- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Buhar tutmayı denemedim bilmiyorum ama vicks koyma bence, daha önce bebek ölümüne neden olmuştu.Canim cok sagol yatağı yükselttim yastiktan düşüp düşüp kendini uyandirinca.Aynen soğan bir nebze ise yaradı ama en çok malesef Afedersin kusmasi ise yariyor en çok o şekilde atıyor. Buhar tutmayı yapmadım bak onu deneyeyim.Evi çok nemli Tutamıyorum çünkü temizleyemedim o yüzden şimdi tozlu tozlu daha mı kötü olur diye düşündüm bol sıvı vermeye emzirmeye çalışıyorum birde
Kaynak, kaynak
Yabancı kaynakları da aradım ama şu an İngilizce tüm aramalarda bu haber gerçek mi sahte mi haberi çıkıyor. Bu bana firmanın adını temizlemek için iyi para harcadığını hissettiriyor. Çünkü daha önce sigaranın da sağlıklı olduğu savunulurdu, burada o zamana ait reklamlar var.
Yani ben sana kullan kullanma diyemem tabi ki ama ben kokusunu alır ve zarar verir diye kendimde bile kullanmıyorum aylardır, defalarca boynum ve sırtım tutuldu yine de sıcak havlu ve masajla geçiştirdim. Riske atılabilecek bir konu olduğunu düşünmüyorum.
Sıcak suyun içine birkaç damla okaliptüs veya nane yağı damlatabilirsin, o da kısa süreli rahatlama sağlıyor.