Doktor beni dün kontrole çağırmıştı. Ama biraz daha büyüsün diye gitmedim. Şimdi gereksiz yere "kese görüldü, görülmedi." stresini yaşamak istemiyorum. Yine de içimde biraz "Acaba gitse miydim?" düşüncesi kaldı. Siz kese için ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz. Ben en az perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum
Merhaba hanımlar. Size birşey sormak istiyorum. Benim batıma 5 gün var tahmini. Bu ay estrofem kullandığım için gecikme olur mu bilmiyorum. Normalde batıma 2 gün kala akıntım başlardı ama 2 gün önce yoğun beyaz akıntım başladı. Sizin akıntınız nasıl? Nette yoğun beyaz akıntı kesinlikle adetin habercisidir diye bir yazı okudum. Artı adete 10 gün kala göğüslerim ağrımaya başlardı bu ay hiç ağrımıyorlar
O da mantıklı. Sonuçta şimdi gitsem en fazla keseyi görebilirim, daha bunun yolk kesesi var, bebeği görmesi var, kalp atışını duyması var. İlk gittiğimde hepsini görmek istiyorum. Eğer dayanabilirsem cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Ama benim işimden de belli olmaz. Bakarsın esiverir, giderim.
Doktor beni dün kontrole çağırmıştı. Ama biraz daha büyüsün diye gitmedim. Şimdi gereksiz yere "kese görüldü, görülmedi." stresini yaşamak istemiyorum. Yine de içimde biraz "Acaba gitse miydim?" düşüncesi kaldı. Siz kese için ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz. Ben en az perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum
Kızlar günaydın bu sabah kese göründü Allahıma binlerce kee şükür 4+3 deyim. Beta hcg 2 gün önce 1360 çıkmıştı bugün tekrar ölçtürmedim artık.allahım dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah. Şimdi sırada diğer aşamalar var.hakkımızda hayırlısı
Kızlar adet olmadan altı gün önce kanda gebelik tam olarak belli olur mu? Belirtilerini yaşıyorum ama sonuç negatif. Birde şüpheli ilişki tarihi 3 aralık. Yanılma payı yada rahme yerleşmems imkanı olabilir mi??
slm kızlar. cuma günü hamile olduğumu öğrendim. değerlerim cuma 94.58 cumartesi 122.2 dün ise 164. dün doktora gittim fakat kese görünmedi yarın tekrar gideceğim.değer yükselmiş mi bakacak. sizce nasıl
Kızlar adet olmadan altı gün önce kanda gebelik tam olarak belli olur mu? Belirtilerini yaşıyorum ama sonuç negatif. Birde şüpheli ilişki tarihi 3 aralık. Yanılma payı yada rahme yerleşmems imkanı olabilir mi??
Canım herkesin farklı oluyor ama benim bat'a 6 gün kala beta hcg 33 çıktı doktor oooo çok yüksek dedi. Buna rağmen gebesin demedi. Beta hcg takip et düzenli artarsa günün geçince gel bakalım dedi. Yorma psikolojini bence adete yakın bir daha kan testi ver. Allah hayırlısını versin.
kizlar bende simdi geldim hastaneden..4+4 dedi sat a göre..cog agrim vardi...ama hic bisey görünmedi ultrasonda...hcg sonucuna bakacak birazdan...gerci daha kucuk ama bu haftada bile keseyi gorenler var...
canim bende onlar hic fayda etmiyor artik...sürekli değişik bir şeyler yapmam gerekiyor...bagirsaklarim spor yapmadigim surece çalışmıyor...hamileliktede ancak yürüyüş yapabiliyorum ...kabızlık hamilelikte cok zor...
kızlar bende aranıza yeni katıldım adetimin ilk günü test yaptım direk kıpkırmızı iki çizgi çıktı ikinci bebeğim olcak ama sanki ilk defa hamile kalmışım gibi ne yapıcağımı bilemedim ne zaman doktora gitsem ne yapsam şaşırdım bu arada sat 14 kasım
Allahımın izniyle saglıcakla olur cnm merak etme..diyorum ya bu yeni moda başlangıc dış gebelik deniyor hep hic aileler düşünülmüyor..deseler ya hamile olabilirsin degerler onu gösteriyor bi 10 gün sonra gel netleştirelim diye!! Yok yani saglıklı bebeği stresten düşürcekler töbe yarabbim..
Katılıyorum size, sürekli bi tehlike korkutma; zaten altıncı haftada net görünüyor varsa. Ne gerek var bu kadar strese. Hamileymiş gibi dikkat edip sabırla beklemek lazım bence. Ben tanımadığım bir doktora gittim, öğreneyim de sonra kendi doktoruma devam ederim diye. vajinal muayene dedi; istemiyorum karından bakın görünüyosa görünüyodur yoksa haftaya tekrar gelirim dedim. Kadın tamam dedi istemeye istemeye. Keseyi gördükten sonra da dünya kadar test yazdı; troid şeker vs vs. Bir daha da gitmedim zaten. Kendi doktorumdan randevu aldım. Geçen gün gittik kalbini dinletti. Test vs hiçbişey de istemedi. 9. Haftaya randevu verdi yolladı. Boşuna geriyorlar insanları. Normalde hiçbir sağlık problemim yok. Kendi doktorum da herşey normal gittiği takdirde zaten teferruatlı testler istemez hiç. Tabi herkesin kendi tercihi, ama bence insanı rahatlatan, strese sokmayan, sakin mizaçlı hekimleri tercih etmek çok daha sağlıklı :)
Kızlar bisey sorcam yine :)) karın bölgenzde hafif sancılar özellikle kasiklarinizda. Ve ilişki sonrası agriniz oluyor mu bana yardımcı olursanız sevinirim
Eve tçok normal, belinizde de olabilir. Hiç korkmayın. Bebek daha çok küçük; misket kadar ve kat kat kalkanla kaplı; öyle düşünün :) ağrılar anatominiz değiştiği için. Rahim genişliyor vs, içeride bolca hareket var; haliyle böyle sıkıntılar oluyor :) kanama ve anormal bir sancı olması halinde doktor takibi gerekir ama gerisi çok doğal bence :)