- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
inşallah canım, inanılmaz takıyorum çünkü elimde değil...İnşallah olumlu karşılar seninkide. sen yinede kafana takma, bu dönemler önemli, rahat geçirmemiz lazım
İnşallah canım benimçok az kalmış canm çok sewindim bayag buyumustur miniğin
Kizlar bu da bizim ilk ultrason goruntumuz var mi tahmini olan :))
benim eltim ilk fotoğrafa bakip kiz dedi bana...nasil anladin dedim..kesesi yuvarlak dedi...baska hangi sekil olacakki dedim...erkek te oval oluyormuş...sanırım onun teorisine gore senin bebis erkek ...Kizlar bu da bizim ilk ultrason goruntumuz var mi tahmini olan :))
Karından canım 7+6 haftalıkkenCanım selam karından mı vajinal mi olduğunu söylersen ramzi teorisine göre bir şeyler söyleyebilirim. (sallayabilirim demek daha doğru olur belki de :)
Karından canım 7+6 haftalıkken
heyecanlandım bakkk salla bakalım tutucak mı
ayy hadi bakalım canım inşallah hayırlısı olsunbenim eltim ilk fotoğrafa bakip kiz dedi bana...nasil anladin dedim..kesesi yuvarlak dedi...baska hangi sekil olacakki dedim...erkek te oval oluyormuş...sanırım onun teorisine gore senin bebis erkek ...
inşallah canım, ne kaldı ki şurdaa dimiCanım karındansa Ramzi teorisine göre "erkek". Benimkini de "kız" gösteriyor. Bakalım tutcak mı? 4-5 haftaya öğreniriz inşallah.
Ben 11-12 gibi tahminde bulanacağım. Bebiş sola yerleşmiş amaKizlar bu da bizim ilk ultrason goruntumuz var mi tahmini olan :))
hayır ağrım olmuyor, ikinci dediğini bilmiyorumBiraz fazla ayakta kalinca bel ya da kalça agrin oluyor mu? İcerde kanana alanın var mi?
Bu durumda eltinin teorisine göre benimki kız mı?benim eltim ilk fotoğrafa bakip kiz dedi bana...nasil anladin dedim..kesesi yuvarlak dedi...baska hangi sekil olacakki dedim...erkek te oval oluyormuş...sanırım onun teorisine gore senin bebis erkek ...
Biraz fazla ayakta kalinca bel ya da kalça agrin oluyor mu? İcerde kanana alanın var mi?
az önce dr dan geldim iğnlere gerek yok dedi normal herşey dedi ,inşallah böyle gider:)Biraz fazla ayakta kalinca bel ya da kalça agrin oluyor mu? İcerde kanana alanın var mi?
Ben bu teoriyi tam anlamadım sağdan girmiş soldan girmiş derken kafası sağda ya da solda diye mi bakmak lazım. Benim ki de mi erkek bu durumda?Canım karındansa Ramzi teorisine göre "erkek". Benimkini de "kız" gösteriyor. Bakalım tutcak mı? 4-5 haftaya öğreniriz inşallah.
tamam canım bekliyorumm tahminleriniBen 11-12 gibi tahminde bulanacağım. Bebiş sola yerleşmiş ama
Sanki kesen de bebek şeklinde gibi. Ay merak ettim böyle tahmin olayları işin içine girinceKızlar sizin kese şekilleriniz ne düzgün benimki çok yamuk yumuk gibi duruyor. Yuvarlak değil oval değil bir değişik. Böyle olan var mı aranızda
Ahahaha cidden böyle düşününce bebek şeklinde kalbe de benziyorSanki kesen de bebek şeklinde gibi. Ay merak ettim böyle tahmin olayları işin içine girince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?