2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım çok üzücü ya. Valla dicek bir şey bulamıyorum. Diceğimi de içimden söylüyorum.

Ben doktorumdan gebedir diye bir rapor alıp işyerine bildirdim yarım saat daha erken çıkamaya başladım işten. Günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamazmış gebeler diye.

Ben doktorumdan gebedir diye bir rapor alıp işyerine bildirdim yarım saat daha erken çıkamaya başladım işten. Günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamazmış gebeler diye.
ewet biliyorum ama aralarda süt sağdığım için erken çıkmama izin vermezler, hemen önüme sunarlar zaten şu kadar saat süt sağıyorsun diye...

Offf maalesef özel kurumlarin çoğunda yok o hamilelere hassasiyet. Yanımdaki kadın geçen diyo su damacanisini şöyle mı koysam kalkıp yapmıyor sanki benden bekliyor. Bn evde çamaşır makinesinden çıkan çamaşırları bile kaldırıyorum. Gerizekalı ya hiç oralı olmadım bile... Midem bulanıyor yine ne oldu diyor. Ben doktora 80 km uzağa gidiyorum ki akşam 6ya randevu alıyoruz. İşyerinden sıkıntı yapmasnlar diye Allah eşimden de razı olsun kaldramiyosn bırak diyor ama Allah saglk versin 32.haftya kadr sabir. Rabbim bastakilere de vicdan versin. 2 gün çok kar yağdı ben bayaa yürüyerek gittim zar zor evde kalmış kız kurusu karsmda kardan gelme dediler böyle lanetler

Benim bir kaybım olduğunda herkes biliyordu hamile olduğumu. Bu sefer karnım çıkana kadar kimseye söylemeyeceğim dedim. Açıklama yapmak da zor bir yerde. Ama şu kar durumları yüzünden müdüre söylemek zorunda kaldım. O da aramızda bakalım.

Ay sen yazınca açtım okudum ben de, muhtemelen yine de anlamam bakalım 12.hafta muayenesinde bir fikrim olacak mı. Ben kız çok istiyorum kesin erkek olur gibi geliyor. Kısmet artık sağlıklı olsun da.
Usg fotolarından tahminde bulunuruz artık. Drumun söyleyeceğini pek sanmıyorum bu haftalarda. Kendimizce yorumlarız

Ben geçen hafta söylemek zorunda kaldım artık... hafta içi izin istemek zorunda kalıyordum, söyledim gitti. bizimde aramız pek iyi değildir ama garip bi şekilde mutlu oldu

Biraz fazla ayakta kalinca bel ya da kalça agrin oluyor mu? İcerde kanana alanın var mi?
Ayy panik oldum bak o bende çok oluyo ayakta durunca hem bel hem sanci mahvediyo aşırı kötü oluyorum.. ama benim içerde kanama yoktu...

Canim bende oldu çok korktum tek kullaninlik ilaç verdi doktor ama fayda etmedi.. idrar tahlili dışında bi de idrar kültürüne bakıyorlar üreme varmi diye hangi bakteri üremişse ona göre antibiyotik tedavisi başliyorlar... ama çok şükür bende üreme olmadı ben bol su içtim günde 2 buçuk 3 litre falan sık sık su içip idrara çıkmak gerekiyor muş vücuttaki enfeksiyon en iyi idrarla atılıyormuş... biraz uzun oldu ama umarım seninde geçer benim su ile 5 günde geçti...

amin canım.vicdanı olan zaten hamile bir insana kötü dawramaz aksine yardımcı olmaya çalışır,ama herkeste yok işte vicdan olsa dünya zaten böyle olur muydu...

Ben geçen hafta söylemek zorunda kaldım artık... hafta içi izin istemek zorunda kalıyordum, söyledim gitti. bizimde aramız pek iyi değildir ama garip bi şekilde mutlu oldu
ne güzel iyi tarafına denk gelmiş demekki canm rahatlamışsındır darısı bana ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum şubat 17 ye ikili test için randewu aldım rapor alıcam buyuk ıhtımal o gun hastaneden mecbur smoylemem gerekıcek o gune kadar

kesinlilke ama vesile olmuş söylemişşsin kurtulmuşşsun canm, usg fotosundan nasıl anlıyorsunuz canm kac haftalıkken :))

kesinlilke ama vesile olmuş söylemişşsin kurtulmuşşsun canm, usg fotosundan nasıl anlıyorsunuz canm kac haftalıkken :))
Aynen canım o haktan faydalanabilmek için söyledim. 11 haftadan sonra nub teorisine göre bebeğin kuyruk kısmındaki çıkıntı bebeğe paralelse kız, 30 derece açıyla dikse erkek; skull teorisine göre kafa yapısında çene yapısı kare ya da yuvarlak ise erkek, sivri ise kız deniyor Skull da kafa yapısında alın yapısı ve kafa yuvarlaklığı da bilgi veriyor ama bana en net çene yapısı gibi geldi..

o haftalarda ki görünütüsünü atarım yorumunu alırım canm ben en iyisi

senin buarada az kalmış o zman ilk gittiğinde tahmin yaapbileceksin canım ne zaman dr kontrolün

Hanımlar herkese merhabalar; ben şubat annesiyim inşAllah. Ablam şuan 9+3 haftalık ama kese görüldü bebişi görememişler, vajinal muayenede olmak istememiş. Cuma tekrar bakacaklar. Kese görüldü ama bu durumda olan var mı?

Canım selam, kese kaç mm'miş yazabilir misin? Kese 9+3 ile uyumlu mu yoksa SAT'a göre mi 9+3 diyorsun? Yolk sac gözlemlendi mi? Ona göre bir yorum yapmaya çalışırım.

İnşallah olumlu karşılar seninkide. sen yinede kafana takma, bu dönemler önemli, rahat geçirmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…