- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 723
- 40
Yo Uzay hemen alisiyo ama tabi yinede iyi birsey degil, bu ablamiz en iyisi cikti 800 veriyoruz canimCanım uzay yadırgıyo mu bu durumu ? 3. Kişi ya hani. Ve ücret olarak ne kadar veriyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yo Uzay hemen alisiyo ama tabi yinede iyi birsey degil, bu ablamiz en iyisi cikti 800 veriyoruz canimCanım uzay yadırgıyo mu bu durumu ? 3. Kişi ya hani. Ve ücret olarak ne kadar veriyorsunuz?
Bu ablamiz oyun oynuyo devamli tv ile arasi yok zaten.. bir tek cok yuksek sesli konusuyo alttaki komsumuz zaten bizden hoslanmiyo iyice cileden cikariyodur onlari :)))Ah ben cok cektim bakici bayanlardan ilk oglumda. İyileri mutlaka vardir yanlis anlasilmasin ama bana denk gelmedi. İkinci 15 aylik ise basliyorum. Direkt krese vericem.standart bakim. Yemedi mi yemedi diyorlar yalan yok. Egitim seviyes i yuksek insanlarla nitelikli aktivite. Butun gun elinde cep telefonu sadece yemek yedir uyut. ben her ikisini denemis biri olarak kendi cocugum icin uygun bulmuyorum. Keske annaanne babaanne olsa ama onlar bakmiyorlar malesef
Sen bakıcımı değiştirdin özel değilse neden değişti kiYo Uzay hemen alisiyo ama tabi yinede iyi birsey degil, bu ablamiz en iyisi cikti 800 veriyoruz canim
Polivit kullanıyorum bende yeni başladım gün aşırı yarım ölçek veriyorum birgün polivit birgün balık yağı şeklinde ama bir sıkıntımiz yok takviye olsun diye başladık kullanmayaKızlar oğlumun tırnakların kenarları kavlıyor doktor vitamin ilacı verdi. Supravit. Kullanan var mı
Bizimkisi balık yemiyor sizinki si yiyor mu. Doktor mu önerdi. Bizimde bir sıkıntı yoktu yemesi de güzel tırnakların da biraz soyulma var acaba kendimi yapıyor. Doktor vitamin eksikliğinden olabilir dediPolivit kullanıyorum bende yeni başladım gün aşırı yarım ölçek veriyorum birgün polivit birgün balık yağı şeklinde ama bir sıkıntımiz yok takviye olsun diye başladık kullanmaya
Canim bize de doktor supravit verdi ama benim oglan mumkunu yok icmedi. Seninki icecek mi bakalim?Kızlar oğlumun tırnakların kenarları kavlıyor doktor vitamin ilacı verdi. Supravit. Kullanan var mı
Dün verdim içti canım. Size niçin verdi canım bn ilacı verip vermem e konusunda kararsızımCanim bize de doktor supravit verdi ama benim oglan mumkunu yok icmedi. Seninki icecek mi bakalim?
yarim gun calisan ogretmenler Şubat tatilinde bakici parasini nasil ayarliyorsunuz yarim mi veriyorsunuz tam mi? benim 8-11derslerim 400veriyoruz bu ay sadece 10 gün geldi odemeyi nasil yapacaz karar veremedik tatillerde genelde nasil oluor cevremde de bilen yok
orası öyle tabi tsm verelim mademben tam verdim canım. almak istemedi ben de olmaz diye düşündüm. sonuçta bizden kesilmiyor. günlük değil aylık anlaştık.
orası öyle tabi tsm verelim madem
Biz de surekli dis cikarmaktan dolayi istahsizlik ve kilo kaybi var. 1 subat dogumlu oglum 9 kilo hala. Hatta son zaman daha da zayifladi. Onun icin verdi. Yemiyor bari vitaminini bundan takviye alsin diyeDün verdim içti canım. Size niçin verdi canım bn ilacı verip vermem e konusunda kararsızım
Korkuyirdum iyice korktum şimdi öf ya ne acimasizlar üç aşı nedir ya ayrı ayrı yaptırayim iki kolunu ayrı bacağı ayrı yaptirayim o zamançıkacak gibi oldu ama çıkmadı şükür. ama bizde asi çok huzursuzluk yaptı çok korktu oğlum hep ağlayarak irkilerek kalktı ve 5 dk dalıp geri kalkiyordu bayağı etkilendi diyebilirim.bacağından aşı yapınca haliyle sırt üstü yatırdık inanır mısın ertesi gün sırt üstü yatmadı her uyutmak istediğimde çok kötü ağlıyordu
kesinlikle öyle yap bence 3 u ağır geliyor korkuyorlarKorkuyirdum iyice korktum şimdi öf ya ne acimasizlar üç aşı nedir ya ayrı ayrı yaptırayim iki kolunu ayrı bacağı ayrı yaptirayim o zaman
bizde hala 9 kg yizBiz de surekli dis cikarmaktan dolayi istahsizlik ve kilo kaybi var. 1 subat dogumlu oglum 9 kilo hala. Hatta son zaman daha da zayifladi. Onun icin verdi. Yemiyor bari vitaminini bundan takviye alsin diye