• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hadi yaa, bende bel fıtığı var normalde, onun ağrısı oluyor belimde ve kalçama vuruyor çünkü, bu bir belirti olabilir mi diyorsun ? Çok önemli bir konu,

Hadi yaa, bende bel fıtığı var normalde, onun ağrısı oluyor belimde ve kalçama vuruyor, bu bir belirti olabilir mi diyorsun ? Çok önemli bir konu, kanama Yok bende de.
Agriniz fitik kaynakli olabilir. Gebelik oncesinde de benzer agriniz var ise endise etmeyin

Acaba bunlar dışında başka belirtisi var mi... ben ayakta kalınca 2 gün yatmak zorunda kalıyorum sancı ve sanki rahime acayip baskı oluyor bir şey düşecek gibi hissediyorum..
Birsey dusecek gibi yi biraz acar misiniz?

Ama ayakta çok kaldiysam oluyor sanciyla beraber oluyor...

Ayna karsina gecin karsidan baktiginizda rahminizin geldigi yere elinizi koyun tam orta parmaginizin geldigi hatta asagi dogru bir cekilme gibi mi oluyor?
Ayy çok Afedersin anlayamadim ne demek istediğini.. yani bu daha çok idrarda ve idrardan sonra oluyor..

Ayy çok Afedersin anlayamadim ne demek istediğini.. yani bu daha çok idrarda ve idrardan sonra oluyor..
Şunu sormak istiyorum rahminizin orta noktasindan asagi dogru bir cekilme gibi ara ara bir durum mu yasiyorsunuz? Bu ayaktayken veya tuvalete oturdugunuz da olabilir...Bir de hic sümüksü bir akinti geldi mi ?

Yani çok ayakta kaldiysam oluyor.. cekilme gibi degil de hani idrara sıkışırken bi doluluk aşağı baskı oluyor ya o şekilde oluyor.. dediğiniz şekilde akıntı oluyor evet..

Yani çok ayakta kaldiysam oluyor.. cekilme gibi degil de hani idrara sıkışırken bi doluluk aşağı baskı oluyor ya o şekilde oluyor.. dediğiniz şekilde akıntı oluyor evet..
Korkmanizi istemiyorum bu geceyi istirahatle gecirin. 1 adet 200 mg progestan kapsulu vajinal yol ile alin.Yarin kendi dr unuza gidip durumunuzu anlatin. Sumuksu akintinizdan ve dusecek hissinden bahsedin...Kese sarkmasi yasiyor olabilirsiniz. Ultrason ile bakilinca hemen anlasilir. Korkmayin boyle bir durum var ise bu haftada mudahale yapilmasi cok hayırlı olur.

Daha geçen çarşamba gittim doktora herşey normal dedi ama bu şikayet iki gündür var.. Çarşamba tekrar gidicem... çok teşekkürler değerli vaktini ayırıp destek olduğun için umarım kötü bir şey yoktur...

Daha geçen çarşamba gittim doktora herşey normal dedi ama bu şikayet iki gündür var.. Çarşamba tekrar gidicem... çok teşekkürler değerli vaktini ayırıp destek olduğun için umarım kötü bir şey yoktur...
Carsambayi beklemezsen iyi olur cnm. estafirullah nedemek tabi cvp verecegim cok tanidik bildigim bir yakinma bu anlattiklarin.

Çalışan arkadaşlar iş yerinize hamile olduğunuzu ne zaman bildirmeyi düşünüyorsunuz, çok strese giriyorum ben müdür ile aramız çok iyi değil çünkü, ilk hamileliğimden sonra nedensiz bir biçimde kötü davranmaya başladı ve öyle de dewam etti, şimdi biraz biraz normal davranmaya başladı ama söyledikten sonra tekrar başa sarmasından korkuyorum :KK17:

Ben kar tatilinin geleceğini anladım o hafta söyledim :KK48: ohhh 3 gün idari izin aldım. Bende çok çrkindim ama olgun karşıladı. Açıkçası ters konuşsa da çok da tın çok da fifi :lülülü: yapardım ona.

buda benim minigim
ortadakinde 5 haftalik en son dakide 9 haftalik
karindan usg ile çekildi
ilk baslarda sagda sonra solda duruyor

Eklentiler

• 20170116_185315.jpg
    20170116_185315.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 87
Kesinlikle, içini rahat tut herzman belirti olucak diye bişey yok, büyüdükçe bebekler azalıcak sıkıntılarımız,12.haftadan sonra özellikle rahat bir döneme giriyoruz o yüzden normaldir, ama anormal bir durum hissetiğinde, anlarsın bunu sanırım dr gitmeni tavsiye ederim:KK66:
Anladım canım çok sagol. :)) zaten perşembe kontrolüm var inş herşey yolundadır

Ayyy bendemi ultrason resmini gondersem. kizlar benim 3. bebeğim de 13. haftada dr yuzde 99 erkek demisti. bende nedense bir türlü inanamamistim. 2 hafta sonra özel e 3 lu tarama icin gittigimde kiz olduğunu ogrenmistim. çok garip hissettim kendimi. simdi melek gibi minnak kızım var. yani her dr erken anlayamiyor. erken haftalarda sonuç değişebiliyor.

Back