- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
maaşallah9 şubatta 9,5 kiloydu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maaşallah9 şubatta 9,5 kiloydu.
o ürün devrilmesinden ötürü mahkemelik oldu tasarım hatası vardı. şimdi değiştirmişler tasarımını ama bana yine de sağlam gelmiyorBana hep devriliverecek bir urun gibi geliyordu..ama okudum ki memnun olanlar cok...olmayanlar tek tuk.o kadar memnuniyetsizlik her urun de olur.joie yi aldiktan sonra kafama dank eetti mama sandalyesine oturmak istemeyen bebekler de varmis.ikea yi alsaydim memnun olmazsam ya da oglan oturmazsa kaybedecegim 50 tl olurdu.simdi memnun kalmazsam hem ekonomik olarak kaybim fazla olacak hem de eşim bir suru konusacak
ya evt ondan nasıl düştü ben anlamadım aklıma geliyor korkuyorum vallaValla hiç kaza atlatmadık cnm (başka bir mama sandalyesinden düşmüştü :))). bir de bebek içindeyken bile rahat taşıyorsun mecbur kalınca. O açıdan da çok rahat.
bu redlerde sağım yap yoksa sütün azalır benim başıma geldi maalesefEvet 4 aylik olduk iki uc gun sonra basladi. Cok rahatladi icim. Cok tesekkurler
cnm olay zaten o alacak elleyecek ağzına götürecek tükürecek bir miktar da yutacak hapur hupur yeme bekleme bu aylardaEk gıda çok büyüyor gözümde. Pek bir şey yediremiyorum. Azıcık yapıyorum ama tadına bile baktıramayınca yapasım da gelmiyor. En iyi yoğurt yiyor. Blw gibi eline verince biraz hoşuna gidior ama onu da yemeden koparıp atıyo. Oyun oynuyor yerken , ağzında tutuyo püskürtüyo, bir de şu an hasta diye canı istemiyor olabilir. Alışacak dimi daha erken sadece emzirmek ne güzel bir nimetmiş. Zorlanıyorum ama geçecek. Kızlar şunu duymak istiyorum şu an ek gıdada maksat doyurmak değil dimi 7ağustos doğumlu 8 kilo şu an. Kilo aldırmaya mı çalışayım, muhallebi veya mama ile. Yoksa anne sütü ağırlıklı sadece tatmaya devam mı etsin
Teşekkürler canım idrar şimdilik temiz kültürü bilmiyorum sanırım üst solunum yolu 2 gün ilaç kullanıp bir daha gideceğiz antibiyotik vermedi atesi şimdi yine yukSeldi öyle uykusuz mod on bu gecede iyi olsunlarda yacrp kandaki enfeksiyon cnm. İrem in doğum sürecinde sürekli takip edilen değer... bu idrar yollarında veyahut vucudun herhangi başka yerindeki bir enfeksiyona işaret eder. gribal bir durum da olabilir. üst solunum yolları vb gibi birşey de... dr un talimatlarını birebir yerine getir muhakkak kısa zamanda toparlarsınız inşallah
Masallah×419 şubatta 9,5 kiloydu.
Sen ilaci kullaniyomusun canim ? Ben biraktim dogum yaptim yapali hic kullanmadim insaAllah etkilenmemistir cocuk ya hic baktirmadimda tiroidine bu ay kontrole goturecem ozaman isteyimde tahlil yapsinlar iyiki hatirlattin tamamen aklimdan cikmisevet su testler yapilsa bir an once de bir oh ceksem. tesekkurler canim. operim koklarim seve seve:)
naz ın tiroid degerlerine bakiliyor mu canim? cok onemliymis. ozellikle de bizim gibi hap kullanan annelerin bebekleri icin.
Sen ilaci kullaniyomusun canim ? Ben biraktim dogum yaptim yapali hic kullanmadim insaAllah etkilenmemistir cocuk ya hic baktirmadimda tiroidine bu ay kontrole goturecem ozaman isteyimde tahlil yapsinlar iyiki hatirlattin tamamen aklimdan cikmis
tepsi tam oturmamış canım, babam da bir anlık dalgınlık heralde, bağlamamış kemeri. Çocuk tepsiye yüklenince uçtular beraber. Allah korusun, titriyorum hala hatırladıkça :)ya evt ondan nasıl düştü ben anlamadım aklıma geliyor korkuyorum valla
Geçmiş olsun cnm. Arkadaşlar da yazmış zaten, enfeksiyon var demek ki, ona göre ilaç verir, hemen toparlanır kuzucuk inşallah.Testler çıkmış doktorun acil hastası olduğu için göremedik bir ilaç verdi 2 gün sonra tekrar gelin dedi CRP yüksek çıkmış kendisine mesaj yazdım ama daha donmedi böyle bir şeyle karsilasan oldu mu?
Benimki minderle çok sıkışıyor sanki ya.. Normali böyle mi acaba..Ben minderi ile beraber kullanıyorum şimdilik memnnunum temizlemesi gayet kolay oluyor uygun bir şeyler arıyorsanız tavsiye ederim
Onerebileceginiz bir makine var mi peki? Ben de ondan korkuyorum...bu redlerde sağım yap yoksa sütün azalır benim başıma geldi maalesef
Masallah. Mindèrle dar mi geliyor diyorsunuz. Mindersiz de sert olur9 şubatta 9,5 kiloydu.
bizimki de alınan şeylerin pahalılığından şikayetçi surekli. Söylenip duruyor. Sizin aldığınız markanın bir de salıncaklı modeli bar onu denediniz mi hicBana hep devriliverecek bir urun gibi geliyordu..ama okudum ki memnun olanlar cok...olmayanlar tek tuk.o kadar memnuniyetsizlik her urun de olur.joie yi aldiktan sonra kafama dank eetti mama sandalyesine oturmak istemeyen bebekler de varmis.ikea yi alsaydim memnun olmazsam ya da oglan oturmazsa kaybedecegim 50 tl olurdu.simdi memnun kalmazsam hem ekonomik olarak kaybim fazla olacak hem de eşim bir suru konusacak