• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ah ben cok cektim bakici bayanlardan ilk oglumda. İyileri mutlaka vardir yanlis anlasilmasin ama bana denk gelmedi. İkinci 15 aylik ise basliyorum. Direkt krese vericem.standart bakim. Yemedi mi yemedi diyorlar yalan yok. Egitim seviyes i yuksek insanlarla nitelikli aktivite. Butun gun elinde cep telefonu sadece yemek yedir uyut. ben her ikisini denemis biri olarak kendi cocugum icin uygun bulmuyorum. Keske annaanne babaanne olsa ama onlar bakmiyorlar malesef:KK43:
Bu ablamiz oyun oynuyo devamli tv ile arasi yok zaten.. bir tek cok yuksek sesli konusuyo alttaki komsumuz zaten bizden hoslanmiyo iyice cileden cikariyodur onlari :)))

Kızlar oğlumun tırnakların kenarları kavlıyor doktor vitamin ilacı verdi. Supravit. Kullanan var mı

Kızlar oğlumun tırnakların kenarları kavlıyor doktor vitamin ilacı verdi. Supravit. Kullanan var mı
Polivit kullanıyorum bende yeni başladım gün aşırı yarım ölçek veriyorum birgün polivit birgün balık yağı şeklinde ama bir sıkıntımiz yok takviye olsun diye başladık kullanmaya

Polivit kullanıyorum bende yeni başladım gün aşırı yarım ölçek veriyorum birgün polivit birgün balık yağı şeklinde ama bir sıkıntımiz yok takviye olsun diye başladık kullanmaya
Bizimkisi balık yemiyor sizinki si yiyor mu. Doktor mu önerdi. Bizimde bir sıkıntı yoktu yemesi de güzel tırnakların da biraz soyulma var acaba kendimi yapıyor. Doktor vitamin eksikliğinden olabilir dedi

1 yaş kan tahlilleri yaptırdınız mı ben gecen hafta yaptırdım
hamd olsun değerleri iyi, d vitamini ve kan ilaçı vermiyordum bi sıkıntı yok böyle devam edebilirsin dedi

yarim gun calisan ogretmenler Şubat tatilinde bakici parasini nasil ayarliyorsunuz yarim mi veriyorsunuz tam mi? benim 8-11derslerim 400veriyoruz bu ay sadece 10 gün geldi odemeyi nasil yapacaz karar veremedik tatillerde genelde nasil oluor cevremde de bilen yok

Kizlar sizden bir fikir almak istedim. Insallah ev alacagiz. Bir daireyi begendik ama ara katlarda yer yok son kat kalmis. Luks bir bina oyle çatı akma durumu olmaz da yine de son kat oldugu icin soguk falan olur mu acaba? Merkezi sistemli isitmasi.

yarim gun calisan ogretmenler Şubat tatilinde bakici parasini nasil ayarliyorsunuz yarim mi veriyorsunuz tam mi? benim 8-11derslerim 400veriyoruz bu ay sadece 10 gün geldi odemeyi nasil yapacaz karar veremedik tatillerde genelde nasil oluor cevremde de bilen yok

ben tam verdim canım. almak istemedi ben de olmaz diye düşündüm. sonuçta bizden kesilmiyor. günlük değil aylık anlaştık.

Dün verdim içti canım. Size niçin verdi canım bn ilacı verip vermem e konusunda kararsızım
Biz de surekli dis cikarmaktan dolayi istahsizlik ve kilo kaybi var. 1 subat dogumlu oglum 9 kilo hala. Hatta son zaman daha da zayifladi. Onun icin verdi. Yemiyor bari vitaminini bundan takviye alsin diye

Gebelik döneminde buralar vızır vızırdı :) 1 gün girmesem 500 mesaj birikirdi. Hepsini okurdum üşenmeden :kahve: özledim ben o günleri yaa, karnımda minicik ayaklarıyla tekme atan bi minnoş vardı. Her teknesine ayrı sevinirdim. Bir defasında gün boyunca tekme atmadı diye oturup ağlamıştım :D özledim heyecanlı bekleyişle geçen günleri :anneadayı:

çıkacak gibi oldu ama çıkmadı şükür. ama bizde asi çok huzursuzluk yaptı çok korktu oğlum hep ağlayarak irkilerek kalktı ve 5 dk dalıp geri kalkiyordu bayağı etkilendi diyebilirim.bacağından aşı yapınca haliyle sırt üstü yatırdık inanır mısın ertesi gün sırt üstü yatmadı her uyutmak istediğimde çok kötü ağlıyordu
Korkuyirdum iyice korktum şimdi öf ya ne acimasizlar üç aşı nedir ya ayrı ayrı yaptırayim iki kolunu ayrı bacağı ayrı yaptirayim o zaman :(

Selamlarrr.bu bebisim de kızmış. Abla kardeş kanka olurlar ömür boyu ins.kizimin azi dişleri çıktı ama cok zor oldu.ateş yapti ama simdi iyiyiz cok şükür

Back