• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlarrr ya idrar yolu enfeksiyonu olan yada daha önce böyle bir durum geçiren var mi???? Neler yaptınızzzz...
Gebelikte sık rastlanan bir durum Can'ım ama tedavi şart.Ben 31. Haftamda olmuştum sürekli akıntım vardı doktor bu enfeksiyonun kesemde delik açtığını düşündü ve bu akıntının amniyon sıvısı olduğundan şüphelendi bunu anlayan pedlerden koydu ve öyle olduğu ortaya çıktı hastanede yattım ve tedavi oldum fazla ayakta kalmadım 38. Haftamda suyum geldi ve sağlıklı bir şekilde doğurdum çok şükür.Yani çok evham yapmayalım ama dikkatli olalım kızlar.

Gebelikte sık rastlanan bir durum Can'ım ama tedavi şart.Ben 31. Haftamda olmuştum sürekli akıntım vardı doktor bu enfeksiyonun kesemde delik açtığını düşündü ve bu akıntının amniyon sıvısı olduğundan şüphelendi bunu anlayan pedlerden koydu ve öyle olduğu ortaya çıktı hastanede yattım ve tedavi oldum fazla ayakta kalmadım 38. Haftamda suyum geldi ve sağlıklı bir şekilde doğurdum çok şükür.Yani çok evham yapmayalım ama dikkatli olalım kızlar.[/QUOTE ayyy çok şukur sen atlatmişsinn darısı bizlere olsunn çok dikkat etmek lazım bayanlarr antibiyotik başlayacak doktor ama kullanmak istemiyorum acaba sarmısak mi tüketsemm fayda si olur mu bilemedimmm...

Dr unuzun tedavi etmesi gerekiyor. Enfeksiyonlar EMR ye sebep olabiliyor 11. Haftadan sonra... bu sebeple tedavinize baslanmasi lazim.
Evettt yaaa onu duydum kültürde üreme olmadı daha bugün netten gördüm sonucu ama antibiyotik kullanmak istemiyorum tek kullanımlık aldım faydası olmamış onun...

Evettt yaaa onu duydum kültürde üreme olmadı daha bugün netten gördüm sonucu ama antibiyotik kullanmak istemiyorum tek kullanımlık aldım faydası olmamış onun...
Canm dr una güveniyorsanız ne veriyorsa kullan. Daha beter olmadan. Allah korusun sinsi bir hastalik başta önlem alınmazsa umulmadık şeyler oluyor. Kuru tut pamuklu çamaşır kullan. Tahareti önden arkaya yap. Gerekirse kurutmayla kurut. Bunları hemşire arkadaş söyledi

Doktorun ne verdiyse onu kullan Can'ım antibiyotik şart ve hijyen kurallarına çok dikkat et iç çamaşırın pamuklu olsun ve ütülemeden giyme.Çünkü gebelikte enfeksiyonlara açık hale geliyoruz.

Kızlar selam ben de 7+1 günlük hamileyim çok şükür.inşallah agustos annesi olucam . 7+0 ken doktora gittim kalp atışlarını duyduk bir takım testler verdi ve 15 gün sonra tekrar kontrole gitmemi söyledi sizce neden sizler doktor kontrollerinizi hangi aralıkta yapıyosunuz?
Merhaba bende sizinle ayni hamilelik haftasindayim son adet 17 kasim ikinci gebeligim sizede hayirli olsun bizde dun dinledik kalbi şükür hic bi sikinti yok

Dr unun onerdigi antibiyotigi kullanmalisin gebelikte kullanilacak ilaclarin faydasi zararindan cok olunca kullanmak gerekiyor. Bak ben serklaj ameliyati olacagim ameliyatta anestezi sonrasinda 1 hafta antibiyotik gebelik boyunca da kasilma onleyici ilac kullanacagim bebegi kaybetmektense bunlari kullanmak zorundayim. Bu sebeple dr denetiminde gerekli olan ilaci kullanman faydana olur.

Hepinize çok teşekkür ederim böyle zamanlarda insan gerçekten destek arıyor.. şu an da bir birimizi en iyi biz anlarız gerçekten haklısınız kullansam iyi olacakkk.. nerdeyse günde 3 defa değiştiriyorum pamuklu olmasina dikkat ediyorum zaten tuvalet ihtiyacimiz çok oluyor.. inşallah bizde bebişlerimiz de sağ salim atlatiriz bu evreleri....

Hepinize çok teşekkür ederim böyle zamanlarda insan gerçekten destek arıyor.. şu an da bir birimizi en iyi biz anlarız gerçekten haklısınız kullansam iyi olacakkk.. nerdeyse günde 3 defa değiştiriyorum pamuklu olmasina dikkat ediyorum zaten tuvalet ihtiyacimiz çok oluyor.. inşallah bizde bebişlerimiz de sağ salim atlatiriz bu evreleri....
Nasıl anladın canım enfeksiyonu tahlilledemi cikti

Evet canim daha önce tahlil yaptırdım tek kullanımlık ilaç kullandım...acaba geçtimi diye baktirinca geçmediği ni gördük idrar kültür u istedi doktor onda üreme olmadı... extra dikkat edeceğim.. bol su içmek gerekiyormuş bol su içip idrara çıkıp idrarda ki iltihabı atmak için bence sizlerde bi idrar tahlili yaptırın derim...

Evet aldırmayı düşünmediğim için ve detaylı ultrasyona zaten gireceğim için yaptırmadım.Yok Can'ım zararlı bir durum yok ama doktorun iyi olması önemli yoksa bazı sonuçlar yaş faktörü falan nedeniyle riskli çıkıyor ama bebek sağlıklı doğuyor falan yani boşu boşuna insan üzülüp stres oluyor.Yine de Karar tabi ki kişinin.
Teşekkürler canım cevap için.

kizlarr bende aranizdayim 7+2 haftalik persembe gunu kntorle gidecegz insallah kalp sesini duyarim bebisimin. kizlar birde ne soracagm. havalar soguk oldugu icin disari cikip yurumesi biraz skntili bende diyrm ki spor salonuna baslasam orda bisiklet we yuruyur birde pilates yapsam olurmu ki. cnku ideal kilolarda bi hamilelik gecirmek istiyrm. persembe gunu doktorumada danisacagm bakalm ne diyecek. bu arada benide ilk sayfadaki listeye ekleyin :anneadayı::KK46::spor:

Kızlar bende bugün gittim herşey yolunda dedi d vitamini falan verdi tahlil yaptırmıstım bişey çıkmazsa bir ay sonra gel dedi suyu haftası herseyi uyumlu dedi

Bu saatlerde için kiyiliyor sanki sabahtan beri hiçbirşey yememisim gibi ne onerirsiniz kızlar

Back