2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ne güzel darısı başımıza canım bende cumartesi gidicem ama henüz kalp atışını duyamam küçük olduğu için sanırım keseyi görsem ilk etapta o da yeticek

Oğlum 10aylik emziriyorum daha kıyamam. ben ya
yemene içmene dikkat edersen canım devam edebiliyorsun emzirmeye bence bir yaşına kadar devam edebilirsin sonuçta ilk 3 ay bebekler kandan besleniyorlar yalnız senin kendine dikkat etmen lazım doktorunla görüşürsen daha ayrıntılı bilgilendirme yapıcaktır benmde oglum emiyor ay olarak büyük ama en azından 3 ay daha emzirmek istiyorum nasip olursa moralini bozma sakın

günaydınn, erkekler kadar bizde rahat olabilsek keske ama işte onlar bir canlı taşımanın ne demek olduğunu anlayamadıkları için tüm bu rahat halleri bence
Ya bende o kadar panik biri değilim ama yani yeter burama geldi artik. Kaç gündür izin al bitkinim diyorum hep bahane

Canm benim dr rahatsız etmedigi surece emzir istersen son aya kdar emzirie karar senin demisti

Selam Agustos anneleri umarim bu guzel sureci herkez istedigi gibi saglikli ve huzurlu gecirsin foruma Kanadadan katildigim icin siz uyanik iken ben uyuyor olacagim muhtemelen 11 saat geriden geliyoruz 3. Bebegim olucak isallah kendileri bugun ogrendim mutluyum simdiden kucak dolusu selamlar

Gunaydinn kızlar ya sanki birden ağrılarım kesildi çok korkuyorum sizde de var mi böyle bir durum..

Ya bende o kadar panik biri değilim ama yani yeter burama geldi artik. Kaç gündür izin al bitkinim diyorum hep bahane
çok iyi anlıyorum canım seni bir çoğu böyle maalesef bu erkeklerin halden anlamıyorlar bitkinliğin bence hem hamilelik hemde emzirdiğin için çünkü aynı sıkıntı bendede var bir yandan bebeğini bütümeye çalışıyor vücut bir yandan süt üretimi devam ediyor bide gün içinde yaptığımız koşuşturmacalar normal yanii benim belime vuruyor agrı bazende kalçama kalça agrısı 7.aydan sonra olmuştu benm ama bu sefer erken basladı bunlar vıtamın eksikliğnden sanırım kendimize bakabildiğimiz kadar iyi bakmaktan başka çare yok canım

Burda hala kar yok soğuk rüzgar yağmur ama kar yağmıyor akşamları sanki içimde balon var gibi değişik bir his kizimda böyle hissettimmi hatırlamıyorum gündüz çok iyiyim çok şükür akşam cokuyor hamilelik bana :)))))

Evet evet benim 2. Bebegim nasipse aralik 14 de 1. Yasini dolduracak sizlerdeki agri lar bende de var dogumlarim sezeryan ve emziriyorum ve 38 yasindayim ve dogum kilolarimla mutluydum nasil olucak bilmiyorum tirsiyorum ama rabbim nasip etmisde oluyor hersey Ben de troid yetmezligi var ilac kullaniyordum ve kansizdim duzenli adet gormuyorum olmuyordu hicbirsey sandim ama oldu saglicakla kucaklamayi nasip etsin rabbim herkeze

Kızlar selamlar,

İstanbul'da fırtınalı, uğultulu bi güne uyandık :)

Bu aralar ruh haliniz nasıl kızlar? Ben kendimi biraz gergin hissediyorum. Hatta eşime arada huysuzluk yapıyorum falan. Sizde de var mı böyle bir durum? Hormonlardan mı acaba?

Bende bir tuhafim hatta hamilelikle ilgili tek belirti ruh halini yaşıyorum diyebilirim çok dengesizim bi an çok mutlu bir an mutsuz endişeli bide farkettigim kızıma daha düşkün oldum her an sarılıp opesim geliyor :)))

Ben hormonlara yoruyorum bazen asiri sevkatli bazende asiri gergin olabiliyorum ani patlamalarim olabiliyor mesela suan hastanede kan verdim surda aglayan bebeklerle birlikte bende aglicam icim parcalaiyo onlar agladikca

Aybendede aynısı var sanki oglumu ihmal edecekmisim gibi geliyor ruyalarima bile giriyor bazen geceleri yanima alip yatiyorum ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…