- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
Ocean iyi canım :) bebekler için önerilen balık yaglarindan biriCümleni Anlamadım canım ocean iyi mi kötü mü bizde yeni başladıkta :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ocean iyi canım :) bebekler için önerilen balık yaglarindan biriCümleni Anlamadım canım ocean iyi mi kötü mü bizde yeni başladıkta :)
Ohh çok iyii rahatladım :))Ocean iyi canım :) bebekler için önerilen balık yaglarindan biri
değil mi annesiz büyüyen bebekler geldi şimdi aklıma Allah hiçbir bebeği annesiz koymasın ya.Oyle deme canim senin nefes almam bile ona fayda annesi... geceleri icerse daha uzun sure tok tutar belki uyanmaz diye dusunmustum ben de sevmedi
hadi inşallah , darısı başımıza :)Saol canim benim :) Canim bende arastiriyorum ne yapabiliriz diye, ama kendileri yemeli artik ona yogunlasicam bu sabah mutfaga geldi yine agzini sipirdatarak sanirim istahi normale donuyo.
Gribi atlattik burnumuz artik akmiyor ondan sanirim .. Insallah kuzum bol bol istah acici seylermi yedirmeliyiz bilemiyorum kideğil mi annesiz büyüyen bebekler geldi şimdi aklıma Allah hiçbir bebeği annesiz koymasın ya.
hadi inşallah , darısı başımıza :)
Aynen sürekli memede yemek yese dahi hemen meme istiyorBizim grupta is yok (mart 2016) buraya sorayim ben pek fark yok zaten :) benim bebegim 2-3 gundur hic olmadigi kadar meme duskunu oldu.yemegini de yiyor ama surekli emmek de istiyor.evde bi degisiklik yok 1 yasa yakin boyle atakta mi acaba.sizde de ayni durum oldu mu?
Kaciyorum artik caktirmadan dikkat dagitmaya calisiyorum.gecer umarim bir an once derman kalmadi bende:)Aynen sürekli memede yemek yese dahi hemen meme istiyor
Bazen oluyor canim. Mesela benim oglum disi patlamak uzere iken cok yapiyor. Sanirim rahatlatiyor. Allahim nasil olacak diyorum 2 gun sonra kendiliginden geciyor.Bizim grupta is yok (mart 2016) buraya sorayim ben pek fark yok zaten :) benim bebegim 2-3 gundur hic olmadigi kadar meme duskunu oldu.yemegini de yiyor ama surekli emmek de istiyor.evde bi degisiklik yok 1 yasa yakin boyle atakta mi acaba.sizde de ayni durum oldu mu?
Bizim grupta is yok (mart 2016) buraya sorayim ben pek fark yok zaten :) benim bebegim 2-3 gundur hic olmadigi kadar meme duskunu oldu.yemegini de yiyor ama surekli emmek de istiyor.evde bi degisiklik yok 1 yasa yakin boyle atakta mi acaba.sizde de ayni durum oldu mu?
Bazen oluyor canim. Mesela benim oglum disi patlamak uzere iken cok yapiyor. Sanirim rahatlatiyor. Allahim nasil olacak diyorum 2 gun sonra kendiliginden geciyor.
Cabuk gecer umarim :) ilk kez boyle oldu daha atak falan yeni etki etti benim oglanda o zaman :)52- 54 hafta arası atak dönemleri var ona denk gelmiş olabilir
Kızlar merhaba nasılsınız? Bizde 1 yaş aşılarını olduk cuma günü. Biz ilk aşılarını yurtdışında yaptırmıştık 6 aylıkları burda yaptırdık ama şunu fark ettim hemşire pnomökok aşısının 3 . Dozunu yapmamış kağıtta yazmıyor. Sağlık ocağında dr sordum bişey olmaz sesi gerçi o doktor herşeye bişey olmaz diyor. Aşısı eksik olan var mı arasında ne yapmak gerekir ilk kez karşılaşıyorum.
Benimki sadece emerek yaşıyorKılar sizin bebişlerin yemekle araları nasıl bizimkisi hiçbir şey yemiyor
Bizde meme de yok. Bir iştahsız birr iştahsızz ki anlatamam. Ayrıca bu aralar huy değiştirdi. Gıcık bişey oldu başıma hep yanında olayım istiyo. Yan odaya geçsem ağlıuo. Otururken kendini bianfa arkaya bırakıyo haliyle kafası çarpıncada ağlıyo. Niye yapıyo bilmiyorum. Bazen saçlarını çekiyo. Değiştii yaa böyle değildi bu kızKılar sizin bebişlerin yemekle araları nasıl bizimkisi hiçbir şey yemiyor
Benimki sadece emerek yaşıyor
Bizde meme de yok. Bir iştahsız birr iştahsızz ki anlatamam. Ayrıca bu aralar huy değiştirdi. Gıcık bişey oldu başıma hep yanında olayım istiyo. Yan odaya geçsem ağlıuo. Otururken kendini bianfa arkaya bırakıyo haliyle kafası çarpıncada ağlıyo. Niye yapıyo bilmiyorum. Bazen saçlarını çekiyo. Değiştii yaa böyle değildi bu kız
Canım bnm ki de kendine vuruyor bana vuruyor.Bizde meme de yok. Bir iştahsız birr iştahsızz ki anlatamam. Ayrıca bu aralar huy değiştirdi. Gıcık bişey oldu başıma hep yanında olayım istiyo. Yan odaya geçsem ağlıuo. Otururken kendini bianfa arkaya bırakıyo haliyle kafası çarpıncada ağlıyo. Niye yapıyo bilmiyorum. Bazen saçlarını çekiyo. Değiştii yaa böyle değildi bu kız
Aynen. Yoruldum. Dişimde iltihap var ilaç kullandım geçmedi ağır ilaç verilmesi gerekiyor emzirdiğim için olmuyor bırak emzirme yi dedi ama yemek yemiyor nasıl bırakacağım biberon tutmuyorBenimki sadece emerek yaşıyor
Emzirmeyi bırakmak için çok erken ya ama şuna eminimki yemeyen çocuk emzirmeyi bırakınca yiyor.Aynen. Yoruldum. Dişimde iltihap var ilaç kullandım geçmedi ağır ilaç verilmesi gerekiyor emzirdiğim için olmuyor bırak emzirme yi dedi ama yemek yemiyor nasıl bırakacağım biberon tutmuyor