2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bir an evvel iyilesin cnm herkes hasta hele istanbulda kar yagmadi mikroplar kirilmadi

Mamalarin anne sutunden faydali oldugunu belirten ve her yerde mama oneren drlar oldugunu biliyorum o donemde

Çok geçmiş olsun cnm Duru’ya antrikottan kuşbaşı kestiriyoruz, minik minik kaplara bölüyoruz, yapacağımız kadarını çıkarıyoruz. Ayşe için de kıymayı da aynı şekilde her biri 100-150 gr olucak kadar böldürüp atıyoruz buzluğa.

Biz de onu araştırıyor. Yine çok pahalı bir şey gelecek galiba
Bir de onun lafını dinleriz artık
Bu arada ne aldığını bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum

Anneler acil yardiminiza ihtiyacım var oğlumun aşırı derecede Afedersiniz balgami var kusunca bile balgam kusuyor sürekli burnunda bir hırıltı var serum falan fayda etmiyor ki ortalığı yıkıyor ne yapabilirim bu yüzden ne uyuyor ne emebiliyor boğazına aktığı için onu kusturuyor ateşi de ilaç etkisi gidince hemen yükseliyor bilmiyorum yarın tekrar tahlil ister herhalde

Canım biz geniz akıntısı olduğunda prospan kullandık o şyi gelmişti

Günaydın cnm. Büyük geçmiş olsun bizimde 4 aylık civarında genız akıntısı falan vardı. Oğlum gecegeceleri çığlık atarak boğulacakmıs gıbı oluyordu .geniz akıntısı için drmuz ilsc yazdı isimleri aklımda degıi suan ama ben oglumu iyilesene kadar uyurken basının altına yastık koyuyordum çok işe yarıyordu geniz akıntısı boğazına akmıyodu ve rahat rahat yatıyotdu aynı zamanda evi nemli tutuyordum suyu kaynatıp bi kaba kattıktan sonra (kesinlikle esimle beraber yapıyorduk ) oglumu mesafeyı ayarladıktan sonra o buharı içıne cekmesını saglıyordum bazende içine vix koyuyordum az da olsa gün boyunca fizyolojık serumla burnunu temızlıyordum ve sogan bizde cok işe yaradı gece yatarken basucuna koyuyordum bizde bunlar işe yaradı yinefe drnuzla konusup dogru tedaviyi uygularsınıx

Cok gecmis olsun ya neden tam teshis koymadan gonderdi ki sizi el kadar yavru... kiziyorum bu drlara
Canim daha önce de bahsettim yokluk yerindeyiz resmen koca hastanede bir doktor var.Devlet Hastanesi uzak tahliller için buna gidelim dedik.İnan ağladı ya 5 dk bile durmadik başından savdi bir şeyi yok tahlil dedi ki akıntı falan her şeyi söyledim

Canim cok sagol yatağı yükselttim yastiktan düşüp düşüp kendini uyandirinca.Aynen soğan bir nebze ise yaradı ama en çok malesef Afedersin kusmasi ise yariyor en çok o şekilde atıyor. Buhar tutmayı yapmadım bak onu deneyeyim.Evi çok nemli Tutamıyorum çünkü temizleyemedim o yüzden şimdi tozlu tozlu daha mı kötü olur diye düşündüm bol sıvı vermeye emzirmeye çalışıyorum birde

Öncelikle cok gecmis olsun Yaman'a da Bade'ye de insallah bi an once toparlarlar...
Gercekten calısan annelik cok zormus,senin kadar zor deil durumun tabii,kıyas yapamam.. en azından bir cocuk var bende :) ama zorlukları da cok..hiçbir şekilde biberon,alıstırma bardagı ya da kasık biberon vs almıyor.. dr yediklerine katın dedi en az 200-250cc annemde yediklerine katmaya calısıyor elinden geldigince...aksam da ben eve gidince ve sabaha kadar 50 kere kalkarak emiyoruz... süt azalma konusu belli olmuyor hiç bazen azalıyor bazen çoğalıyor..
Solgar'ı kullanıyor musun? Faydasını görürsün insallah,Bi dene istersen... Allah yardıncın/yardımcımız olsun...

Kiyamam ya cabucak iyilessin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…