• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben bu teoriyi tam anlamadım sağdan girmiş soldan girmiş derken kafası sağda ya da solda diye mi bakmak lazım. Benim ki de mi erkek bu durumda?

Canım bebeğin nerden girildiğine bakılmıyor aslında. (Zaten öyle bir şey yok, bebek kesenin içinde oluşuyor :) Teoriye göre plesantanın yerine bakılıyor. Plesanta kesenin etrafındaki o beyazlık. Karından ultrasonsa kızı gösteriyor seninki.

Selam kızlar ben de 8+4 günlük hamileyim çok şükür.aranıza yeni katıldım.benim arada alt karnımda seyirmeler oluyodu .birkaç gündür o seyirmeler yok ben de sizin gibi herşeydennendişe ediyorum elimde degil.:KK43:(hiç bu konu hakkında bilgisi olan var mı
hayırlı olsun canm normaldir meraklanma hepimizde belirtiler bir oluyor bir kayboluyor

Canım bebeğin nerden girildiğine bakılmıyor aslında. (Zaten öyle bir şey yok, bebek kesenin içinde oluşuyor :) Teoriye göre plesantanın yerine bakılıyor. Plesanta kesenin etrafındaki o beyazlık. Karından ultrasonsa kızı gösteriyor seninki.
Ay Ne güzel dediiiiinnn.:halay::halay: Ağzın bal yesin :dondurma:

Kızlar bu da benim 7+0 daki vajinal ultrasonum siZce ne olanilir :)

Eklentiler

• IMG_2295.JPG
    IMG_2295.JPG
    23,1 KB · Görüntüleme: 63
Gerçekten mi çok teşekkür ederim.sizlere de hayırlı olsun
Kesinlikle, içini rahat tut herzman belirti olucak diye bişey yok, büyüdükçe bebekler azalıcak sıkıntılarımız,12.haftadan sonra özellikle rahat bir döneme giriyoruz o yüzden normaldir, ama anormal bir durum hissetiğinde, anlarsın bunu sanırım dr gitmeni tavsiye ederim:KK66:

Saglik ocaginda kan verdiginizde hemogram yapiliyor bunun icinde bir suru test var tsh troid hormonudur. Sizin elinize kagit vermediler mi test den sonra ? Bana iki sayfa verdiler icinde 40 adet e yakin deger tespiti var tsh- d vit- b12 ... vb bu arada 8 haftalik olmussunuz gec kalmadan bu testleri saglik ocaginda yaptirmalisiniz. Normal olmayan bir degeriniz varsa tedaviye baslanmali...
hayır kağıt vermedi pazartesi randevu var gideceğim o zaman isterim
her şey normal deyip gönderdi
hatta demir ilacı kullanmıştm bırak dedi.

Saglik ocaginda kan verdiginizde hemogram yapiliyor bunun icinde bir suru test var tsh troid hormonudur. Sizin elinize kagit vermediler mi test den sonra ? Bana iki sayfa verdiler icinde 40 adet e yakin deger tespiti var tsh- d vit- b12 ... vb bu arada 8 haftalik olmussunuz gec kalmadan bu testleri saglik ocaginda yaptirmalisiniz. Normal olmayan bir degeriniz varsa tedaviye baslanmali...
haftaya hastaneye gidip öğrenmek yerine beklemeden bir de yarın sağlık ocağında mı yaptırsam testleri
yani tekrar kan vermem sakıncalı olmazsa vereyim mi?

yani sağlık ocakları daha donanımsız zaten hastanede her türlü tahlil yapılıyor o yüzden hastane yapmıştır diye düşündüm.

kızlar bu arada baya bi süre giremedm topiğe
tüm gün uzanıyorum
internet bile midemi bulandırıyor.
yatakta sızlanıyorum.
görümcem de geldi yemeklerimi hazırlıyor sağolsun ev ile ilgileniyor.
inşallah 3. ayda biter bulantım

maalesef özellerde bu uygulama olmuyor, ben mesela geçen hafta kardan dolayı bir gün gitmediğimde direk yıllık iznimden kesildi.
İyi bir muhasebeciye danisin yaptiklari hukuksuz. Ben isverenim oradan biliyorum. Tanidik bir muhasebeci varsa danisin bu sekilde yapilan hukuksuz diye biliyorum

Ayy panik oldum bak o bende çok oluyo ayakta durunca hem bel hem sanci mahvediyo aşırı kötü oluyorum.. ama benim içerde kanama yoktu...
Kanama olmadan bel kalça agriniz varsa ara ara rahim agzi olcumunuzu yaptirin erken donem rahim agzi yetmezligi belirtisi olabiliyor. Olacak diye birsey yok sadece olabiliyor panik yapmayin sadece aklinizda bulunsun.

Kanama olmadan bel kalça agriniz varsa ara ara rahim agzi olcumunuzu yaptirin erken donem rahi agzi yetmezligi belirtisi olabiliyor. Olacak diye birsey yok sadece olabiliyor panik yapmayin sadece aklinizda bulunsun.
Hadi yaa, bende bel fıtığı var normalde, onun ağrısı oluyor belimde ve kalçama vuruyor çünkü, bu bir belirti olabilir mi diyorsun ? Çok önemli bir konu,
Kanama olmadan bel kalça agriniz varsa ara ara rahim agzi olcumunuzu yaptirin erken donem rahim agzi yetmezligi belirtisi olabiliyor. Olacak diye birsey yok sadece olabiliyor panik yapmayin sadece aklinizda bulunsun.
Hadi yaa, bende bel fıtığı var normalde, onun ağrısı oluyor belimde ve kalçama vuruyor, bu bir belirti olabilir mi diyorsun ? Çok önemli bir konu, kanama Yok bende de.

haftaya hastaneye gidip öğrenmek yerine beklemeden bir de yarın sağlık ocağında mı yaptırsam testleri
yani tekrar kan vermem sakıncalı olmazsa vereyim mi?

yani sağlık ocakları daha donanımsız zaten hastanede her türlü tahlil yapılıyor o yüzden hastane yapmıştır diye düşündüm.
Kani saglik ocaginda veriyorsunuz ama tahlili buyuk hastahane yapiyor sonucu sisteme giriyor sizde saglik ocagindan ogreniyorsunuz. Yani saglik ocaginda lab yok zaten. Onlar sadece kan aliyorlar.

Acaba bunlar dışında başka belirtisi var mi... ben ayakta kalınca 2 gün yatmak zorunda kalıyorum sancı ve sanki rahime acayip baskı oluyor bir şey düşecek gibi hissediyorum..

Back