2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar bu da bizim ilk ultrason goruntumuz var mi tahmini olan :))

Eklentiler

• FB_IMG_1484570285094.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 93
Kizlar bu da bizim ilk ultrason goruntumuz var mi tahmini olan :))
benim eltim ilk fotoğrafa bakip kiz dedi bana...nasil anladin dedim..kesesi yuvarlak dedi...baska hangi sekil olacakki dedim...erkek te oval oluyormuş...sanırım onun teorisine gore senin bebis erkek ...

benim eltim ilk fotoğrafa bakip kiz dedi bana...nasil anladin dedim..kesesi yuvarlak dedi...baska hangi sekil olacakki dedim...erkek te oval oluyormuş...sanırım onun teorisine gore senin bebis erkek ...
ayy hadi bakalım canım inşallah hayırlısı olsun tutucak mı bu teoribenim için hiç far etmez ama insan heycanlanıyor burdaki tahminlerde bile

Canım karındansa Ramzi teorisine göre "erkek". Benimkini de "kız" gösteriyor. Bakalım tutcak mı? 4-5 haftaya öğreniriz inşallah.
inşallah canım, ne kaldı ki şurdaa dimi ikiniz de erkek dediniz bakalım çin takvimi de kız diyor hangi tahminler çıkıcak meraklandımmm

Bu durumda eltinin teorisine göre benimki kız mı?

Eklentiler

• image.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 48
Canım karındansa Ramzi teorisine göre "erkek". Benimkini de "kız" gösteriyor. Bakalım tutcak mı? 4-5 haftaya öğreniriz inşallah.
Ben bu teoriyi tam anlamadım sağdan girmiş soldan girmiş derken kafası sağda ya da solda diye mi bakmak lazım. Benim ki de mi erkek bu durumda?

Eklentiler

• image.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar sizin kese şekilleriniz ne düzgün benimki çok yamuk yumuk gibi duruyor. Yuvarlak değil oval değil bir değişik. Böyle olan var mı aranızda

Eklentiler

• IMG-20170112-WA0003.jpeg
    34,8 KB · Görüntüleme: 48
Selam kızlar ben de 8+4 günlük hamileyim çok şükür.aranıza yeni katıldım.benim arada alt karnımda seyirmeler oluyodu .birkaç gündür o seyirmeler yok ben de sizin gibi herşeydennendişe ediyorum elimde degil.(hiç bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…