2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Buhar tutmayı denemedim bilmiyorum ama vicks koyma bence, daha önce bebek ölümüne neden olmuştu.
Kaynak, kaynak
Yabancı kaynakları da aradım ama şu an İngilizce tüm aramalarda bu haber gerçek mi sahte mi haberi çıkıyor. Bu bana firmanın adını temizlemek için iyi para harcadığını hissettiriyor. Çünkü daha önce sigaranın da sağlıklı olduğu savunulurdu, burada o zamana ait reklamlar var.
Yani ben sana kullan kullanma diyemem tabi ki ama ben kokusunu alır ve zarar verir diye kendimde bile kullanmıyorum aylardır, defalarca boynum ve sırtım tutuldu yine de sıcak havlu ve masajla geçiştirdim. Riske atılabilecek bir konu olduğunu düşünmüyorum.
Sıcak suyun içine birkaç damla okaliptüs veya nane yağı damlatabilirsin, o da kısa süreli rahatlama sağlıyor.

geçmiş olsun canım bizde prospan kullandık ayrıca allerset damla yanlız lütfen başka bir doktora git ateş devam editorsa kusması iyi yanlız balgamı atıyor inşallah bir an önce atlatırsınız

Cok cok gecmis olsun cnm , bu doktorları anlamıyorum el kadar bebe neden adam gibi bakıp ilgilenmezsin ki!!!
Bizim bronsit baslangıcı oldugunda burun tıkanıklıgı ,öksürük vs de vardı, ventolin ve cortair verdi buhar makinesiyle günde 3 kere veriyorduk... bir de bol bol evi havalandır ,serum fizyolojik ile burnunu temizleyeceksin fln.. ınsallah bi an önce toparlar cnm...

Şimdi toz deyince hatırladım alerjı ilacıda yazmışta drmuz inş bi an önce iyileşir kuzu

Viks konusunda okalıpttüs ve nane yağı varsa tabiiki onları tercıh edilmeli o an elimde viks verdı onu kullandım şuna bi gercekki bugunun doğrusu yarının yanlısı olabilir .yinede bilgilendirdiğin için tesekkur ederim

Sağduyun için teşekkür ederim vicks yok ben kendime de kullanmıyorum zaten.Ama yeni şeyler öğrenmiş olduk.Nette bende gördüm nane ve okaliptüs yağını aktarlarda iyisinden bulabilirsem alacağım.

geçmiş olsun canım bizde prospan kullandık ayrıca allerset damla yanlız lütfen başka bir doktora git ateş devam editorsa kusması iyi yanlız balgamı atıyor inşallah bir an önce atlatırsınız
Canim once kusmasindan korktum sonra baktim ki oyle iyi rahatliyor biraz daha rahatladim tabi doktora yine soracagim atesi şimdilik düştü zaten eğer 39 u geçse gece de olsa giderdim ama şükür geçmedi bugün daha iyi gibi kotulesirse mutlaka gideceğim çok sağ ol iyi dileklerin icin

Sağ ol canım aslında iyi bir doktordu hastanede tek kalınca herkes ona gittiği için böyle oldu ama tabi yine de daha ilgili olmasi gerekirdi önerilerini dikkate alacağım.

Şimdi toz deyince hatırladım alerjı ilacıda yazmışta drmuz inş bi an önce iyileşir kuzu
Sağ ol canım inşallah iyileşir.

Demin camdan bakıyoruz bir araba geçti ki ne göreyim adam kucağında çocukla hızlı şekilde araba sürüyor ya belki acil bir sey olmuştur adam evde Tektir falan gibi masum şeyler düşünmeye çalıştım ama olmadı çok acil olsa ambulans gelirdi başka türlü de taksi cagirsaydi diye düşündüm önde oturmasıni geçtim resmen araba kullanıyordu yaaaa8

Şimdi yine gördüm aynı adamı bu sefer eşi Yanındaydı çocuk onun kucağında ondeydi bebek maksimum 1 yaşında.Gerci kime diyorum öğretmen bir arkadas da aynısını yapıp videoya çekiyordu. Ki aynı adam hem hızlı kullanır hem de oto koltugunun gereksizligini savunur eğitimci bunu yaparsa kimden ne bekleyeceğiz ki

Boyle insanlara "elinizdeki yavru baskasinin mi" diye sorasim geliyor.baskasinin olsa yine yapilmaz

Ben de belki bilmeyen vardır diye uyarmak istedim, çok korktuğum bir konu çünkü. Bana da dediler hastalandığında burnuna sür diye bizde yaygın bir yöntem ama doğru değil maalesef. Bildiğim bir şey bir kişiye bile fayda sağlayacaksa tabi paylaşırım zevkle

Hanımlar merhaba.
Oğlum dün 7 aylık oldu.
Şimdi şöyle ki her anne gbi bende kuruntu yapıyorum ekgıdayı az mı veriyorum diye. Sabah yumurta ve peynir tadımlarını yapıyoruz yumurtada alerji olmadı şükür . Dün peynir tadımındaydı sıra. Yedikçe kustu dokundu mu acaba midesine. ? Bugğn tedbir amaçlı vermedim peyniri .
Öğleye doğru genelde minik bi parça armut ve elma yiyor. Çok minik ama.
Akşam üstüde 5 6 tatlı kaşığı kadar yoğurt veriyorum.
Sizce nasıl ? Bugün armutlu irmikli muhallebi yapim dedim yemedi. Azcık pekmez damlattım 1 tatlı kaşığı yedi anca

Yorgunluğun dibine vurdum resmen kızlarr saat 14.00 sabırsızlıkla bekliyorum ev ,iş,çocuk,temizlik bide koca bebek var evde onunla ilgilenmekte ayrı zozor çok yorgunum saatim dolmus oğluma gidim koşa koşa

Cnm ek gıdada ne durumdasiniz bilmiyorum ama ben onu armut kuru kayısı kuru eriği pişirip blendirdan geçirip ayrı yerde pisirdigim irmikle karıştırarak yapıyorum bayila bayila yiyor gerçi geçen gece verdim tok tutsun diye ama yine de sık sık uyandı. Derdi açlık değil anlaşılan.

Bi de ben yarım meyve veriyorum bayadir. 1 çay bardağına yakın da yoğurt. Gerçi bitirmiyor yoğurdu istemeyince zorlamiyorum. Sebze püresi vermiyor musun gün içinde?

Bizimki calıstgım ve biberon vs ile anne sütü almadıgı icin dr tavsiyesi ile sabah kahvaltısına yumurta peynir pekmez irmik ve anne sütü karısımını veriyoruz.sonra anne sütüyle meyvesi(armut elma muz vss), sonra sebze püresi (bazen ona da anne sütü katıyoruz içindeki malzemelere göre) sonra az yogurt... anne sütü almaması cok Zor maalesef bazen arada tarhana cornası da veriyoruz cok sevdi onu allahtan...
öyle geciyor ama evdeysen bence mümkün oldugunca anne sütüne agırlık ver ömrü boyunca Zaten bu gıdaları alacak..takma cok kafana cnm,daha yolun basındayız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…