- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
Rüyan da gördüysen büyük ihtimalla çıkabilir canmGünaydın hanımlar
Dün gece tanımadığım bir dr a gitmişiz. Bebeği usg de görür görmez erkek olduğunu anlıyorum. Bu ara cinsiyet tahmininde nub ve skull teorilerini fazla okuyorum sanırım
Amin canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahRüyan da gördüysen büyük ihtimalla çıkabilir canmtabi bilinçaltımız da etkiliyo rüyalarımızı, hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin sağlıkla inşallah
kesinlikle katılıyorum.. biraz daha büyümüş olucaz akşamüstü yürüyüş yapılır çok güzel olur :))Günaydın kızlar hemen hemen herkesin şikayetleri aynı bunlar normal rutin şeyler aslında çokta takmayalim zamanla gecicek hepsi sagsaglim kucagimiza almayı nasip etsin rabbim ben nedense artık bahar gelsin istiyorum bu ara çiçekler böcekler güneş insan kendini daha iyi hissediyor ozaman :))
Çalışan arkadaşlar iş yerinize hamile olduğunuzu ne zaman bildirmeyi düşünüyorsunuz, çok strese giriyorum ben müdür ile aramız çok iyi değil çünkü, ilk hamileliğimden sonra nedensiz bir biçimde kötü davranmaya başladı ve öyle de dewam etti, şimdi biraz biraz normal davranmaya başladı ama söyledikten sonra tekrar başa sarmasından korkuyorum
En başından söyledim. Çünkü 2-3ay boyunca tedavi gördüm.tedaviyi bıraktığımız ay hamile kadım. Biliyorlardı ugrastigimi sürekli doktora gttigimi. Fabrika.da muhasebedeyim bizimkilerde çok cins diz boyu kar yağdı gelme demediler söylediğim halde bazen insaflı davranıyorlar. Ya sabır son 5 ay diyorumÇalışan arkadaşlar iş yerinize hamile olduğunuzu ne zaman bildirmeyi düşünüyorsunuz, çok strese giriyorum ben müdür ile aramız çok iyi değil çünkü, ilk hamileliğimden sonra nedensiz bir biçimde kötü davranmaya başladı ve öyle de dewam etti, şimdi biraz biraz normal davranmaya başladı ama söyledikten sonra tekrar başa sarmasından korkuyorum
Biraz fazla ayakta kalinca bel ya da kalça agrin oluyor mu? İcerde kanana alanın var mi?günaydın kızlar, ben de 8hafta 5 günlk hamileyim, perşembe günü aniden bi kanamam oldu çok fazla değil belki bir ped, hemen dr gittik bebeğe baktı kalp sesini duyduk çok şükür istirahat verdi progestan verdi ,,ertesi gün fazla gezindim sanırım bnm düşüncem tabi, tekrar biraz kan geldi gene dr gittik bu sefer acilden üniv.hast. ordada kalp sesini duydum , bana iğne yaptılar plureten ,her hafta yaptırmam gerektiğini söyledi 12.haftaya kadar ,progestana da devam vajinal olarak,şuana kadar tekrar olmadı ama bugün kendi dr gideceğim,, aranızda buna benzer şeyler yaşayanlar var mı?
