2016 Şubat Anneleri

Amiin.
Evet zaman hızlı dönüp bir bakmışız Allah ömür verirse askerlik zamanları gelivermiş zaman çok hızlı kıymetini bilmek doya doya yaşamak lazım.
Nette dolaşırken görüyorum ne kadar çok hasta bakıma muhtaç bebek çocuk var. Vefat eden hiç konuşamayan göremeyen.. Ben bazen biraz huysuzluğunda mızıldadığında bile dayanamıyorum. O çocukları ve annelerini düşündüğümde kendimeçok kızıyorum. Allaha şükür saglıklı çocuklarımız var. Kıymetini bilmek saglıklarına şükretmek lazım.

aynen canım. sesimi yükselttiğimd hemen sarılıyorum , özür diliyorum. şükür bin şükür. Çok güzel şeyler yazmışsın...

zamanın kıymetini bilememek.. neler yapıyor bu arada ne gibi aktiviteler yapıyorsun

Şimdilik duyusal oyunlar oynuyoruz. Nohut_mercimek_pirinç_ su gibi farklı şeylerle oynatıyorum.
Kule olan oyuncakları var. Renklerini söyleyerek sayılarını sayarak oynuyoruz. Bazen kitap bakıyoruz.
En çok da çekmece boşaltıyoruz. Özellikle mutfak aletlerini inceliyor.
Birde top ve balon oynamayı seviyor.

Birde artık agzına atmadığı için kagıt veriyorum. Mıncıklamayı ve yırtmayı seviyor.

Kizlar kuzenim vefat etti 25 yasindaydi pazar gunu vefat etti 2 evlat birakti arkasinda 1 yilda eriyip gitti aramizdan rahim agzi kanseriydi hala soku uzerimden atamadim sanki cikip gelicek gibi teyzemin feryadlari kulagimda icim o kadar aciyor ki hersey bos anlamsiz o yok bu yok su bana bunu dedi boos ya bos sonumuz kara toprak o ölüm kokusu hala burnumda cenaze arabalarinin biri geldi biri gitti kimi yavrusuna kimi babasina annesine cok etkilendim bilmiyorum ya arayin kimle kusseniz barisin en son aradiginda evden cikacaktim acmadim sonra konusamdik yara oldu icimde o telefonu acmaliydim hayatin degerini bilelim benim kinali kuzum gun gormeden oldu evlatlari icin evinin hem erkegi hem kadini oldu afedersiniz kendisi yirtak camasir giyerdi ama evlatlarina canini verirdi topragin bol olsun kuzum mekanin cennet olsuunnn!sizlerden ricam vakti olanlar yasin okuya bilirmisiniz...

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzüldüm gerçekten en çok ta yavruları için. Allah kalanlara ömür sevenlerine sabır versin.

basın sağolsun canım toprağı bol olsun çok zor bi durum gerçekten uzuldum

Başınız sağolsun. Rabbim sabır versin.

Başınız sağolsun kuzum toprağı bol olsun..

Başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin. Dünya telaşıyla ahireti unutuyoruz. Allah hayırlı ölümler versin.

Biz birde araba şeklinde zeka geliştirici oyuncak aldık su daire üçgen kare şekillerini yerleştiriyosun hani.. daire ve kareleri rahat yapıyo artık ama yapamadıklarında sinirlenip fırlatıyo

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Kızlar canım çok sıkkın bilgisi olan varsa bana yazabilir mi? Kızımın ilk doğduğunda topuk kanından tsh yüksek çıkmıştı tekrar yapıldı iyi çıktı sonra 6 aylıkken kan tahlili yapıldı yine yüksek çıktı şu ana kadar her ay çağırdı doktor gittk kan verdik 7ydi 6oldu 5oldu en son 9aylıktı 4ü gördük sevindik ilaç kullanmaya gerek kalmadan atlattık diye dün tekrar gittik değer 10a yükselmiş. Tiroidin hiç bir olumsuz belirtisi yok niye böyle anlamadık. İlaca başlanırsa ömürlük kullanılıyomuş ama kullanmazsak Allah korusun zeka geriliğine sebep olabilirmiş. Of çok zor bi durum. 15gün sonra ne olacağı belli olacak. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah kuzuma da. Başına böyle bi şey gelen var mı??

Allah mekanini cennet eylesin

Kızlar süt vermeye başladınız mı? Ben dün bebe bisküvisi ve muzu ezip içine biraz süt koydum yedirdim. Çok sevdi yedi. Ama tek başına vermedim hiç içer mi bilmiyorum.
Ben veriyorum canim bal ve sute basladim.Ama inek sutunu sadece gece yatmadan once biberonla 120 cc kadar veriyorum cigunlukla icine 4 5 tane bebe biskuviside koyuyorum ilk basta yadirgadi ama alisti.

Hipotrioid in genellikle bir belirtisi olmuyor canım. Bende de var. Tesadüfen tahlillerde çıktı. Bende ilaç kullanıyorum ve ömür boyu kullanıcam. Arada tsh a baktırıyorum. Bebek olduğu için zor tabi ilaç alması falan ama korkma başka zararı olan bir hastalık değil sadece ilacı düzenli kullanmaya bak dediğin gibi çok önemli bir ilaç. Eksik olan hormonu sentetik olarak yerine getiriyor. Hele gelişim döneminde olan bebeklerimiz için çok önemli sakın ihmal etme. Doktorun bilgilendirir zaten. İnşallah geçme ihtimali vardır sizin için. Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…