Benim kizim da 74 cm. 9 kg. Dogdugunda 2620 gramdi. Bana da doktor iyi dedi. Kiyaslama olayina hic takilma bence. Hantal olmasindan iyidir diyorum ben.Bizim 1 yas olcumlerimiz. Boy 74, kilo 9. Dr iyi dedi dogum kilosuna gore ama benim canim sıkkın. 9,5 aylikken 8.3 idi. 2.5 ayda 700 gr almis. Yiyor aslinda ama anlamadim nerede hata yapiyorumbide surekli gorumcemin bebegiyle kiyasliyorlar sinir oluyorum
benim bebekte yiyor maşallah sıkıntımız yok yemek yemekten 3 aydır aynı kg deydi ama 9 du. bundan 2 hafta önce aşı da olcmustuk. dün gene tartmaya gittim 16 günde masallah iyi almış neye göre nasıl arıyorlar bi türlü anlamadım. insanın canı sıkılıyor kıyas olunca haklısın benim bebisim minyon herkes ne küçük deyip duruyor yemek yedir ee yiyor kimseye anlatamıyorum bana çekmiş yapısı minyonBizim 1 yas olcumlerimiz. Boy 74, kilo 9. Dr iyi dedi dogum kilosuna gore ama benim canim sıkkın. 9,5 aylikken 8.3 idi. 2.5 ayda 700 gr almis. Yiyor aslinda ama anlamadim nerede hata yapiyorumbide surekli gorumcemin bebegiyle kiyasliyorlar sinir oluyorum
Canim biz 9800kg geldik.. dort ustte dort altta ve azi disimiz patliyomus :) kopek disini hic bilmiyorum dogrusucanım yok kısa değil ortalamanin üstünde benim bebiste 77 cm sizin kg kaç? bi de köpek dişleri çıktı mı oğlunun ne zaman çıkıyorlar bilgin var mı?
Bizim dogum kilomuz 2885 idi. Ona gore iyi dedi dr. Yasinda dogdugu kilonun 3 kati olmasini bekleriz dedi. Aynen oyle cok sukur hareketli yuruyor, ama ben bi anneyim bu kiyaslamayi yapanlar da anne olanlar. Beni en cok anlamasi gerekenler.Benim kizim da 74 cm. 9 kg. Dogdugunda 2620 gramdi. Bana da doktor iyi dedi. Kiyaslama olayina hic takilma bence. Hantal olmasindan iyidir diyorum ben.
Ne kadar almis cnm 16 gunde merak ettim, bu sure zarfinda nasil beslendi?benim bebekte yiyor maşallah sıkıntımız yok yemek yemekten 3 aydır aynı kg deydi ama 9 du. bundan 2 hafta önce aşı da olcmustuk. dün gene tartmaya gittim 16 günde masallah iyi almış neye göre nasıl arıyorlar bi türlü anlamadım. insanın canı sıkılıyor kıyas olunca haklısın benim bebisim minyon herkes ne küçük deyip duruyor yemek yedir ee yiyor kimseye anlatamıyorum bana çekmiş yapısı minyon
Kizlar bebisleriniz boyu kac biz tam bir yasinda 77 cmdik kisa degilmi 80 olmamiz gerekmiyomu normalde?
Ergo baby kullanıyprmneko baby kanguru kullanan var miydı
oyy masallah kolay patlıyor mu azı dışı. bizim de dört yukarıda iki de asagida dışımız var:)Canim biz 9800kg geldik.. dort ustte dort altta ve azi disimiz patliyomus :) kopek disini hic bilmiyorum dogrusu
Ergo baby kullanıyprm
Ergo baby den çok memnun kaldım yükü diğerleri kadar çok bindirmiyor arabayla giremediğim yere kanguruyla giriyorum çok pratik özellikle markette iyi oluyor ama küçükken daha çok kullanıyordum sanki daha ne kadar kullanırım bilmiyorum. 20 kg taşıma kapasitesi var.ben kanguru almadım ama şimdi lazım olmaya başladı sence almaya değer mı ergo ya da neko geç mı kaldımhareketli bir çocuk karar veremiyorum ama internette gördükçe içim gidiyor :)
Inşallah temiz cikar sonclar canım bizimkinin de bir ara istahi acildi sinra hastalik dis yine gitti inşallah bir an evvel duzelirler uyusa belki toparlar uyku da yok hic gece belki 10kez uyandim gözleri kapanıyor ama inatla uyumuyor hepsi bir cesit cocuklarin yaDurun o zaman ben bizim durumumuzu yazayım da hepinize moral gelsin kızlar çünkü bizde durum daha kötü :/ kızım 2850 doğdu. Şimdi ise tam 8 kilo. Boyu 68 cm. İştahı bi ara kendiliğinden açılmıştı çok mutlu olmuştum. O ara değişik olarak süte başlamıştık. Süt iyi gelmişti kızıma. Sonra, Bir sefer hasta oldu tekrar eskiye döndük. Daha beter oldu hatta. Mümkün değil ağzına kilit vurulmuşcasına sımsıkı kapatıyo. Hiçbişey yediremiyorum. Mamayı da içmiyo sütü de. Tahlil vs yaptırdık Gelişim olarak alt sınırdaymışız. 2 sonuç daha var hafyaya çıkıcak. Bekliyorum. İnşallah herşey normal çıkar. 3 ay boyunca Ocean balık yağı + polivit + ferrum kullanıcaz. 3 ay sonunda herhangi bir değişiklik olmazsa çok daha ciddi bi araştırma yapılacak. 2 üst 2 alt dişi var. 4 aydır başka çıkmadı. Hiç emeklemedi kızım şimdi ayakta koltuğa sehpaya tutunarak gidiyor. Buna da şükür.