Sen kar varken idari izinli sayiliyorsun, gitmek zorunda degilsin.En başından söyledim. Çünkü 2-3ay boyunca tedavi gördüm.tedaviyi bıraktığımız ay hamile kadım. Biliyorlardı ugrastigimi sürekli doktora gttigimi. Fabrika.da muhasebedeyim bizimkilerde çok cins diz boyu kar yağdı gelme demediler söylediğim halde bazen insaflı davranıyorlar. Ya sabır son 5 ay diyorumişsiz:
canim ben soylemek zorunda kaldim 2. ayin içinde...ve dedigin gibi hic hos karsilamadi....ilk bebeginde tekrar ise dondukten sonra tavirliydi bana...simdi nasip olursa dogumdan sonra donmeyecegimi doguma yakin soyliycem...nasil dicem bilmiyorumÇalışan arkadaşlar iş yerinize hamile olduğunuzu ne zaman bildirmeyi düşünüyorsunuz, çok strese giriyorum ben müdür ile aramız çok iyi değil çünkü, ilk hamileliğimden sonra nedensiz bir biçimde kötü davranmaya başladı ve öyle de dewam etti, şimdi biraz biraz normal davranmaya başladı ama söyledikten sonra tekrar başa sarmasından korkuyorum
Ay sen yazınca açtım okudum ben de, muhtemelen yine de anlamamGünaydın hanımlar
Dün gece tanımadığım bir dr a gitmişiz. Bebeği usg de görür görmez erkek olduğunu anlıyorum. Bu ara cinsiyet tahmininde nub ve skull teorilerini fazla okuyorum sanırım
iyiymiş canımKarnım belli olmaya başladıktan sonra :)
maalesef öyle oluyor bizim de çocuk olmadan önce aramız çok iyiydi, ama çalışan kadınların kaderi sanırım çocuk olunca farklı dawranıyorlar, bana da aynısını yapmışlardı ilk gebeliğimde hiç gelme demediler o zamanlar 5-6 aylık hamileydim üstelik kar yağdığında, düşsem nolucak hiç düşünmüyorlar,7. aya kadar cumartesileri bile çalışmıştım artık ağırlaştım çalışamıcam diyince tamam gelme cumartesi demişlerdiEn başından söyledim. Çünkü 2-3ay boyunca tedavi gördüm.tedaviyi bıraktığımız ay hamile kadım. Biliyorlardı ugrastigimi sürekli doktora gttigimi. Fabrika.da muhasebedeyim bizimkilerde çok cins diz boyu kar yağdı gelme demediler söylediğim halde bazen insaflı davranıyorlar. Ya sabır son 5 ay diyorumişsiz:
oluyor canım maalesef, Allah çalışanların da ayrıca yardımcısı olsunYa kızlar yorumları okudukça içten içe kızıyorum bazen. Hamile çalışana tavır yapmak, hoş karşılamamak da neymiş? Nasıl bir vicdansızlıktır bu? Ama malesef gerçek.
maalesef özellerde bu uygulama olmuyor, ben mesela geçen hafta kardan dolayı bir gün gitmediğimde direk yıllık iznimden kesildi.Sen kar varken idari izinli sayiliyorsun, gitmek zorunda degilsin.
ben birde özel de çalışıyorum...dogum yaptiktan sonra 40 gunluk bebegimi biraktimda ise başladım....baska iste bulamadim yerine baskadini alirim diyince....bazi mecburiyetler yüzünden...simdi her ay hastane kontrolere gidebilmek icin yillik iznimi iptal etti...özel yerler böyle...Ya kızlar yorumları okudukça içten içe kızıyorum bazen. Hamile çalışana tavır yapmak, hoş karşılamamak da neymiş? Nasıl bir vicdansızlıktır bu? Ama malesef gerçek.
seni anlayabiliyorum canm,bende bana nasıl tepki vericekler bilemiyorum, bazı kişiler çok şanslı böyle sıkıntılarla karşılaşmıyorlar,ben çalışmak istiyorum doğumdan sonra senin tersine ama bakalım onlar dewam etmemi isterler mi,bence doğumdan sonra kesin oalrak çalışmama kararı aldıysan eğer birkaç ay kala söylersen sanki daha iyi olur çünkü senin yerine birini bulup işi öğretmen zaman alır bu şekilde daha iyi olur ama en iyi karar senindircanim ben soylemek zorunda kaldim 2. ayin içinde...ve dedigin gibi hic hos karsilamadi....ilk bebeginde tekrar ise dondukten sonra tavirliydi bana...simdi nasip olursa dogumdan sonra donmeyecegimi doguma yakin soyliycem...nasil dicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?