2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende midemi boş birakamayanlardanm. Yoksa hemen bulniyor ve bayilacak gibi oluyorum. Hiç birseyide dolu dolu yiyemedim on gündür. Oyle de midem bulanıyor.
Gece sürekli kalktım durdum ya çocuk yattığı halde ben kalktım dayak mi yedim uyku mu uyudum anlamadm

Zaten nerdeyse hiç olmayan mide bulantısı tamamen kesildi, belt sırt ağrım vardı biraz o da tamamen geçti... biraz uyku hali kaldı o kadar... normal olduğunu bildiğim halde bebeği görme ihtiyacı hissediyorum yine de. Hamileliğin H si bile yok gibi vücudumda. Sağlıklı besleniyorum, bol bol yumurta peynir et vs tüketiyorum. Tatlı nerdeyse hiç yemiyorum... iş ve kızım da yeterince hareket etmemi sağlıyor... acaba bunlardan dolayı mı bu kadar sağlıklı hissediyorum diye avutuyorum kendimi. Çünkü daha nerdeyse 2 hafta var kontrole... doktorumuz da rahat adam, arasam belirtiler kesildi biley mi var desem gülücek biliyorum... hiç böyle hisseden var mı başka diye merak ediyorum... şu 12. Hafta tamamlansa da biraz daha rahat etsek... tekmelemeye başlayınca da iyi oluyor. Biliyor insan yaşadığını, iyi olduğunu....

Evham yapma arkadaşım iyidir muhakkak. Bir evladn da varmış o kosturmacada insan unutuyor var olan agrisini sizisinida. Zaten boş kalınca kendimizi daha çok dinleyip olmadık şeyler cikarabiliyoruz. Kizim uyanikken ve Misafir oldu mu bende aynısını hissediyorum. Ama tekken butun halim takatim gidiyor

Canım benimde hiçbir belirtim yok oğlumdada olmamıştı ne miğde bulantısı ne başka bişey rahat ol canım bişey olsa vücudumuz alarm verir kanama olur

aslında kocaman bi maşallah
herkesin bünye farklı hatta her gebelikte bile farklı kızımda böyle dğildim örneğin
ben bigün iyi bigun pert dökülüyorum
gebe olduğumun çokkk farkındayım tabi yaramaz durumlar olmasında buna şükür

Ben gunduz bomba gibi akşamları nazlı hamile :))) zaten çokta belirti olsun istemiyorum ozaman kizimla ilgilenemem okulu var yemek çamaşır bir gün yat bütün işler aksıyor

Kaçıncı haftasın ayshemina?

Kızlar kg vermisim iyi mi kötü mu anlamıyorum. 63.8 olmuşum 64.5 la basladm halbuki

Kizlar selam. 2Li test 11ila 14.haftalarda yapiliyor. Hangi haftada yaptırmayi dusunuyorsunuz. Farkediyor mu hangi hafta olduğu

Kizlar selam. 2Li test 11ila 14.haftalarda yapiliyor. Hangi haftada yaptırmayi dusunuyorsunuz. Farkediyor mu hangi hafta olduğu
Oğlumda 12. Haftada yapılmıştı. Sanırım ideal hafta bu. 15 hün sonra 12 haftam dolunca çağırdı doktorum yine.

Ben de aynı şkilde sistit oldum. Tek kullanımlık şase işe yaramayınca 1 haftalık antibiyotik tedavisine başladık. Bol su hanımlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…