Amin canım sağol. Ben uykununda çok etkili olduğuna inanıyorum. Benim kız gündüz 2 saatten fazla uyumuyorki nasıl büyüsün. Gece uykusu 3-4 defa uyanma şeklinde bu aralar. Gelgelelim iştahta sıfır. bu bebeler büyüyene kadar psikolojimiz alt üst olacakInşallah temiz cikar sonclar canım bizimkinin de bir ara istahi acildi sinra hastalik dis yine gitti inşallah bir an evvel duzelirler uyusa belki toparlar uyku da yok hic gece belki 10kez uyandim gözleri kapanıyor ama inatla uyumuyor hepsi bir cesit cocuklarin ya
aynen öyle canim sağlıkli olsunlar huzurlu olsunlar inşallah zaman geciyor bi şekilde ama uyumayan yemeyen bebek zormus yine de şükür Rabbim esirgesin hepsiniAmin canım sağol. Ben uykununda çok etkili olduğuna inanıyorum. Benim kız gündüz 2 saatten fazla uyumuyorki nasıl büyüsün. Gece uykusu 3-4 defa uyanma şeklinde bu aralar. Gelgelelim iştahta sıfır. bu bebeler büyüyene kadar psikolojimiz alt üst olacak
geçmiş olsun ikisine de biriyle bas etmek zor 2cocuk daha zor olsa gerek bi gulusleri unutturuyor tum yorgunlugu her şey onlar icin napalimSlm kizlar..kilodan soz edilmis ..benim kiz 10.500 gram 76 cm...3 aydir 200 grm anca almis..alerjik ama neye alerjik belli deil buara istah yok..tablet bakarak zorla yediriyorum...surekli bronsiolit olup duruyor 6.kez oldu artik bende hastaliktan kafayi yiycem..oglum kurdesen dokuyor 3 ayi gecti dr test yapti bugday danaeti karanbiber alerji varmis .bugday diyeyini yapamiyoruz durmuyor dayanamiyor yiyor biseyler...oyle boyle buyuduler kendimde ilac kullaniyorum bunalimq girdim sanki
Tatlim rabbim yardimcin olsun uzulme ama bn de iyleymisim.hic ymek yemez hep biberonla inek sutu icermisim.annem diyor iki yasinda hersey değişti. Herseyi yedin.şimdide öyleyim. Ins senin kiz da öyle olacaktir.hatta aklıma geldi bn de emeklemedn hop kalkip yürümüşüm.: )Durun o zaman ben bizim durumumuzu yazayım da hepinize moral gelsin kızlar çünkü bizde durum daha kötü :/ kızım 2850 doğdu. Şimdi ise tam 8 kilo. Boyu 68 cm. İştahı bi ara kendiliğinden açılmıştı çok mutlu olmuştum. O ara değişik olarak süte başlamıştık. Süt iyi gelmişti kızıma. Sonra, Bir sefer hasta oldu tekrar eskiye döndük. Daha beter oldu hatta. Mümkün değil ağzına kilit vurulmuşcasına sımsıkı kapatıyo. Hiçbişey yediremiyorum. Mamayı da içmiyo sütü de. Tahlil vs yaptırdık Gelişim olarak alt sınırdaymışız. 2 sonuç daha var hafyaya çıkıcak. Bekliyorum. İnşallah herşey normal çıkar. 3 ay boyunca Ocean balık yağı + polivit + ferrum kullanıcaz. 3 ay sonunda herhangi bir değişiklik olmazsa çok daha ciddi bi araştırma yapılacak. 2 üst 2 alt dişi var. 4 aydır başka çıkmadı. Hiç emeklemedi kızım şimdi ayakta koltuğa sehpaya tutunarak gidiyor. Buna da şükür.
Bazen yiyor bazen yemiyor ama genelde bizde çok balık tuketmedigimiz için veriyorum haftada 2 kere balık tuketmesi lazım ihtiyacıni karşılaması için. Benim eşim doktor zaten o getirdi balık yaginida supravitide çok şükür ağır bir durum olmadığı için hiç çocuk doktoruna gitmedik kendi tedavimizi kendimiz yapıyoruzBizimkisi balık yemiyor sizinki si yiyor mu. Doktor mu önerdi. Bizimde bir sıkıntı yoktu yemesi de güzel tırnakların da biraz soyulma var acaba kendimi yapıyor. Doktor vitamin eksikliğinden olabilir dedi
Merkezi sistem olması büyük avantaj bence soğuk olacağını düşünmüyorum benim evim dublex ve çok soğuk bir şehirde olmama rağmen ısınma sorunu yaşamadık artık evlerin yalıtımı iyi yapılıyorKizlar sizden bir fikir almak istedim. Insallah ev alacagiz. Bir daireyi begendik ama ara katlarda yer yok son kat kalmis. Luks bir bina oyle çatı akma durumu olmaz da yine de son kat oldugu icin soguk falan olur mu acaba? Merkezi sistemli isitmasi.
. Tabiki yürümeyen daha çok bebis var benim kızım mesela :) 18. aya kadar yurumemesi normal sonrasi araştırılması gerek tabiki 14-15. ayda yürür bizimki herhalde koltuklara tutunarak sıralıyor çünkü bide parmak uçlarında yürüyor sipam haliyle çabuk yorulup yere atıyor kendini. en kolay olan emeklemek galiba şu an onlar için seninki hangi aşamada canımKızlar Merhaba. Uzun süredir giremiyorum buralara. Yeniden hamile olanlar hayirli olsun bebisleriniz. Sağlıkla gelsinler inşallah. Yürümeyen bebis kaldı mı yaaa. Bizimki 13 ayı dolduruyor 4 güne. Yürümüyor. Yürütmeye çalışıyorum atıyor kendini emekliyor.napicaz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?