- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
İlk hamileligimde hamile oldugumu ogrenmeden nce benimde oluyordu kasik agrisi gece uykudan uyandiriyorduBenim aşırı derece kasık ağgece var gece bir uyandiriyor agri sende de var mi öyle bi agri canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk hamileligimde hamile oldugumu ogrenmeden nce benimde oluyordu kasik agrisi gece uykudan uyandiriyorduBenim aşırı derece kasık ağgece var gece bir uyandiriyor agri sende de var mi öyle bi agri canım
Evet benimde ilk gebelğim kasık ağrısından dolayı şüphelendm sonra suphem doğru çıktı :)İlk hamileligimde hamile oldugumu ogrenmeden nce benimde oluyordu kasik agrisi gece uykudan uyandiriyordu
İnşallah canım benim ilk gebeligimde SATA gore 4 haftalıktı doktor görememiştir ama kanda çıkmıştıIns gorunmemisdir... Cok agrim vardi bu yuzden gittim adet belirtisidir dedi
Sizlerden böyle mutlu haberler geldikçe test yapmamak için kendimi zor tutuyorum :) bende de kasık ağrısı ve bel agrısı var ama inşallah adet agrisi degildirAmin inşallahhh :))
Ama gerçekten adet ağrısıyla birebir diyebilirim çok benziyorSizlerden böyle mutlu haberler geldikçe test yapmamak için kendimi zor tutuyorum :) bende de kasık ağrısı ve bel agrısı var ama inşallah adet agrisi degildir
Şubat 2015 annesiyim bende kandil günü öğrenmiştim hayırlısıyla kavuş inşallah :)Slm arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyordum kısmet bugünemiş inş bi terslik olmazsa Şubat annesi olacağım dün kandil günü öğrendim hamile olduğumu daha yeni ilk haftalarda inş ultrasonda da görürüz kesesini ...
İlk gebeliğimde benimde çok vardı ama bunda olmadı canım.Sadece arada adet olacakmışım gibi hafif huzursuzluk hissi oluşuyor.Ama bildiğim kadarıyla normal bebiş yerleşiyor demekki.Ne güzel nasip kısmet olursa aynı dönemlerde doğum yapcaz seninleBenim aşırı derece kasık ağrım var gece bir uyandiriyor agri sende de var mi öyle bi agri canım
İlk gebeliğimde benimde çok vardı ama bunda olmadı canım.Sadece arada adet olacakmışım gibi hafif huzursuzluk hissi oluşuyor.Ama bildiğim kadarıyla normal bebiş yerleşiyor demekki.Ne güzel nasip kısmet olursa aynı dönemlerde doğum yapcaz yerleşsin yerleşsinEvet hayırlısıyla inşallah kucağımiza almayı nasip etsin rabbim aynen yerleşsin yerleşsinİlk gebeliğimde benimde çok vardı ama bunda olmadı canım.Sadece arada adet olacakmışım gibi hafif huzursuzluk hissi oluşuyor.Ama bildiğim kadarıyla normal bebiş yerleşiyor demekki.Ne güzel nasip kısmet olursa aynı dönemlerde doğum yapcaz seninle
Canım rabbim hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.kafama takılan bişey okdu benim satım 27 nisan beklenen doğum tarihim 2 şubat gözüküyor. hamileysm şuan 4 hafta 2 günlüğüm..Senin beklenen doğum tarihin nasıl 8 şubat oluyor anlaadım ocak annesi olabilirmisin yanlış hesapladın sanırım.yada sitenin hesaplamasında bi sıkıntı varAa gerçekten mi benim tahmini doğum 8 şubat
Ay canım geçmişi okudum şimdi erken test yapmışsın olayı şimdi anladım dedim acaba benmi yanlış hesaplıyorumAa gerçekten mi benim tahmini doğum 8 şubat
Bugün adet günümdü hala olmadım yarın test yapıcam hayBrnıyla hamişimdir inş...
Canım rabbim hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.kafama takılan bişey okdu benim satım 27 nisan beklenen doğum tarihim 2 şubat gözüküyor. hamileysm şuan 4 hafta 2 günlüğüm..Senin beklenen doğum tarihin nasıl 8 şubat oluyor anlaadım ocak annesi olabilirmisin yanlış hesapladın sanırım.yada sitenin hesaplamasında bi sıkıntı var
Malesef bu ayda olmadı benim. inş siz kalmışsınızdır. Hakkımızda hayırlısıAyyy.. Cok heyecan verici. test sonucunu bizimle de paylas insallah yarin guzel haberlerini aliriz. Benim sat 14 mayis zaman gecmiyor
Malesef bu ayda olmadı benim. inş siz kalmışsınızdır. Hakkımızda hayırlısı
Merhaba bayanlar sat 2 mayis bat 2 haziran. Yani bes gun var adete. Laboquick erken gebelik testi yaptim. Sizce var mi biseyler test yaniltmiyordur umarim
İnternetten ovulasyon testi ile beraber aldım ben. Sabah tekrarlıcam umarım test yanılmıyordur. Benim döngüm de 32 de bir. Sabah yapsan çıkabilir seninki deSilik bi çizgi var canım
Genelde boyle cikinca gebelik oluyor ama hemen bi kan testi yaptır kesin olsun
Benimde SAT 2 mayıs ama benim adet döngüm 35te bir. Bennde mi yapsam ki :) bu testin fiyatı ne kadar canım?