Çalışan anneler napıyosunuz?nası gidiyo
Benim iyi diil ya,
Sütüm de çok azaldı,
Zaten çok çıkmıyodu 2 -3 sağım yapabiliyorum 180-200 toplamda ancak buluyodum, Dün 120yi toplamda ancak gördüm.
Yaman da saolsun saat başı kalkıyo, sabaha karşı kaldır emzir koy yerine ağlasın dik yokuşu çık servise bin, akşam Bade yi al koştur koştur anneme git Yaman ı emzir toparlan eve git. Çocuklarla bi yarım saat ilgilenebilsem şükrediyorum.Çünkü yemek ısıt ye yıka uyut derken hiç bişeye zaman yok. Yatırdıktan sonra Yaman ağlamazsa yemeğimizi ve yemeğini yapabiliyorum Yaman ın.Hepsini anneme taşı bunların hepsini aklında tut geri getir o kadar sıkılıyorum ki.
Badede de aynıydı ama şimdi ne gücüm ne sabrım var.
Yaman 2 ana 2 ara öğün olarak besleniyo bu arada 6 aylık olduğundan beri. Genel prensip blw. Fakat öğle yemeği kıymalı etli bir sebze yemeği ve onu biz yediriyoruz tabiki. Dr da bu şekilde yönlendirdi zaten.
Sabah kahvaltımız var.Annem muhtemelen eline vermiyordur ama ben omlet yapıp şerit şerit eline kesip veriyorum.(Yumurtayı ilk günden beri tam olarak kullanıyoruz. Artık sarısı beyazı görüşü değişti dedi dr umuz) Tuzsuz dil veya kaşar, tuzsuz zeytin tahin pekmez evde yaptığım tam buğday ekmeğini yiyo.
Arada yoğurt (kaşıkla eline veriyorum.)
Öğle kıymalı etli sebze yemeği, veya geçen gün köfte yaptım yanında kereviz yemeği vardı mesela.
Arada meyve blwyle
Ve her öğünden önce annem sütünü vermeye çalışıyo ama çok az içiyo.
alıştırma bardağıyla içmedi, biberona döndük onla da çok az içiyo.
Kilo da almadı gibime geliyo.İşten gelince full emsin diye kaşık maması veya muhallebi de vermiyorum. (Zaten bizim dr çok kızıyo da ben biraz toparlansın diye istiyodum
Hastalıklar aynı.Bade hasta oldu Yaman a geçti, İkisi de sümüklü şu an. Tek dileğim Bade nin kulağına vurmasın, Yamanın da ciğerlere inmesin.
Mayısı bekliyorum, güzel günler gelicek inş.