2016 Şubat Anneleri

İştahsızlık genel sorun sanırım 1 yaşına kadar ne versem kusana kadar yiyen oğlum gitti binbir oyunla zar zor bikaç kaşık yiyen sıpa geldi 13 aylık 9.100 kgsu, benşm sorun şu menenjşt aşısını yaptırıcakmısınız özel bi aşı ama amin deilim hiç

Sezaryen oncesi yumurtlama.donemimde cok sancim olmazdi simdi dogumdan 13 ay gecti 3 aydir regl oluyorum ve yumurtlama.donemimde siddetli agri sanci var kivrandiriyor resmen dogumla mi ilgili acaba var mi benzer durum yasayan?

Sezaryen oncesi yumurtlama.donemimde cok sancim olmazdi simdi dogumdan 13 ay gecti 3 aydir regl oluyorum ve yumurtlama.donemimde siddetli agri sanci var kivrandiriyor resmen dogumla mi ilgili acaba var mi benzer durum yasayan?
Benim yumurtlama degil ama adet sancim cok fazla. Sezeryan oncesi bu kadar sanci ve kanamam olmazdi. Dogumdan sonra cok artti

kızlar bebislerinize mantar yediriyor musunuz? bi de diyelimki ki bebeğiniz ogunku yemeği yemedi ona farklı bi şey hazırlayıp yediriyor musunuz? ben dün olan yemeği yedirmek istedim biraz yedi başkada bi şey yemedi normalde başka bi yemek yaparım ama dün yapmadım denedin ve sonuç sadece süt emdi

Sessiz süpürge bilmiyorum ama benim kızımda çıt sesine uyanıyor normalde o uyurken iş yapacaksam odasında donencesinin müziğini açıyorum o zaman diğer sesleri duymuyor

Sessiz süpürge bilmiyorum ama benim kızımda çıt sesine uyanıyor normalde o uyurken iş yapacaksam odasında donencesinin müziğini açıyorum o zaman diğer sesleri duymuyor
Bi model buldum onu alıcak gibiyim sese çok duyarlı hiç öyle küçükken tw sesi falan kisipda uyutmadım ama ev genelde sessiz oldugu icin sanirim saolasn genede

güzel anneler ve bal evlatları nasılsınız:) menenjit aşısı yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız? rota virüs yaptırmadım ama bunu düşünüyorum gibi. sizin fikrinizi merak ettim

Benimde tam tersi sancım önceden çok olurdu şimdi hiç farkında bile olmuyorum adet gördüğümün. Hem düzene girdi hem sancım bitti çok şükür.

güzel anneler ve bal evlatları nasılsınız:) menenjit aşısı yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız? rota virüs yaptırmadım ama bunu düşünüyorum gibi. sizin fikrinizi merak ettim
Oğlumun enerjisine yetemeyen bir anne var büyüdükçe daha da zorlanıyorum sanki. Çok yoruldum uyku düzeni bozuldu. Zor uyutuyorum, zor giydiriyorum,zor yıkıyorum..bu böyle gider yani. Onun enerjisinin yanında ben sönük kalıyorum. Evlat yetiştirmek gerçekten çok zormuş bir o kadar da güzelmiş. Allah güç kuvvet versin bizlere ne diyeyim. Aşı hakkında bilgim yok cnm doktorada sormadım hiç O da bahsetmedi. Süresi var mı acaba?

Mantar biz pek tüketmeyiz o yüzden denemedim. Yaptığım yemeği genelde yiyor bazen sevmiyor az bişi yese bile yeter. Tekrar yeni birşey hazırlamıyorum. Bir gün önceden kalan yemeği ve çorbayı yediririm bende. İki günden fazla kalan birşey yedirmiyorum. Çorbaları iki günlük yaparım zaten.

Bayanlar kizima spor ayakkabi alacagim ama kararsizim bana tavsiye verebilecek olan var mi ???

evet bende 2 günden fazla kalırsa yedirmiyorum corbalarida günlük yapıyorum. evet eşimde az bi şey yese yeter diyor ama ben doymadı mi acaba diye tedirgin kalıyorum. teşekkür ederim cevabın için.

Canım benim ya ne güzel isyana baglamissin öyle:) hepimizin ortak derdi galiba ama dünyanın en tatlı derdi iyiki varlar tüm yorgunluklara rağmen. Süresi var mı bilmiyorum canım da 1 yaşından sonra yapılabildiğini biliyorum sadece

Herşeye rağmen çok tatlılar :) Allah ona göre bir sabır vermiş bize. Sağlıklı olsunlarda öyle böyle büyüyorlar. Doktora gittiğimde sorayım bende cnm sağol.

Kizlar gecen gun bi arkadas sormustu omuzlardan terlemeyi. Bugun oglumu doktora goturdugumde sordum kansizliktan olurmus sirf omuz baslarinda terleme.

Bu yazıyı gören şubat anneleri, ortadan kaybolanlar ses verin :) kaç anne kaldık buralarda
Mrb arada ben de bakıyorum :) bizde durumlar iyi yarın itibariyle 14 aylık oluyoruz 11.100 kilosu 8 tane dişi var. Buaralar el ayak göz kulak ağız burun göbek nerde deyince gösteriyor konuşma pek yok baba meme ve dede diyor genelde. Sesleri taklit ediyor hiç yerinde durmuyor sürekli geziyor benim minik kızım

Dedigim gibi dun kontrole gittik oglum 2 subat doğumlu ve kilosu hala 9800 boy 79 cm. Kansizlik var ama ne vitamin sruplarini icirebiliyorum ne de kan ilaclarini. Ne olacak bilmiyorum et kiyma falan da yemiyor. Corbanin icine kiyma koysam itinayla agzinda biriktirip tukuruyor. Yumurta peynir ve yogurt hicbir sekilde yemiyor. Ne yapacagimi şaşırdım isin acigi artik oluruna biraktim. Eskiden kan uzumunu inciri cok guzel yerdi artik alip alip yere atiyor. Bu arada doktorumuz menenjit asisini onerdi ben yaptiracagim. 2 yasinda cikmasi gereken disleri bile cikardi oglum. Ama on dislerinde sari sari lekeler var. Dis fircalamaya baslayalim dedi doktorumuz. Benden bu kadar kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…