2016 Şubat Anneleri

Sakin baska birsey hazirlams tatlim.aliskanlik yapıyor lar.dun mesela bn etli taze fasulye yaptim hep yer ama dun etleri ayırdı fasulyeleri fırlattı.bn de et vermedim fasulyeleri yemesni bekledim.bakyi bakti sonra on yargisini kirip agzina goturdu.sonra yavas yavas yedi.bende o zaman etleri vermeye devam ettim.yine de inat edip yemeseydi ne yapardim.biraz daha fasulyeleri izlemesini oynamasini beklerdim baktım olmuyor etleri yedirir kalkardim.sonucta ac kalırdı ama diger ogune kadar sabretmeyi ogrenecek.

Ben de düşünüyorum ama biraz havalar ısınsın diye bekliyorum. Baharda dış çekim istiyorum çiçekler yeşillikler falan daha canlı olur. Şuan yapsak hava soğuk. Arkadaşımın profesyonel makinası var onla ayarlayıp çektirmek istiyorum. Hamilelikte istiyordum yapamadım bunda yapcam inşallah.

İstanbul için bskn da var sanırım. O da artık yapıyor diye biliyorum.

Bende Doğum da yapmadım içimde kaldı. Bide buna pişman olmayım diyorum:)

Yazdıkların bana mantıklı geldi canım. Öyle alışır. İstemediği yemeğe burun kıvırır nasılsa annem şimdi sevdiğim yemekten getirir bunu yemesem de olur diye düşünüp beni kontrol altına alır. Buna izin vermemeliyim , oyuna gelmemeliyim :) tabakta ne varsa onu yicek yoksa bir dahaki öğüne kadar beklemesi gerekecek. Ben bunu tuttum :)) teşekkür ederim

Çok hızlısın zaman...
Her ne kadar biran önce büyümeni beklesemde, dönüp baktığımda mis kokunu içime çektiğimde hızla geçen bu zaman burnumu sızlatıyor. Bebekliğine doyamadan küçük bir adam oluverdin.
Oğlum Emir'im, evimin ikinci küçük emaneti iyiki doğdun iyiki geldin.
Allahım bütün yavrularımızı saglık sıhhat başarı ve mutluluk dolu nice yıllara erdirsin.

sessizyazar Senin minik prensininde günü kutlu olsun.

Gözlerim yaşardı çok duygulandım... Girip Emirin doğum gününü kutlamak istemiştim... Senin yazımı gördüm. çok hızlı geçti zaman, çok hızlı... İnsan hiç anlamıyormuş... Çok acemice ama çok güzeldi. Daha dün konuştuk sanki doğumu vs...

iyi ki doğmuşlar, Rabbim hep gül bahçeleri sunsun önlerine...

Evet cnm bn de ilk zamanlar kiyamadim oyuna geldim baktım bni oynatıyor artık keçi bir anne oldum bu konuda

Baştan öğrenmiş oluyorum sayende :)) bu arada maşallah 17. Haftaya ne ara geldin zaman nasılda geçiyor. 20. Haftada yolu yarılamış oluyorsun.
Yaa sorma hic. Bnde anlamadim.hoş zaten pek farkina vardığım yok da.boyle boylebir bakmisim doğmuş

Kızlar süt vermeye başladınız mı? Ben dün bebe bisküvisi ve muzu ezip içine biraz süt koydum yedirdim. Çok sevdi yedi. Ama tek başına vermedim hiç içer mi bilmiyorum.

Kızlar süt vermeye başladınız mı? Ben dün bebe bisküvisi ve muzu ezip içine biraz süt koydum yedirdim. Çok sevdi yedi. Ama tek başına vermedim hiç içer mi bilmiyorum.

Ben sut vermeye basladim 60 cc sut 60 cc mama koyuyorum. İciyor dokunmadi hic. Gittikce sut miktarini artiricam.

Ben sut vermeye basladim 60 cc sut 60 cc mama koyuyorum. İciyor dokunmadi hic. Gittikce sut miktarini artiricam.
Emziriyormusun cnm? Gece sütümün yetmediğini düşünüyorum çok sık kalkıyor. O yüzden süt vermeyi düşünüyorum ama nasıl vereyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…