2016 Şubat Anneleri

bir yasina girdi oglum yürümüyor hala ayakta bikac saniye duruyor ama o kafat zaten simdi de hasta hic hali yok ne zaman hazir olursa o zaman yürür heralde diyr cok kasmiyorum ama umarim yemek yememesi vitaminsizlik falan yürümeye engel olmuyordur o takiliyor bu ara kafama

oyy masallah kolay patlıyor mu azı dışı. bizim de dört yukarıda iki de asagida dışımız var:)
Gece bi iki ağlayarak uyandı ama öksürüktenmi diştenmi bilmiyorum.. iştahsızlık yaptı diyebilirim bol bol su içmek istiyo.. yeni yeni düzeldi diş çıktımı bilmiyorum en aşağı bir ay sürer bence :)

Oyy durmuyolar artık hiç Uzay evin içinde koşmaya başladı Seninkiler ikiz gibi olucak bir arada büyüyecekler ne güzel. İlkinden kolay olur ikincisi eminim Sizin kız uzunmuş evet Masallah benim nedense aklımda 80cm kalmış bir yaş için o yüzden geridenmi geliyoruz dedim :)

Maşallah. Hangi balık yağını kullanıyorsunuz. Eşin ne doktor u

750 gr aldı canim masallah diyim görünce çok şaşırdım 300 gr alsa ne iyi olur diyordum.çok üzmüştü beni 3 ay aynı kg de kalması. ya mesai saatlerimi değiştirdim her şeyi ile ben ilgileniyorum artik öğünlerde ve uyku saatlerini düzenli hale getirdim hergün hemen hemen aynı saatte yemek yiyor ve uyuyor. yumurtayı hergün farklı çeşitlerde vermeye başladım hergün aynı olunca yemiyor.öğlen uyandıktan sonra hergün farklı bi çorba içiyor aralarda anne sütü meyve kuruyemis falan yiyor. akşam yemeği uyumadan önce yoğurt o da bazı zamanlar.o şekilde bi düzen kurmaya çalışıyorum kendimce.peynir yemiyor mesela ben kaşar peynirini yakışacak bazı corbalara katip veriyorum

Sağol canım yazdıkların beni az da olsa rahatlattı. İnşallah oda senin gibi olur da bir anda iştahı açılır. Kızım şimdiye kadar hiçbir emekleme, tutunma, yürüme çabası göstermedi son 2-3 haftada etrafa tutunarak gidiyordu dün akşam da ilk adımlarını attı çok şükür . En azından yürümeyi kafaya takmıycam buda birşeydir. Bu arada epey benzer yönünüz varmış. Hadi inşallah iştah konusunda da sen gibi olurrr :))

Allah yardımcın olsun canım. İkiside hasta olunca daha zor. İnşallah tez vakitte iyileşirler

Maşallah canım ilk doğduğu kilonun ortalama üç katı olmalıymış sizde yakınsınız .. Uzay Maalesef çok iştahlı bir çocuk değil ama yinede sevdiği şeyleri yiyo bir ara üstüne düşücem hergün farklı tadlar alsın yemesede tadını bilsin. Babamızda bende çocuklen zayıfmışız Uzayda geleneği bozmayacak gibi :)

Canım diş sıkıştırıyodur Uzayda iki haftadır çok iştahsız, yemeğe atılan çocuk binbir şaklabanlıklarla yiyo.. bugün sabah yemedi az önce verdim :/

Yürütmek için elinden tutuyorum adım atmak istemiyor kendini yere atıp emekliyor. Emeklemede uzmanlasti resmen. Basamiyor degil.koltukta sıralıyor. Ben de bizde mi sorun herkes çalıştırıyor yürütüyor biz bosluyor muyuz diyorum ama Zamanı gelince isteyince yürüyecek demek ki.

Hastayken zaten canlari hiç istemiyor canım. Sağlıklı olsunlar da geç yurusunler napalım

Maşallah. Hangi balık yağını kullanıyorsunuz. Eşin ne doktor u
Möllers balık yağı kullanıyorum ben ocean bide bir tane daha vardı gerçek balık yağı ucuz olanlar balığın farklı yerlerinden oluyormus galiba bebekler için çok onerilmiyor 80 lira mollers eşim aile hekimi uzmanı canım

Bizimkide aynen öyle. yürüyünce hiç zaptetmek çok zor diyor herkes ne kadar geç o kadar iyi yani :)

Bende alayım o zaman canım. Hiç yemedi balık. Bu aralar iştahı da yok.

Oglum 2.900 dogmustu 1 yas olcumunde kilo 11 boy 77 cm dedi doktor babasida bende uzun deyiliz oglum da kisami olacak ki herkez dayisi gibi uzun olacak diyodu ama bize cekecek sanirim :) istahi uykusu iyi masallah kilosu guzel dedi daha yurumeye baslayinca zayifladi bile kocabogaz :) kizlar sutu denedim ben icmedi oglum anne sutu aliyo ama sizler nasil veriyosunuz sutle seyreltip mi denesem ki

Cümleni Anlamadım canım ocean iyi mi kötü mü bizde yeni başladıkta :)

Anne sütü içiyorsa inek sütüne ne hacet :)) bence bol bol emzir en güzeli anne sütü. İnek sütü İçmek istemiyorsa biraz daha erteleyeebilirsiniz bu fikri. Keşke bende doya doya emzirebilseydimde minnoşuma faydam olsaydı ://

Canım diş sıkıştırıyodur Uzayda iki haftadır çok iştahsız, yemeğe atılan çocuk binbir şaklabanlıklarla yiyo.. bugün sabah yemedi az önce verdim :/
ama hiç diş belirtimiz yok :/ iştahsızlıkta epeydir var. Saatlerce aç kalıyo yinede yemiyo. Eski günlere geri döndük. Bu arada instagram da uzay'ın fotosunu gördüm. Maşallah ya yanımda olsa da yanaklarını sıksam onun :))

Oyle deme canim senin nefes almam bile ona fayda annesi... geceleri icerse daha uzun sure tok tutar belki uyanmaz diye dusunmustum ben de sevmedi

Saol canim benim :) Canim bende arastiriyorum ne yapabiliriz diye, ama kendileri yemeli artik ona yogunlasicam bu sabah mutfaga geldi yine agzini sipirdatarak sanirim istahi normale donuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…