• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Korkuyirdum iyice korktum şimdi öf ya ne acimasizlar üç aşı nedir ya ayrı ayrı yaptırayim iki kolunu ayrı bacağı ayrı yaptirayim o zaman :KK43:
Ben de bugun yaptirdim canim ama cok sukur sıkıntı yasamadik. Ates yapar dedo ebe 1 hafta sonra da dokuntu olabikir korkma dedi. O an biraz agladi gecti cok sukur. Sen de kolay atlatirsn insallah.

Selamlarrr.bu bebisim de kızmış. Abla kardeş kanka olurlar ömür boyu ins.kizimin azi dişleri çıktı ama cok zor oldu.ateş yapti ama simdi iyiyiz cok şükür
Oooo masallah canim. 2 kizim olmasi hep hayalimdir. Ben tek kizjm annem de tek kiz. Ben hepb1 oglum 2 kizim olsun isterim. 1 oglani turturdum bakalim insallah darisi 2 kiza :)

Gebelik döneminde buralar vızır vızırdı :) 1 gün girmesem 500 mesaj birikirdi. Hepsini okurdum üşenmeden :kahve: özledim ben o günleri yaa, karnımda minicik ayaklarıyla tekme atan bi minnoş vardı. Her teknesine ayrı sevinirdim. Bir defasında gün boyunca tekme atmadı diye oturup ağlamıştım :KK70: özledim heyecanlı bekleyişle geçen günleri :anneadayı:
Yeni bir heyecana yelken ac o zaman ;) bizim minikler buyuyor ne guzel ben simdiden 2. yi dusunmeye basladim ama ogluma kiyamiyorum nedense. Biraz onunla vakit gecireyim bi parklarda kisalim doyasiya ondan sonra olsun diyorum 2.

Oooo masallah canim. 2 kizim olmasi hep hayalimdir. Ben tek kizjm annem de tek kiz. Ben hepb1 oglum 2 kizim olsun isterim. 1 oglani turturdum bakalim insallah darisi 2 kiza :)
Bnde tek kizim bnde hep sen gibi düşündüm. Iki kız kesin olmali diyordum bu haber beni cok mutlu etti

Bnde tek kizim bnde hep sen gibi düşündüm. Iki kız kesin olmali diyordum bu haber beni cok mutlu etti
Hamilelik nasil gidiyor canim :) iki kizinmi olucak simdi oy oy oyyy kuzular beraber arkadas gibi buyuyecek :)

1 yaş kan tahlilleri yaptırdınız mı ben gecen hafta yaptırdım
hamd olsun değerleri iyi, d vitamini ve kan ilaçı vermiyordum bi sıkıntı yok böyle devam edebilirsin dedi
Bizimde iyi cikti birak dedi.. ama d vitaminini iki yasa kadar vermek gerekmiyormuydu ? kafam karisti..

Kizlar sizden bir fikir almak istedim. Insallah ev alacagiz. Bir daireyi begendik ama ara katlarda yer yok son kat kalmis. Luks bir bina oyle çatı akma durumu olmaz da yine de son kat oldugu icin soguk falan olur mu acaba? Merkezi sistemli isitmasi.
Canim hayirli olsun.. soyle bir avantajiniz var hic bir zaman sizi rahatsiz eden komsulariniz olmayacak.. yeni evlerde tahminimce izalasyon iyi yapiliyodur. Havalar sogukken icine bir girin bakin derim ;) Ama tabi ara katlara nazaran kislari daha soguk yazlarida daha sicak olabilir.

Kizlar bebisleriniz boyu kac biz tam bir yasinda 77 cmdik kisa degilmi 80 olmamiz gerekmiyomu normalde?

Hamilelik nasil gidiyor canim :) iki kizinmi olucak simdi oy oy oyyy kuzular beraber arkadas gibi buyuyecek :)
Yeniden kipirtilar hissetmek cok hoş. Kızım cok yaramaz daha bugun gitti dolaba dudağını vurdu peşinden kosunca yoruluyorum ama cok sıkıntı degil.kardesini cok sevecegini ve abla kiz bitirim ikili olacaklarina inaniyorum ;)
Kizlar bebisleriniz boyu kac biz tam bir yasinda 77 cmdik kisa degilmi 80 olmamiz gerekmiyomu normalde?
Bnim kiz 79 cm 9700 kilo geldi.boy atmamış bu ay ama kilo almış.bnce senin normal çünkü bizim icin uzun bebis diyor doktor

Benim oğlan 82 cm di hatta sağlık ocagindakiler 84 olcmustu ama ben takipli doktorumuzun dediğini dikkate aliyorum genellikle

canım yok kısa değil ortalamanin üstünde benim bebiste 77 cm sizin kg kaç? bi de köpek dişleri çıktı mı oğlunun ne zaman çıkıyorlar bilgin var mı?

Herkese hayirli geceler hanimlar,
Size birsey sormak istiyorum. Ozellikle bebeklerini mamayla besleyen arkadaslar. Gunde kac defa ve bi kerede kac cc mama veriyorsunuz? Ek gida ile mama arasinda ne kadar zaman oluyor? Mamaya geceli 2 ay oldu ama bi turlu ayarlayamiyorum. Bebeklerini mamayla besleyenler rica etsem bi gunluk saatli beslenme tablosunu yazar misiniz? Tesekkurler simdiden hayirli geceler

Bizim 1 yas olcumlerimiz. Boy 74, kilo 9. Dr iyi dedi dogum kilosuna gore ama benim canim sıkkın. 9,5 aylikken 8.3 idi. 2.5 ayda 700 gr almis. Yiyor aslinda ama anlamadim nerede hata yapiyorum :kızgın: bide surekli gorumcemin bebegiyle kiyasliyorlar sinir oluyorum :ukala::ukala::ukala:

Back