2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

yataktan yorgun ve enerjisiz kalkmistim ama oyle enerjik ve pozitif bir mesaj okudum ki kendime geldim
o kadar yorgunum ki aslinda ama oglusumun bizim gulen yuzumuze ihtiyaci oldugunu bilmek her gune yeniden pozitif baslamamizi sagliyor.
insallah bugünler de gececek.
allahim tüm bebeklere saglik versin. cok tesekkurler canim

ben evde ve tek cocukla bu kadar yoruluyorsam senin hem 2 cocuk hem de is hayati. zaten iki cocuklu annelere her zaman helal olsun diyorum,bir de calisinca diyecek söz yok
hic kolay degil,allah kolaylik versin.
kac yas vardi aralarinda?

Masallah. Mindèrle dar mi geliyor diyorsunuz. Mindersiz de sert olur
Şu an tam oluyor. İkeanın kendi minderi ile almıştım.Kenarlar var alt yok. Bir süre sonra onu çıkarıp sadece alta takılacak bir minder alırsam sandalye daha genişler heralde. O da olmazsa yeni bir sandalye alırım.

Ek gıda topigine bi bak istersen :)
Ben BLW Turkiye listesine göre gidiyorum genelde.

geçicek canım geçicek, anayız biz
yoksa nası dayanırız:)

ben evde ve tek cocukla bu kadar yoruluyorsam senin hem 2 cocuk hem de is hayati. zaten iki cocuklu annelere her zaman helal olsun diyorum,bir de calisinca diyecek söz yok
hic kolay degil,allah kolaylik versin.
kac yas vardi aralarinda?
çok saol canım
Bade'm Nisan da 5 i bitiricek, Yaman da 24ünde 7 aylık işte
4 yaş 3 ay var aralarında

Face Blw turkiye sayfasindan belki tanisiyoruzdur

bizimki de alınan şeylerin pahalılığından şikayetçi surekli. Söylenip duruyor. Sizin aldığınız markanın bir de salıncaklı modeli bar onu denediniz mi hic
Canim benim bir tek secim hakkim vardi isin fantazisine kacmadanonu da önce gozume kestirdim sonra indirime girmesini bekledim.almaya aliyor da fiyatlari kabullenip hazmetmesi zaman aliyor esiminsalincak cok almak istedigim birsey aslinda mama sandalyesiyle hic gormemistim
Sirada oto koltugu var alinacak....

Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin.sutun de bereketli olsun;cc basina 2-3 kat daha besleyici olsun azalmissa da.her turlu gelecege yatirim yapiyorsun...cocugun icin kardes dunyaya getirip buyutuyorsun.sosyoekonomik gucu olan bir annesin.Allah bana da tekrar sahalara donmeyi nasip etsin.amin

çok çok çok saol canım
amin canım senin için de Allah herşeyi kalbine göre versin inş.:)

Çok sağ ol canım ateşi 37.5 olunca bile çok huysuz birde kusma başladı doktoru arayacağım ne diyecek bakalım bu arada benimki zayıf olduğu için minder sorun olmuyor hatta desteksiz oturamadigi için daha da iyi oluyor.Birde Sana şeyi soracaktım kiymayi nasıl muhafaza edip veriyorsun her gün buzluktan mi cikariyorsun A AysheDuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…