok huysuzlaniyorlar meme verim diyorum dahada kiziyorlar gunduzleri emmek istemiyorlar memeyi mama gormuyorlar biberonu gorunce cildiriyorlar resmen emmek anne icinde cok guzel ve daha konforlu bence oglumda biraktirmak icin caba harcadim bunlarda oyle olur sandim ama hayal kirikligi oldu pes etmeden savasiyorum bakalim kim galip gelecek cokta merak etmiyor degilim mama kotu degil tabi ama anne sutunun yerini kesinlikle tutmaz sagliklari yerinde olsunda ne yapalim artik

Canim uzme kendini onsan cocugunu aci cekerken gorunce caresiz kaliyor ama hastanede daha iyi olacaktir bronsit baslangici fln oldugunda kucuk cocuklarda yatiriyor genelde bende yattim ilk cocugumda cabucak iyilesti hastanede kilolu bir bebekti 5 6 kere deliyorlardi yoruluyorduk bende agliyordum onunla tekrar deniyorlardi kucuk olduklari icin damarlari ince sabirli ol ve dua et hersey yoluna girecek canim hastanede bir hemsire beni cok sasirtmisti hatta denedi denedi bulamadilar sonra baska bir hemsire geldi benim elimi istedi sasirdim benim elimden damar buldu cocugunda ayni yerinden damar yolu acti ve oldu sordugumda anneyle cocuklarinin damarlari ayni yerde olur dedi allah gonderdi kadini sanki

Back