2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar dr larin ilk hafta soylediklerine cok da kulak asmayin birincisi sakir sakir kanama yok ise ikincisi beta hcg 2 gunde iki kat artiyor ise sorun yok. keseyi gorunce de once yolk sonra bebek sonra da kap atisi gorunecek bunlar da satiniza gore 8. haftaya kadar olabilir cunku 2 hafta bile gec yumurtlanilmis olabiliyor...

Doktordan geldim şimdi değeri dusuk buldu dış gebelik olabilir filan dedi iki gün sonra tahlili tekrarla eğer yükseliyordu 10 gün sonra gel dedi insallah dış gebelik değildir
Yaa allah aşkına ben anlamıyorum bunları. Benim sata göre 8 haftalık olması gereken değer 4 haftalık çıktı. Geç döllenme var 2 hafta sonra gel bebeği görelim dedi. Bu ne saçmalık ya insanların dıygularıyla oynuyorlar resmen

Ne iki haftası 4 hafta geç oldu benim ki :) yani adetim geçti diye düşünürken kan testi falan hep negatif. Tabi ben de rahat davranıp korunmadım hamile kaldım :) bu doktorlar kafayı yemiş

Kabizlik sorunu icin activia yogurt yesem cozum olurmu acaba? İnternetten arastirdim hamilelikte yenilebildigi yaziyor ona da tam emin olamadim.
Tabiki yiyebilirsin. İçrrisinde bağırsakları düzenleyen faydalı probiyotikler var. Probiyotikd emek bağısıklık demek. Yani bağışıklık azalması probiyotiklerini kaybetmenle ilgili. Antibiyotik kullandığımızda hemen ishal oluruz faydalı bakterileri kaybederiz ya ondan işte. Ayyy uzattıkça uzattım bu konu çok fazla ilgi alanıma giriyor da

Kasık ağrısı bendede başladı hafif hafif kabızlık için bol posalı gıdalar al dedi doktorum bu arada bugün ikiz annesi olacağımı öğrendim darısı tüm isteyenlere
Vuuu ikiz annesi he. Ne güzel haber bu böyle. Seni çok sakin gördüm. İlk çocukların mı olcak inşallah

Cok cok tesekkur ederim Ne guzel yazmissin boyle faydali seyleri okuamaya ihtiyacimiz var.

merhaba , Adet tarihime 2 gün var ama dayanamadım test yaptım pozitif çıktı allah izin verirse ben yine ağustos annesi olucam :) 2012 de ağustos annesi oldum oğlum 4 yaşında şimdi 2.bebegım de ağustosta geliyor inşallah:)

Acaba bebişin kaç haftalik

Hadi hayırlı olsun inşallah . Benimde 2012 mayıs doğumlu bir oğlum var. Yaş aralıkları aynı olacak bizimkilerin

Arkadaşlar kabızlık için kefir çok çok iyi geliyor tadını önce begenmemistim ben sonra alıştım tavsiye ederim

deger düşük olunca umutlandırmak istemiyorlar çelişkili konusup heryolun kapısını acık bırakıyor
ekim de düşük yaptım ben birazda ondan sanırım

dün akşam çok yakın arkadaşım kan testinde 9.38 degerle hamile olduğunu öğrendi birhafta varmış adetine biz umutluyuz
inşallah alıcaz bebişlerimizi kucagımıza

Bende çok kötü grip oldum tam zamanı sanki 3 gündür nefes bile zor alıyorum

Merhaba hanımlar. Size birşey sormak istiyorum. Benim batıma 5 gün var tahmini. Bu ay estrofem kullandığım için gecikme olur mu bilmiyorum. Normalde batıma 2 gün kala akıntım başlardı ama 2 gün önce yoğun beyaz akıntım başladı. Sizin akıntınız nasıl? Nette yoğun beyaz akıntı kesinlikle adetin habercisidir diye bir yazı okudum. Artı adete 10 gün kala göğüslerim ağrımaya başlardı bu ay hiç ağrımıyorlar

Kızlar günaydın.

Doktor beni dün kontrole çağırmıştı. Ama biraz daha büyüsün diye gitmedim. Şimdi gereksiz yere "kese görüldü, görülmedi." stresini yaşamak istemiyorum. Yine de içimde biraz "Acaba gitse miydim?" düşüncesi kaldı. Siz kese için ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz. Ben en az perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…