• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar bu da bizim ilk ultrason goruntumuz var mi tahmini olan :))

Eklentiler

• FB_IMG_1484570285094.jpg
    FB_IMG_1484570285094.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 92
Kizlar bu da bizim ilk ultrason goruntumuz var mi tahmini olan :))
benim eltim ilk fotoğrafa bakip kiz dedi bana...nasil anladin dedim..kesesi yuvarlak dedi...baska hangi sekil olacakki dedim...erkek te oval oluyormuş...sanırım onun teorisine gore senin bebis erkek ...

benim eltim ilk fotoğrafa bakip kiz dedi bana...nasil anladin dedim..kesesi yuvarlak dedi...baska hangi sekil olacakki dedim...erkek te oval oluyormuş...sanırım onun teorisine gore senin bebis erkek ...
ayy hadi bakalım canım inşallah hayırlısı olsun :dua:tutucak mı bu teori:KK50:benim için hiç far etmez ama insan heycanlanıyor burdaki tahminlerde bile:KK71:

Canım karındansa Ramzi teorisine göre "erkek". Benimkini de "kız" gösteriyor. Bakalım tutcak mı? 4-5 haftaya öğreniriz inşallah.
inşallah canım, ne kaldı ki şurdaa dimi:ıslık: ikiniz de erkek dediniz bakalım çin takvimi de kız diyor hangi tahminler çıkıcak meraklandımmm:21:

Bu durumda eltinin teorisine göre benimki kız mı?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 47
Canım karındansa Ramzi teorisine göre "erkek". Benimkini de "kız" gösteriyor. Bakalım tutcak mı? 4-5 haftaya öğreniriz inşallah.
Ben bu teoriyi tam anlamadım sağdan girmiş soldan girmiş derken kafası sağda ya da solda diye mi bakmak lazım. Benim ki de mi erkek bu durumda?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar sizin kese şekilleriniz ne düzgün benimki çok yamuk yumuk gibi duruyor. Yuvarlak değil oval değil bir değişik. Böyle olan var mı aranızda

Eklentiler

• IMG-20170112-WA0003.jpeg
    IMG-20170112-WA0003.jpeg
    34,8 KB · Görüntüleme: 48
Back